• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski erkek arkadaşımla görüşmekle hata mı yaptım ?

arkadaşım napmışsın sennn???eski sevgili ile buluşulurmu hiç ortada barışma durumu yokken..sen onun akrabasının evine gidersen tabi sıcak olcaklar,ne yapcaklardı seni görünce bi karış suratmı ascaklardı??fırsat bulmaya çalışmış o sadece....yani madem polisi çağırabilcek kadar uzaksın ona arabasında ne işin vardıki hem??bilmiyorum ama tuhafıma gitti bu durumlar..

Bana da biraz saçma geldi

arkadaşım napmışsın sennn???eski sevgili ile buluşulurmu hiç ortada barışma durumu yokken..sen onun akrabasının evine gidersen tabi sıcak olcaklar,ne yapcaklardı seni görünce bi karış suratmı ascaklardı??fırsat bulmaya çalışmış o sadece....yani madem polisi çağırabilcek kadar uzaksın ona arabasında ne işin vardıki hem??bilmiyorum ama tuhafıma gitti bu durumlar..

Saçma arkadaşım.. Bence kendine bahaneler üretiyorsun.Kimi seviyorsun.Eskiye dön o zaman yeniye acı çektirme...

Ben kendime yapılmasını istemediğim birşeyi başkasına yapmam. O yüzden hiç görüşmeyecektin. Sevgi küçük yada büyük sen evlenincede bu adam ortaya çıkınca ah benim büyük aşkım diye tekrar aşkının kollarına mı koşcaksın....

Son düzenleme:
Saçma arkadaşım.. Bence kendine bahaneler üretiyorsun.Kimi seviyorsun.Eskiye dön o zaman yeniye acı çektirme...

Ben kendime yapılmasını istemediğim birşeyi başkasına yapmam. O yüzden hiç görüşmeyecektin. Sevgi küçük yada büyük sen evlenincede bu adam ortaya çıkınca ah benim büyük aşkım diye tekrar aşkının kollarına mı koşcaksın....

yani o durumda var bencede..evlense karşısına çıksa aklına bazı şeyler takılabilir eski erkek arkadaşıyla ilgili..arabaya binip tanıdığının evinde kalması bana onu sevmiyor kafasında bitirmiş olduğunu göstermiyor..polis molis demiş ama evindede kalabilmiş..ben öle uzak olcam bacadan kaçarım yine kalmam orada...dediği gibi akrabalarının ne suçu var insanlar çok sıcak olacaklar tabi..hem koklaştık srıldık demiş ya buda hoşuna gitmiş galiba..uzak durmalıydı bence.eski sevgiliden dostta arkadaşta olunmaz..

Açtığın konulara baktım da,ne bu ilişkin ne öteki pek sağlıklı görünmüyor.Sakince bir otur düşün ,tart hayatını oan göre şekillendir derim,

Back
X