Eski erkek arkadaşımın facebook yazıları..

karavan

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
43
0
16
İzmir
Merhaba arkadaşlar..Erkek arkadaşımla ayrılalı 1 ayı geçti..10 gün önce " Bir gün bir yerde tekrar karşılaşırsak eğer, benimle yeniden tanış" diye bir paylaşımda bulundu..
Dün de "Geçmişim hatırlayamadığım ve hatırlamak istemediğim olaylar olmak üzere ikiye ayrılıyor ve sen iki kısımda da yer alıyorsun." diye paylaşmış..
yorumlarınızı alabilir miyim..

hmmm tuaf aslında seni seviyor ama bilemedim şimdi kesinlikle göndermeler sanada acaba ayrılma sebebiniz çok özel değilse sorabilir miyim ? :)

Normalde böyle sözler paylaşan biriyse çok önemseme :). Bazı insanlar sürekli böyle ilginç sözler paylaşıp duruyorlar. Genelde bayanlar yapıyor bunu da erkeklerde de var. Ama durup dururken böyle şeyler paylaşmaya başladıysa ve senin de bunu görebildiğini biliyorsa, özlemiştir. Ha bir de ayrılma sebebi önemli tabi; o bıraktıysa pişman olmuştur, sen bıraktıysan acı çekiyordur, vesaire :).

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar..Erkek arkadaşımla ayrılalı 1 ayı geçti..10 gün önce " Bir gün bir yerde tekrar karşılaşırsak eğer, benimle yeniden tanış" diye bir paylaşımda bulundu..
Dün de "Geçmişim hatırlayamadığım ve hatırlamak istemediğim olaylar olmak üzere ikiye ayrılıyor ve sen iki kısımda da yer alıyorsun." diye paylaşmış..

Facebook gönderilerine pek takılma derim.
Herkes beğendiği sözleri paylaşıyor.
Birilerine laf sokmak da istiyor olabilir de olmaya da bilir.
Hatta apalakasız biri bile olabilir.
Ben genelde öyle yaparım. Asla okumayacağını bildiğim kişilere çok laf sokarım mesela.

yorumlar için teşekkürler..normalde böyle şeyler paylaşmaz.. ayrılma sebebi de biraz özel aslında :) ama hala beni düşündüğünü biliyorum, iki tane de romantik video paylamıştı..Gripin aşk nereden nereye ve Kolpa sen nasıl öğrendin unutmayı..ben de onu düşünüyorum ama ne o arıyor ne de ben..o yay burcu ben aslan..daha önce de ayrıldık..1,5 ay sonra o mesaj attı ve yeniden başladık..ama inatçıdır o ben de tam keçi :( offff özledim yaaa..

yorumlar için teşekkürler..normalde böyle şeyler paylaşmaz.. ayrılma sebebi de biraz özel aslında :) ama hala beni düşündüğünü biliyorum, iki tane de romantik video paylamıştı..Gripin aşk nereden nereye ve Kolpa sen nasıl öğrendin unutmayı..ben de onu düşünüyorum ama ne o arıyor ne de ben..o yay burcu ben aslan..daha önce de ayrıldık..1,5 ay sonra o mesaj attı ve yeniden başladık..ama inatçıdır o ben de tam keçi :( offff özledim yaaa..

Eeee sen biliyormuşsun cevabını zaten.
Sana laf çarpıyormuş.
Şarkıları da sana gönderiyormuş.

öyle ama başkalarından yorum almak istiyor insan, değişik görüşleri değerlendirmek :) bakalım neler olacak..benim bu aralar özlemim fena arttı ilk zamanlar böyle değildim..şimdi aklım hep onda..

Seviyorsan gurur yapma derim ben.
Sonuçta karşılıklı seviyorsanız uzatmanın mantığı ne ki?
1,5 aylık ayrılığınızda o gelmiş şimdi de sen ufak bir adım at derim ben. :31:

Hiç anlamamışımdır bu işleri. Adam gibi yüzüne söylerim elaleme duyurma derdi niye?..
Dalgasına yapanları ayrı seviyorum ciddiye almamak gerek sanal dünyayı.
Madem seviyorsun çık karşısına eğer gönlü varsa o da sana yaklaşır ne diye mutluluğunuzu erteliyorsunuz?

biz buna kısacası '' kuyruk acısı'' diyoruz :9:

bencede canım gönderilre pek takılma sonuçta herkes herşeyi paylaşabiliyor mesela evli olanlar ayrılık sözleri paylaşıyor dye ayrılmış durumda değiller

bir mesajla geri dönebilecekseniz, neyi bekliyorsunuz

tam bir keçiyim ne ya hu
çocuk musunuz

geçen akşam " hayat da en zor şey de insanın kendi kendini teselli etmek zorunda kalmasıdır" diye paylaşmış..ben de o bunu paylaştıktan sonra 22.30 civarı " A.. merhaba nasılsın" diye mesaj attım..dün öğleden sonra "iyiyim sen nasılsın D.." diye cvp verdi..ben de geç gördüm mesajı 2 saat sonra " iyiyim ben de nasılsın görüşmeyeli? neler yapıyorsun? " yazdım buna cvp yazmadı..madem iletişim istemiyordu ilk mesajıma da cvp yazmasaydı.. :( acaba tavır mı yapıyor çünkü ayrılıkta benim payım yüksek biraz..hani birazda daha peşine düşecek miyim diye yoksa hiç muhattap olmak istemiyor mu..ne dersiniz kızlar..

artık insanları tanımak için zaman kaybetmiyorum, nasıl olsa onlar zamanı gelince yaptıklarıyla kendilerini tanıtıyorlar diye başka bir paylaşımda bulunmuş facede..bana kin mi besliyorççlütfen cvp verin moralim bozuk..

artık insanları tanımak için zaman kaybetmiyorum, nasıl olsa onlar zamanı gelince yaptıklarıyla kendilerini tanıtıyorlar diye başka bir paylaşımda bulunmuş facede..bana kin mi besliyorççlütfen cvp verin moralim bozuk..

Canım bence hiç mesaj atma bir daha. Hatta okuma onun yazdıklarını da. Sen bir adım atmışsın mesaj göndermişsin. Eğer o da isteseydi inan karşılığını verirdi. Çok zor biliyorum ama ne ara ne sor o yazsın dursun bakalım face den. O ne yazmış ne demiş diye düşünmükten kendini harap edersin yoksa. Bu erkeklerin hepsinden nefret ediyorum ya :47:

net olsa her şey daha iyi olmaz mı sizin için ? mesela ben hemen facebooktan falan silerim ayrıldıysam. ne paylaşırsa paylaşsın.. bana ne ? isteseydi mutlu olurduk, yanımda olurdu.. bittiyse hiçbi şekilde iletişim kuramaz benimle.. böyle atlatması daha kolay oluyor sanki..

sağolun kızlar başka mesaj atmam zaten.. faceden silmedim bugüne kadar..şimdi de mesajıma cevap alamadım diye sinirlenip sildiğimi düşünmesin :) dursun bakalım biraz daha..akşam moralim bozuktu ama neyse şimdi daha iyiyim..

Back
X