- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi Karamsarkiz
-
Evet benim öğrencilerimin de kolunda var. Bu da çok mantıklıTelefon saatler var çocuklar için. Bir uygulaması var, istediğiniz zaman konum ve ortam dinlemesi yapabiliyorsunuz. Acil durumlarda tek tuş ile sizi arayabiliyor.
Peluş bir oyuncağın içine koyarsanız farkedilmezSes kayıt cihazını koysam farkedilir mi
Ortamdaki bütün konuşmaları duyabiliyor muyuz çünkü ben babaanne in çocuğa baktığını doğru düzgün dusunmuyorumTelefon saatler var çocuklar için. Bir uygulaması var, istediğiniz zaman konum ve ortam dinlemesi yapabiliyorsunuz. Acil durumlarda tek tuş ile sizi arayabiliyor.
Benimde kızım da var. Arada yanlışlıkla beni arıyor ama olsun istediğim zaman yerini görüyorum, acil bir durumda bana nasıl ulaşacağını biliyor.Evet benim öğrencilerimin de kolunda var. Bu da çok mantıklı
Peki ben arayabiliyor muyumPeluş bir oyuncağın içine koyarsanız farkedilmez
fotoğraf çekenleri bile var ama kalabalık bir yerde uzaktaki sesi uğultu gibi alıyor. Sizin bahsettiğiniz oyuncak ayı içindeki cihazdan çok daha kullanışlı olduğu konusunda eminim... O ayıcık yanında durduğu sürece işe yarar ve siz oradaki kaydı eve gelmeden alamazsınız.Ortamdaki bütün konuşmaları duyabiliyor muyuz çünkü ben babaanne in çocuğa baktığını doğru düzgün dusunmuyorum
Oyuncağın orda kalma ihtimali de var saat banada çok mantıklı geldi istediğinde beni arardafotoğraf çekenleri bile var ama kalabalık bir yerde uzaktaki sesi uğultu gibi alıyor. Sizin bahsettiğiniz oyuncak ayı içindeki cihazdan çok daha kullanışlı olduğu konusunda eminim... O ayıcık yanında durduğu sürece işe yarar ve siz oradaki kaydı eve gelmeden alamazsınız.
Tabi kendi telefonunuza senkronize ediyorsunuz. Onların farketmesinden çekinmiyorsanız akıllı saat de alabilirsiniz.Peki ben arayabiliyor muyum
işte genc kızlarımız evlenırken ıkı kere dusunerek evlensınEşten kurtuluyorsun, ailesinden yine kurtulamıyorsun
Saat te karisamazlar. Karissalar bile kendi kendilerini yerler çocuğum çıkartmaz. Çok teşekkür ederim arkadaşlar bana bu fikri verdiğiniz için saat oldu mu içim en azından rahat olur.Tabi kendi telefonunuza senkronize ediyorsunuz. Onların farketmesinden çekinmiyorsanız akıllı saat de alabilirsiniz.
Sorun çıkarırsalar da “sizin yüzünüzden almadım. Dünyanın bin bir türlü hali var. Çocuğumdan her daim haberdar olmak, güvende olduğunu bilmek istiyorum.” dersiniz.Saat te karisamazlar. Karissalar bile kendi kendilerini yerler çocuğum çıkartmaz. Çok teşekkür ederim arkadaşlar bana bu fikri verdiğiniz için saat oldu mu içim en azından rahat olur.
Teşekkür ederim güzel fikirlerin içinSorun çıkarırsalar da “sizin yüzünüzden almadım. Dünyanın bin bir türlü hali var. Çocuğumdan her daim haberdar olmak, güvende olduğunu bilmek istiyorum.” dersiniz.
Rica ederimTeşekkür ederim güzel fikirlerin için
Ayni durum degilKim söyledi size bunu? Bu arada herhalde bir anne olarak arayacaksınız ben 23 yaşındayım annem bir yere gitsem her gün arıyor
5yasinda geldiğinde zaten çok huysuz oluyor. Sonrada oraya gitmek istemiyorAyni durum degil
31 yasinda evli 2cocuk annesiyim annem hala beni arar ama bu farkli bi durum
Kizim babasina gittiginde elimden geldigi kadar aramazdim, cocuga baski yapacak insan olduklarini bildigil icin.
Konu sahibi seni. Cok iyi anliyorum ama aramamaya calis
Cocugu skstirrlar. Cocugunuz kac yasinda bu arada
Ayni benim kizda oyleydi5yasinda geldiğinde zaten çok huysuz oluyor. Sonrada oraya gitmek istemiyor
Nasil yani cocugunuza bişey mi yaptiAyni benim kizda oyleydi
5 yasinda 1 yil gitmedi
Hos babasida yeni evlenmisti ustune dusmedi yine benim zorumla gitti ama hep duzensiz bisekilde
Suan 11yasinda en son 9ay once ne sartlar altinda gittim aldim
Ondan beri babasi oldunmu kaldinmi hiiiiccc aramaz sormaz
Kizim psikoloji yardim aldi...
Pardon siz çocuğunuzu her gün ariyorsunuz diye rahatsiz olan yaratiklar birde ailenize hala dunurmu diyorlar. Sizde bundan rahatsiz oluyirsunuz söyleyin. Ustrlik tabiiki arayacağım çocuğumu deyin. Hakkınız savunun sinirlarini bilsunlerİyi geceler arkadaşlar eski eş ailesiyle aramızdaki mesafe nasıl olmalı çocuğum için görüşüyorum. Hiçbir şekilde babayla muhattap olmamak için aileyle muhattap oluyorum çocuğum oraya gidince ama çocuğum oradayken hergun arayıp konuşmak istediğim için rahatsız olmuşlar. Beni sürekli arayıp hicbisey olmamış gibi davranıyorlar ben soğuk durdugumm halde herşeyde karışma hakkı buluyorlar kendilerinde ailemede hala dünür diyorlarAramızdaki mesafeyi nasıl ayarlamalı bmve nasıl davranmalıyım?
. Aradım o benim cocugum istediğim zaman ararım ve aradığımda sesini duymazsam kapınıza gelirim dedim. Onu ben doğurdum ve doğururken ben tek basinaydim. Oğlunuz içki masasında kalkamamisti dedim. Siz sadece baba tarafindan akrabasıniz ben annesiyim sabrımı zorlamayin deyip kapadım yüzlerinePardon siz çocuğunuzu her gün ariyorsunuz diye rahatsiz olan yaratiklar birde ailenize hala dunurmu diyorlar. Sizde bundan rahatsiz oluyirsunuz söyleyin. Ustrlik tabiiki arayacağım çocuğumu deyin. Hakkınız savunun sinirlarini bilsunler
Eee Bravo. Aradım o benim cocugum istediğim zaman ararım ve aradığımda sesini duymazsam kapınıza gelirim dedim. Onu ben doğurdum ve doğururken ben tek basinaydim. Oğlunuz içki masasında kalkamamisti dedim. Siz sadece baba tarafindan akrabasıniz ben annesiyim sabrımı zorlamayin deyip kapadım yüzlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?