thisiswhatmakesusgirls
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 10 Mayıs 2016
- 565
- 557
- 18
- 29
- Konu Sahibi thisiswhatmakesusgirls
-
hıc yok oyle yerler .. gecen kontorlu telefon aradım bulamadım ..bi iş yeri sahibi izin verdi de aradım.
whatsaptan ekleyip resmine bakın orda çıkmassa cia diye bir program var onu indirip numarayı yazın gizli değilse çıkar kime ait olduğu
Bu nasıl birşey ya sanki birilerinin telefonda kayıtlı isimleri çıkıyor numaralardan. Nasıl bir sistem ben anlamadım.
Evet canım inşallahİyi ki bir soru sorduk, cevabınız yoksa yazmak zorunda hissetmeyin kendinizi
Bence mesaj at, duvağımı uzun, balayımızı Miami' de istiyorum de
Bu nasıl birşey ya sanki birilerinin telefonda kayıtlı isimleri çıkıyor numaralardan. Nasıl bir sistem ben anlamadım.
Kendi hattımı arattım mesela kardeşimin adı soyadı çıktı halbu ki hat benim adıma ama kardeşim kullanıyordu.
Ee kim çıktı ?
Evet öyle sanırım çok acayip şeyler çıkıyor.hat kimin üzeriyse onun adı çıkmıyor. o numarayı inssanlar rehberlerine nasıl kaydettilerse o şekilde çıkıyor. uygulama yüklenirken alınan izinler var ya, sanırım o şekilde veriler toplanıyor.
Ay benim babamın köydeki lakabı çıktı nasıl oluyorBu nasıl birşey ya sanki birilerinin telefonda kayıtlı isimleri çıkıyor numaralardan. Nasıl bir sistem ben anlamadım.
Ay benim babamın köydeki lakabı çıktı nasıl oluyor
Kendiminkini arattım numara bulunamadı diyor
Kimin telefonunda yazıyor ki ya herkes lakabıyla kaydetmiş olamazişte tatlım dediler ya başkasının telefonuna nasıl kaydediliosa öle çıkıo
Adam konuşmak istese arar konuşurdu zaten niye bir çağrıya bu kadar tutuştunuz?
O olsa ne olacak konuşmamış sonuçta
Biraktim tabiNe oldu sen sigarayı bıraktın mı bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?