- 9 Ocak 2021
- 189
- 135
- 23
- 33
- Konu Sahibi Karamsarkiz
-
Bu durumda yatılı göndermeseniz mi acaba ?Babanın öfke kontrolü ve aşırı içki içtiği için hergun arayıp çocuğumla konuşmak istiyorum çünkü aile bile babadan korkuyor.
Anlaşmalı olduğu için ve iki haftada iki gün görme hakkı olduğu için malesef gondermemezlim yapamıyorum. Çünkü cirkinlesecek insanlar herhafta gondermiyorum diye ailesiyle kavga ettim.Bu durumda yatılı göndermeseniz mi acaba ?
Kim söyledi size bunu? Bu arada herhalde bir anne olarak arayacaksınız ben 23 yaşındayım annem bir yere gitsem her gün arıyor
Akrabasına dert yanmislar. Akrabasıda beni uyardı senin için böyle diyorlar diye
Çocuğunuz oradayken günde bir kez arayın. Çok ararsanız yüz göz olursunuz her türlü.Anlaşmalı olduğu için ve iki haftada iki gün görme hakkı olduğu için malesef gondermemezlim yapamıyorum. Çünkü cirkinlesecek insanlar herhafta gondermiyorum diye ailesiyle kavga ettim.
Günde bir kere arıyorum. Sürekli aramıyorum bu bile onları rahatsız ediyorÇocuğunuz oradayken günde bir kez arayın. Çok ararsanız yüz göz olursunuz her türlü.
Öyle olduklarında kabul etseler keşkeAa pardon tam okuyamadım dikkat eksikliği var. Valla ne diyim ki sen ara o senin çocuğun onlar dış kapının dış mandalı
Mesafeli ve saygılı olun yeter fazlası zararİyi geceler arkadaşlar eski eş ailesiyle aramızdaki mesafe nasıl olmalı çocuğum için görüşüyorum. Hiçbir şekilde babayla muhattap olmamak için aileyle muhattap oluyorum çocuğum oraya gidince ama çocuğum oradayken hergun arayıp konuşmak istediğim için rahatsız olmuşlar. Beni sürekli arayıp hicbisey olmamış gibi davranıyorlar ben soğuk durdugumm halde herşeyde karışma hakkı buluyorlar kendilerinde ailemede hala dünür diyorlarAramızdaki mesafeyi nasıl ayarlamalı bmve nasıl davranmalıyım?
Çocuğa şiddeti hiç oldu mu ? Çocuk için kötü de olsa baba , babadır işte. Ailesi yanında ise nispeten daha rahat olursunuz. En azından müdahale ederler, çocuğu uzaklaştırırlar diye umuyorum . Siz daha iyi bilirsiniz tabi.
Şiddet olmadı. Ama içkili geldiğinde çocuğum korkardı ondan aile yanında olmasa gondermemek için bahanem olurdu.
Çocuğunuz kaç yaşında. Eğer telefon kullanabilecek yaştaysa telefon alın.Günde bir kere arıyorum. Sürekli aramıyorum bu bile onları rahatsız ediyor
Eski eş rüyalarıma girmiyor onlar kadarEşten kurtuluyorsun, ailesinden yine kurtulamıyorsun
Çocuğu almaya gelince davet edilmeden içeri giriyorlar telefonla aradiklarinda diyorlarAilenize ne alaka dünür diyorlar? Ailenizle görüşüyorlar mı?
Aileniz tavır koyacak ama buna.Çocuğu almaya gelince davet edilmeden içeri giriyorlar telefonla aradiklarinda diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?