Eski erkek arkadaşım?

thisiswhatmakesusgirls

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
565
557
18
29
Arkadaşlar bir numara beni aradı, numara eski erkek arkadaşımın numarasına benziyor ama emin olamadım (her yerden silmiştim ) geri aradım meşgule düşürdü, skype üzerinden arıyorum ama gizli numaradan çağrı kabul etmiyor. Çok merak ettim kim olduğunu nasıl ulaşabilirim sizce?

watsapptan falan baktın mı
eski erkek arkadaşının numarasını bulabileceğin bi arkadaşın var mı
Ben olsam bi kere arardım başkada bişey yapmazdım.Fakat o kadar merak ediyorsan bi kere daha arayabilirsin beni aramışsınız diye.
Numaranın kime ait olduğunu öğrenebileceğin servisler vardır oralardan bul

Whatsapptan baktım ama isim yazmıyor, sadece status.

kım arıyor programı yukle cepten

Bir arama için neden skypedan felan denediniz. Ulaşmaya çalışmak neden yani? Eski sevgilinizse, numarasını hatırladıgınızı düşünüp totosu kalkmıştır. Kimse bir daha arasın.

O mu diye merak ediyorum çünkü, bayıldığım biri değil ki merak Totosu kalkması bile umrumda değil, istediği kadar kalkabilir, ben herkese geri dönerim ona özel değil.

whatsaptan ekleyip resmine bakın orda çıkmassa cia diye bir program var onu indirip numarayı yazın gizli değilse çıkar kime ait olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…