Eski erkek arkadaşımı çok özledim ama...

Ben eslere veya sevgililere annesini veya kardesini sikayet etme durumuna karsiyim.

Sonucta kiz kardeste sizde iki yetiskin insansiniz. Ister samimi olusunuz ister mesafeli olursunuz bu sizin aranizda olmali esi veya sevgiliyi hakem yapip "ben mi hakliyim o mu" tavri bana yanlis geliyor.

Bir taraf sikayet edince insan ister istemez karsi tarafi savunuyor sonucta o da kiz kardesi veya annesi.

Esime simdiye kadar kayinvalidemi hic sikayet etmedim. Hic mi alindigim bir nokta olmadi? Evet oldu ama kendi yontemlerinle halletmeye calistim sorunlari.

Esim de hic bana annemi sikayet etmedi ki annem zor bir kadindir. Esim bana annen soyle dese bende "sana oyle gelmistir" diye annemi savunurum ama annemde kocan soyle boyle dese anneme de kocami savunurum.

Gorumceniz soguk davrandiysa sizde ona soguk davransaydiniz olup bitseydi. Niye sevgilinize sikayet edip destek gorme ihtiyaci duydunuz ki?

Ayrica emin olun siz hic onun kiz kardesini sikayet etmeseydiniz ilk sikayet eden gorumce olsaydi o zaman da sizi savunurdu sevgiliniz. Bak o senin hakkinda boyle dusunmuyor sen niye oyle dedin ki diye.

Ikinci konuda da sanki stresini sevgilinden almissin gibi geldi. O da cocuk gibi seni engellemis.

Evet aslında politik davranıp söylememem gerekirdi ama inanın çok sinirlendim ve kendime hakim olamadım. Ben taraf tutmasını da beklemedim açıkçası ve çok kibar konuştum. Yani cidden bu bir şikayet değil, bu bana saygısızlık. Bunu da bilmeli, kız çünkü benim gibi söylemiyor alttan alttan dolduruşa getirebilecek bir yapıya sahip. Sevgilim de dolduruşa gelecekse zaten ilişkimizin bitmesi mantıklısı oldu.

Sen akıllı kızsın astoria ben şu günkü aklımla kesinlikle geri aramazdım.
Ablam utangaçtır olabilir yok ben ailemi savunurum tehlikeli cümleler bunlar.
Bu kadarcık bir mevzuda bile yanında değil. Daha sevgilisiniz.
Diğer yazdıklarınla da belli erkek arkadaşın olgun bir insan değil.
Tabiki son karar senin canım.

Sen akıllı kızsın astoria ben şu günkü aklımla kesinlikle geri aramazdım.
Ablam utangaçtır olabilir yok ben ailemi savunurum tehlikeli cümleler bunlar.
Bu kadarcık bir mevzuda bile yanında değil. Daha sevgilisiniz.
Diğer yazdıklarınla da belli erkek arkadaşın olgun bir insan değil.
Tabiki son karar senin canım.

Düşmanıymışım gibi davrandı, hele "Gelin-görümcelik yapmaya başladın şimdiden" ne demek? Yani sadece"Utangaç o ya boşver" falan diyerek iki tarafta da dengeyi sağlamalı, belki beyaz yalanlar söyleyerek ama yok "Ben ailemi savunurum" yok "Ablam iyi sen kötüsün" bunları yediremedim ben. Çok meraklıysa ablasının onay verdiği birileriyle evlensin böyle olmaz ki. Haklısınız.

Ayrıldıktan sonra ilk dönüşü kim yaptı cnm bnde 3yıllk sevglmden ayrıldm yaklaşık bir haftadr ayrıyız.
Ve birleşmeyip nasıl arada görüşüyorsunz arkadaş kalmaya mı karar verdiniz :))

Ayrıldıktan sonra ilk dönüşü kim yaptı cnm bnde 3yıllk sevglmden ayrıldm yaklaşık bir haftadr ayrıyız.
Ve birleşmeyip nasıl arada görüşüyorsunz arkadaş kalmaya mı karar verdiniz :))

Ailesinde bir vefat durumu oldu, arayıp bana haber verdi yanında olmamı istedi ben de taziyeye gittim. Şu an acısı taze olduğu için oturup ilişki durumumuzu konuşalım meselesi olmadı haliyle ama arada konuşuyoruz dertleşiyoruz öyle bir durum oldu ne yazık ki. Sizin daha yeniymiş, barışma olasılığınız var hala. Umarım sizin için iyi biriyse düzelirsiniz tekrar :)

Back
X