Eski eş ailesi

Babanın öfke kontrolü ve aşırı içki içtiği için hergun arayıp çocuğumla konuşmak istiyorum çünkü aile bile babadan korkuyor.

çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum aradaki mesajları okuyamadım. onların telefonundan arayıp yüzgöz olmamak için çocuğa akıllı saat alabilirsiniz. hem ileride okula falan gittiğinde de kullanabileceği bir güvenlik ürünü bence. hem de çocuk istediğinde, ihtiyaç duyduğunda sizi arayabilir.

Bacı ınsanlara ne yaparsan yap mesafe koyamazsın.

Nasil yani cocugunuza bişey mi yapti
Psikolojik siddet diyelim
Ama 1kereye mahsus degil
Babannesiyle babasi ayni evde yasiyolar
Babannesi kadae kotu bir insan tanimadim hayatimda hic. Kaynanam olmus oldugu icin demiyorum. Kadinin sadece benle sorunu olmadi. Yegenleri, bacilari, gardaslari yani hepsimi kotu... Neyse

Yillarca kizima psikolojik siddet uyguladilar ama hicbir zaman kizimin onune gidemezsin diye engel olmadim. Kendisi gorsun tanisin bilsin isterse gider istemezsz gitmez diye dusundum hep

Kizim simdi gitmiyor gitmekde istemiyor...

Evet bu fikri bir kaç arkadaşta önerdi. En mantıklısı akıllı saat araştırmaya başladım bile

Allah büyük o yavrucagizin ahını bırakmaz onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…