- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.456
- 548
- 37
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
Ha onu biliyorum, ama icra katipliği çok zor, gözüm kesmiyor. Başka bişi yoksa ben yerime oturuyorum.İcracılara yolluk var diye biliyorum katip. :)
Siz asla aile ile iletişim kurmayın derim. Çünkü mevzu çok saçma yerlere gider.Merhaba hanımlar, dört yıl oldu boşanma davası açalı ve bir yıl önce boşandım. Boşanma davası açıldıktan sonra ilk yıl babası ile düzenli görüşüyordu çocuğum. Çocuk özlediği için alıyorum,ben alıştım vs gibi saçma sapan cümleler kurarak alıyordu babası. Bir yıl sonra almayı bıraktı. Şu anda mal davası devam ediyor. (Altınlar ve tazminat vermek istemiyor). Nafaka 500 TL ve icra yoluyla anca alabildim..
Bosanma davası açıldığı süreçte ailesinin hepsi beni engelledi. Ki arayıp asla rahatsız etmedim, etmem de. Çalışıyorum, hiç kimse ye muhtaç değilim. Bir yıl öncesinde küçük halası, şimdi de büyük halası mesaj attı. Cevap vermedim Beni engelledikleri ve dört yıl boyunca sessiz kalıp ortaya çıkmaları sinirimi bozdu. Abileri çocuğuyla hiç görüşmek istemiyor bile. Benim aracılığim ile çocukla iletişim kursunlar diye düşündüm ama beni sürekli bu konuda arayacak olma ihtimalleri ve sürekli eskisi gibi ay zayıflamış, ay şöyle deyip moral bozma ihtimalleri aklıma geldikçe arada kalıp kendmi üzmek istemiyorum. 7 yaşında çocuğum. Yanlış mı düşünüyorum, Çok çocuğu dert ediyorlarsa abilerini görüşmeye ikna edemezler miydi?
Geçen yıl mesaj atan "Abla merhaba nasılsın?" yazmıştı, cevap yazmayınca "X i ruyamda gördüm, merak ettim, görüntülü konuşmak istiyorum." Cevap yazmadım. Bu yıl yazan da "Yazyagmuru nasılsın?" Bunu yazmış sadece. Büyük ihtimalle aynı şekilde çocuğa bağlayacaktı konuyu.Ay bu erkekler kadını boşuyor tamam da niye çocuğu da boşuyor, anlamıyorum.
Önce sizi her yerden engellememiş olsalardı yorumum farklı olurdu. Sonradan başa gelen akıl boşunadır. Çoook geç kalmışlar artık. Allah bilir el aleme karşı göstermelik bir iki çocuğu alacaklardır ya da dedikodu ağını aktif etmek için çocuğu kullanma niyetinde olabilirler. O nedenle hiç bulaşmayın derim.
Bir de ne diye mesaj atmışlar? Görüşme talebi mi var?
Çift maasiz, kira veriyoruz. Ev alalım demiştim zamanında, annesi taziyede anneme, "Kızın ev istiyormuş, ne olacak halleri ?" demiş. İkimizde memuruz. Sanki asgari ücretle çalışıyoruz... Şükür ayrıldım da tek başıma aracımı aldım. Hakkımı birakmayacagim. Haklısınız, iyi günde ortaya çıkacaklar. Ben dil eğitimi, sporu kurs kurs peşinde geziyorum. Verdiği 500 le babalık görevini yaptığını zannediyor.Paragöz mü? Çocuğu babanın evinden mi getirmişsin? Amaaan zırtttt... Var paragöz ol, olmadın noldu, madalya mı taktılar? Çürük ipini bırakma bu yamyamlara, nen var yok al. Yarın çocuk büyüyüp kendini kurtardığında '' Ben senin babanım, hadi bana evlatlık yap. '' diye önüne çıkacak ama, sen ilk maaşıdır, istediğini yapsın dersin, o iskele babası maaş günü çıkar gelir hanimiş nerdeymiş benim çocuğum diye.
Düşsün düşsün. Avukatlar nasıl karnını doyuracak bu herifler düşmese.
Yıldırma politikası çünku Allah ıslah etsin böylelerini hiç gocunma konu sahibi istediklerini söylesinler o çocuk o adamın soyadını taşıyor ve hala o adamın çocuğu ve ona bakmak zorundaNafakayı istiyorsunuz diye size paragöz diyorlarmış birde. Gerçi bazı kadınlarda böyle düşünüyor, nafaka isteyen kadını ayıplayacaklar neredeyse
Valla ne yaparsan yap, bakan biz eziyet ceken biz üc kurusun derdine dusen babalari.. keyif yapan babalar, fedakarlik yapan anneler...Çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı, bencilce mi hareket ediyorum diye kendimi sorguluyordum. Haksız olmadığımı duymak içimi ferahlatti.
Nafakayı icra yoluyla aldığım için paragöz ilan edildim. Ki tazminatı da vermiyor yeniden icra davası, altınlar da sonuçlanınca onu da vermeyecek. Yine icra. Vermediği icin kendileri hep haklı, ben icra ile alınca paragöz...
Yükseltme davası da aç, durduğun kabahat.Valla ne yaparsan yap, bakan biz eziyet ceken biz üc kurusun derdine dusen babalari.. keyif yapan babalar, fedakarlik yapan anneler...
Ama paragoz olan yine kadinlar
Benim eski esimde 2bin verio 2 cocuga.
Altinda mercedes,iphone 13 ler, istanbulda havuzlu sitede kaliyor. Hava atarken iyi, ozmn destek cikacaksin deyince de ben paragöz oluyorum. Kaldi ki, 1 ay bendeler deyip nafakasini odemiyor o ay. Kafasina gore..
4 ay yatirmamisligi var
Nafaka ihlal davasi acacagim, aklina basina gelsin
O bi sonraki qşamasıYükseltme davası da aç, durduğun kabahat.
Göndereceksin efendim, çocukları babamın evinden getirmedim de sen de.O bi sonraki qşaması
Birden yuklenmiyim
Ona gore 2 cocuga 2bin yuksek para. Sen de calisiosun kazaniosun bi cocugu sen ode digerini ben odeyim, ben babasiysam sende annesisin sen de bak dedi. Ben aylik 50 bin kazansam 10 bini sana mi gondercem demisti
Cunku erkekler, gonderilen parayi eski esler yiyor saniyor
Diyorum neler diyorum.. isine gelmedigi icin,Göndereceksin efendim, çocukları babamın evinden getirmedim de sen de.Yani ben olsam neler derim, sorana diyorum, dilim meşhurdur, de sen de korkak alıştırma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?