Eski eş ailesi

Çocukları alıp anasına atacak, sanki kendi bakacak. Ara ex kaynananı, '' Bak bu herif sana güvenip dayılanıyor, hiç seni düşündüğü yok, bir yaşlı kadınsın, bu zamana kadar dişini tırnağına taktın oğlun için, neye değdi, şimdi onun evinde misafirsin ayda yılda bir, şimdi nasılsa anam bakar diyor, yaşı başı türlü hastalıkları var demiyor.'' diye. Kız, azcık fettan olun, ortalık karıştırın. :)) Yakın yıkın, asaletiniz onlara ödül, anlamıyorsunuz. Korkma, azcık mahalle karısı ol, saç baş yol. Al hakkını al, bırakma. Bu pisliklere bişey olmuyor, nasıl pisliklerse demek Allah ahirete bırakıyor.

Valla okuyunca beni 40 yildir tanidigini falan dusundum bi an
Zerre detayi atlamamissin bravo
Ayrica, annesi o akli verio ona ztn torunlarimi git getir bana ozledim onlari diyor
(Annesigil baska memlekette ,defetti onlari da)
Adamin cocuklar pek de umurunda degil zaten.
Haftada 1 arayan, ayda 1 gelen baba mi olur
Hayir yeni bebegi de oldu, onu git gotur artik anana.
Ay vallahi kabus bu erkekler.
Allahtan cocuklar ilkokula basliyor artik, oyle kafasina gore alamaz da artik
Dersi kursu sinavlari olur

Alırım falan derse, almayan ne olsun de. Hatta şey de, karından izin alabildin mi ahahahahaha. Çocukla korkutamasın, ex kaynana akıl mı veriyor, yolla ikisini bir direkt ona, az bakın ben de eşimle kafa dinleyeyim de. :)) Kaç türlü işleri çıkacak, görürsün. :))

Babasının çocukla görüşmediğini çocuğa ilerde nasıl gösterir , o kısmı anlayamadım

Nafaka ihlal davasını yeni duydum
İcra ile maaşına haciz yoluyla alabilirsiniz nafakayı

Nafaka artırma davası da açın

Bu arada maaşı ne kadar

Nafakayı 500 belirleyen hakim tazminat ben kadar belirledi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…