Eski eş ailesi

YazYagmuru1

...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
623
776
103
Merhaba hanımlar, dört yıl oldu boşanma davası açalı ve bir yıl önce boşandım. Boşanma davası açıldıktan sonra ilk yıl babası ile düzenli görüşüyordu çocuğum. Çocuk özlediği için alıyorum,ben alıştım vs gibi saçma sapan cümleler kurarak alıyordu babası. Bir yıl sonra almayı bıraktı. Şu anda mal davası devam ediyor. (Altınlar ve tazminat vermek istemiyor). Nafaka 500 TL ve icra yoluyla anca alabildim..

Bosanma davası açıldığı süreçte ailesinin hepsi beni engelledi. Ki arayıp asla rahatsız etmedim, etmem de. Çalışıyorum, hiç kimse ye muhtaç değilim. Bir yıl öncesinde küçük halası, şimdi de büyük halası mesaj attı. Cevap vermedim Beni engelledikleri ve dört yıl boyunca sessiz kalıp ortaya çıkmaları sinirimi bozdu. Abileri çocuğuyla hiç görüşmek istemiyor bile. Benim aracılığim ile çocukla iletişim kursunlar diye düşündüm ama beni sürekli bu konuda arayacak olma ihtimalleri ve sürekli eskisi gibi ay zayıflamış, ay şöyle deyip moral bozma ihtimalleri aklıma geldikçe arada kalıp kendmi üzmek istemiyorum. 7 yaşında çocuğum. Yanlış mı düşünüyorum, Çok çocuğu dert ediyorlarsa abilerini görüşmeye ikna edemezler miydi?

haklısınız .seven umursayan baba ya da halalar şimdiye dek iletişime geçmeliydiler çocukla.kaç yıl olmuş.çocuk unutmuştur bile onları

Canım mahkeme babası ile görüşme günü tayin eder diğer akrabalar seni bağlamaz. Akrabalarıyla sende görüşmek zorunda değilsin. Boşanma nedeni ve boşanma süreci bazı konularda önemli. Babaları görüşmüyorsa çocukla elinde olsun ilerde çocuğuna anlatırsın. O da babasının nasıl biri olduğunu öğrenmiş olur.

çocuğa 500 tl gibi komik bir rakamı bile vermek istemiyormuş.çocuğu sevse hem o 500 i verir hem de arada sırada çocuğa kıyafet oyuncak kitap falan alıp gönlünü alır sevgisini kazanırdı.baba baba değilmişş .üzülmeye değmez.aslan gibi annesi var arkasında derdim ben olsam

Biz de ayrıldığımız da babanın ailesi ve hatta babaları sanki torunlarından da ayrılmış gibi senelerce görüşmediler ve bende hiç gündeme getirmedim. Seneler sonra biz tekrar bir araya geldik ve bu kez de ben onlarla görüşmelerini istemedim. Suan tekrar babalarıyla ayrıyız (son kez ) Cocuklar babalarıyla nerdeyse her gün görüşüyor , babaları ben çalışırken çocukları alıyor , okula bırakıyor bakıyor vs. Bana epey yardımcı oluyor sağolsun ama tehdit zoruyla yoksa eskiden olduğu gibi bekar ve sorumsuz takılmayı tercih ederdi.

Kısacası abi kardeş bunlardan bir bk olmaz hakkınız olan parayı versinler kafi
Ayrılınca çocuk sanki ondan değilmiş gibi acısını günahsız çocuklardan çıkartıyorlar. Yahu madur olan senin canından ve kanından , nasıl bir vicdan sahibi bu insanlar anlamıyorum

Çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı, bencilce mi hareket ediyorum diye kendimi sorguluyordum. Haksız olmadığımı duymak içimi ferahlatti.

Nafakayı icra yoluyla aldığım için paragöz ilan edildim. Ki tazminatı da vermiyor yeniden icra davası, altınlar da sonuçlanınca onu da vermeyecek. Yine icra. Vermediği icin kendileri hep haklı, ben icra ile alınca paragöz...

paragöz diyerek vermemeye çalışacaklar.pehh paragözmüş?çocuğu leylekler mi getirdi?çocuğun 1 aylık masrafı 500 tl mi ayrıca?insanlıktan nasibini almamışlar.hiç aldırmayın hakkınız sonuna dek alın.

500tl vermemek için icraya düşen adamın yüzüne tükürürüm ancak. Düşmesin icraya o zaman çıkarsın versin parayı dümbük

senin tek sorumlu oldugun sey mahkemenin gorus gunlerinde cicugu babasiyla gorusturmek .
halayla babaanneyle gorusturmek onlara cocugu teslim etmek veya onlarla biraraya gelmek zorunda degilsin .
eger halalar gormek istiyorsa baba kendi gorus gunlerinde halasiyla kendi sulalesiyle gorustursun .
sen eski es disinda kimsenin telefinunu acmak veya onlarla muhattap olmak zorunda degilsin . zaten yillarca aramamislar ha arasalardi vicdanen gorustur derdim ama boyle sinir bozucu tiplerle gorusturnek icin muhattap olma babasi kendi gorus gununde alip akrabariyla vakit gecirtsin

Ay bu erkekler kadını boşuyor tamam da niye çocuğu da boşuyor, anlamıyorum.
Önce sizi her yerden engellememiş olsalardı yorumum farklı olurdu. Sonradan başa gelen akıl boşunadır. Çoook geç kalmışlar artık. Allah bilir el aleme karşı göstermelik bir iki çocuğu alacaklardır ya da dedikodu ağını aktif etmek için çocuğu kullanma niyetinde olabilirler. O nedenle hiç bulaşmayın derim.
Bir de ne diye mesaj atmışlar? Görüşme talebi mi var?

Paragöz mü? Çocuğu babanın evinden mi getirmişsin? Amaaan zırtttt... Var paragöz ol, olmadın noldu, madalya mı taktılar? Çürük ipini bırakma bu yamyamlara, nen var yok al. Yarın çocuk büyüyüp kendini kurtardığında '' Ben senin babanım, hadi bana evlatlık yap. '' diye önüne çıkacak ama, sen ilk maaşıdır, istediğini yapsın dersin, o iskele babası maaş günü çıkar gelir hanimiş nerdeymiş benim çocuğum diye.

500tl vermemek için icraya düşen adamın yüzüne tükürürüm ancak. Düşmesin icraya o zaman çıkarsın versin parayı dümbük
Düşsün düşsün. Avukatlar nasıl karnını doyuracak bu herifler düşmese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…