Eski eş ailesi

Karamsarkiz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2021
189
135
23
33
İyi geceler arkadaşlar eski eş ailesiyle aramızdaki mesafe nasıl olmalı çocuğum için görüşüyorum. Hiçbir şekilde babayla muhattap olmamak için aileyle muhattap oluyorum çocuğum oraya gidince ama çocuğum oradayken hergun arayıp konuşmak istediğim için rahatsız olmuşlar. Beni sürekli arayıp hicbisey olmamış gibi davranıyorlar ben soğuk durdugumm halde herşeyde karışma hakkı buluyorlar kendilerinde ailemede hala dünür diyorlar Aramızdaki mesafeyi nasıl ayarlamalı bmve nasıl davranmalıyım?

Kim söyledi size bunu? Bu arada herhalde bir anne olarak arayacaksınız ben 23 yaşındayım annem bir yere gitsem her gün arıyor

Anlaşmalı olduğu için ve iki haftada iki gün görme hakkı olduğu için malesef gondermemezlim yapamıyorum. Çünkü cirkinlesecek insanlar herhafta gondermiyorum diye ailesiyle kavga ettim.
Çocuğunuz oradayken günde bir kez arayın. Çok ararsanız yüz göz olursunuz her türlü.

Aa pardon tam okuyamadım dikkat eksikliği var. Valla ne diyim ki sen ara o senin çocuğun onlar dış kapının dış mandalı

Çocuğa şiddeti hiç oldu mu ? Çocuk için kötü de olsa baba , babadır işte. Ailesi yanında ise nispeten daha rahat olursunuz. En azından müdahale ederler, çocuğu uzaklaştırırlar diye umuyorum . Siz daha iyi bilirsiniz tabi.

Mesafeli ve saygılı olun yeter fazlası zarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…