Eski eş adiligi

Ah be canim benim... Depremde tum ailemi kaybettim ben iki ay once de tek kalan varligim kizkardesimi kaybettim. Bizde aile yok malesf. Arkadasim kizimi aldi goturdu sagolsun
Offffff offfff mekanlari cennet olsun sabirlar dilerim okuz oturdu icime ya esin nasil bunkadar duyarsiz olabilir ya insanlar niye kotu.demez mi bj kadin benim eski esim kardesini kaybetti ana yok baba yok cocuguma baba olayim diye.

O kadar Serefsiz ki bunu yaptigim an ulkeden kacar Birdahada asla Turkiyeye gelmez.Rus kari ariyomus Rusyayq gitcekmis
Defolsun gitsin
Bari çocuğunuza baban Rusya'da karı kız peşinde dolanırken kayboldu bulamıyoruz tatlım üzülmene gerek yok orada telefon çekmiyor falan denir
İnsan kendi çocuğuna bunu nasıl reva görür
Yarın öbür gün çocukların bir yerlere gelsin düğünleri falan olsun en başta ben babalarıyım diyen yüzsüz bu olur

Kedi kopek seven baska kadinlari bu kadar seven adamlar neden bizleri sevnediler acaba diye sormuyor degilim.su an bir kadini deli gibi seven bi adam biliyorum mesela.cocuguna gram ilgisi olmayan.bizleri neden sevmedi sevmiyor ki bu adamlar madem 8clerinde sevgi var.

Tahmin edebiliyorum cunku ayni durumlari yasadim. Bekar hayati yasamak varken o sorumluluga asla girmezler. Sadece arada bir "velayeti alirim ha" tehdidi savururlar. Eski esim boru boru otuyordu eskiden. Herseyde velayeti alirim deyip duruyordu. Oysa mahkemede hakime velayeti istemedigini kendi soylemisti. Ben artik bu velayetle korkutulmaktan bunalmistim ve avukatimi aramistim. Bana guldu. O kadar kolay degil dedi. Bir gun yine boyle bir laf ettiginde " sıkıyorsa al" demistim. Ondan sonra tehditler bitti.
Oglum su an 14 yasinda. Malesef ergenlik problemlerini bu sene ben de yasadim. Oglum bir gun sinav oncesi butun gun telefonla oynayip hic ders calismamusti. Ben de uyarinca evden cikti gitti. Telefonlarimi da acmayinca nereye gitttigini de bilemeyince caresizlikten babasini aradim ulasamiyorum ona diye. Bu arada baba baska sehirde yasiyor. Ve babasi " ergenlik bu, olur oyle seyler" gibi laflar etti. Ben de " ben bu isi beceremiyorum galiba. Sen daha iyi biliyor gibisin. O zaman biraz da sende kalsin" demistim. Yok yok hayir hayir demisti. Yani istemiyorlar kesinlikle. Ama sorsan cok iyi babalar...
Bir tanıdığım vardı eski kocası kadını darlayıp duruyordu
Yok hasta oldu bakamadın
Yok erkek arkadaşın eve gelmeyecek
Velayeti alırım falan yazıp durmuş
En son kadın tamam al gönderiyorum çocuğu bu yazdan okul bitsin sende kalsın ondan sonra hafta içi bende hafta sonu sende demiş adam anında geri adım
O yürek var mı onlarda be
zaten çocuğa düşkün olsalar boşanmışlarsada çocuğunun annesine iyi davranırlar
Ancak laf velayeti alan bile çocuğu kendi anasına kızkardeşine ya üvey anne eline falan bırakıyor

Hem gerizekalı, hem beyinsiz..
Uçkurunun derdine karne günü olduğunu bile bilmez bunun gibiler..

Allah bilir sevgilisine eski evliliğini, sizi falan nasıl anlattı da, kadın sizi boşanmayı hazmedemiyor da sık sık arıyor sanıyordur.
Bazı kadınlar çok toy burada da okuyoruz sonuçta. Boşanmış erkekler kızları tavlamak için kendilerini farklı gösterir saf kızlar da o herifi bir b.k sanır..

Ben olsam "banane senin saf sevgilinden. Allah bilir kendini nasıl farklı lanse ettin de seni bir halt sanıyor. Çocuk karne aldı haketmediğin halde bunu seninle paylaşmak istedi. Romantik zamanlarınıza limon sıktıysam çok iyi olmuş. Çocuğu ara konuş en kısa zamanda" yazın bence..

Hicbirsey yazmadım değmez bu pislik. Adamın tek derdi fit vücudu olsun ve kendine birilerini bulsun. Hayatını yaşıyor ne desem umursamaz

Cocgundandami rahatsız oluyormuş 🙄 ya ama hani onu sutlayacaktin beraber olacaktik deseydiniz keşke :halay:

Selamlar herkese. Sabah sabah sinirim tepemde çıktı öfkemi kontrol etmeliyim. Derdimi paylasirsam belki daha iyi hisseder im.
Kızım var İlkokula gidiyor. Eşimden ayrildim kızımla yaşıyoruz. Dün karne aldı babasını aradı akşam tlf nu kapalıydi. Ben de whatsaptan mesaj yazdim yarın ara musait olunca.. Çocuk aradı ulaşamadı yazdım. Az önce tlf nun u açtı gelen mesaj şu "Nur sevgilim senden rahatsız oluyor mesaj yazma lutfen" diye.. Şeytan diyor git yüzüne tükür adamın da ne desem bos. Allah bana sabır versin
Ya benim esimin de eski eşi vardı gece gündüz yazardı. Konuşurdu. Sesim çıkmazdı. Bu sevgilisiyken karışıyor

Ben hiç anlamıyorum. Çocuk yaptiysak ikimiz yaptık. Zaten kardeşimi kaybettim iyi hissetmiyorum be adı adam insan bir süre ilgilenir. Bu şerefsiz kardeşim hastaykwn Rusya ya gitmisti. Hiç mi insanlık yok anlamıyorum. Birkaç gün yalnız kalıp kafamı toplayıp geleyim desem yok. Kızım var kiyamam oyun ister gezmek ister hakkı tabi ama benim de biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Gerçi adam karne günü aramadi ne çocuk bakması. Geçen hafta aramış beni hala şişman misin diyor pislik. Nasıl bir Gerzek ya

Defolsun gitsin
Bari çocuğunuza baban Rusya'da karı kız peşinde dolanırken kayboldu bulamıyoruz tatlım üzülmene gerek yok orada telefon çekmiyor falan denir
İnsan kendi çocuğuna bunu nasıl reva görür
Yarın öbür gün çocukların bir yerlere gelsin düğünleri falan olsun en başta ben babalarıyım diyen yüzsüz bu olur
Miktirsin gitsin umrumda degil.Kosovadaydi zaten 2 yil hic gormedi.Orda telefon cekmiyor ,baban seni cok seviyor vs.diye anlatiyordum.Kari ustunde geberdi haberi gelir burgun mutlaka.Iktidarsiz

Islak tuvalet terliği ile de vurulabilir. Zaten düşünmeyip zahmet etmeyip karne gününe gelmediyse diyecek laf yok.
Ama malesef kız çocukları babaya düşkün oluyorlar hatta eş seçiminde bile baba faktörü çok önemli.
Haklsın valla rabbim ıslah etsin ne diyelim .

Kusura bakmasında arada bir çocuğunuz var ve çocukla ilgili durumlarda elbette ulaşacaksınız kendisine bu nedir nasıl bir zihniyettir ya.Burada “Sevgilime metroda bi kız baktı kızın saçlarını mı yolayım sevgilimin gözünü mü oyayım” tarzı konu açan üyeler gibi bir sevgiliymiş belli ki

Kusura bakmasında arada bir çocuğunuz var ve çocukla ilgili durumlarda elbette ulaşacaksınız kendisine bu nedir nasıl bir zihniyettir ya.Burada “Sevgilime metroda bi kız baktı kızın saçlarını mı yolayım sevgilimin gözünü mü oyayım” tarzı konu açan üyeler gibi bir sevgiliymiş belli ki
Sevgilisinin suçu yok ki şerefsiz olan eski esim

Ben hiç anlamıyorum. Çocuk yaptiysak ikimiz yaptık. Zaten kardeşimi kaybettim iyi hissetmiyorum be adı adam insan bir süre ilgilenir. Bu şerefsiz kardeşim hastaykwn Rusya ya gitmisti. Hiç mi insanlık yok anlamıyorum. Birkaç gün yalnız kalıp kafamı toplayıp geleyim desem yok. Kızım var kiyamam oyun ister gezmek ister hakkı tabi ama benim de biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Gerçi adam karne günü aramadi ne çocuk bakması. Geçen hafta aramış beni hala şişman misin diyor pislik. Nasıl bir Gerzek ya
Evet öyleyim yeni sevgilim kadından anlıyor balık etli seviyor yazıp bırakacaksın kudursun dursun
Bulmuş senin gibi terbiyeli kadını damar basmaya çalışıyor gerzomat

Back
X