- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
- 248
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
bence çok gereksiz. evet kötü bir tecrübe edinmişsiniz ama geçmişe bakarak daha büyük hatalar yapmak üzeresiniz. bu istediğiniz şey tamamen güvensizlikle alakalı ama şu anki nişanlınızla alakalı değil bence geçmişinizle ilgili. sorduğunuz kişinin gerçekten tarafsız bir şekilde yanıtlayacağını nerden bilebileceksiniz ki iyi yada kötü aldığınız her yanıttan kesin emin olabilecek misiniz. son karar tabiki size ait ama ben olsam asla böyle bir şeyi aklımın ucundan bile geçirmezdim.hayır yanlış anlaşıldım erkek arkadaşıma inanmıyor değilim.inanıyorum..sadece evliliğine kadın gözüyle bakmak için bunu istiyorum..
eski eşimi sorsanız çevresine kendisine mükemmel adam ama evlilikte olmadı işte herkes zannederdiki ben onu parmağımda oynatabilirim o derece saf zannededi herkes ama ben bilirim evde yaşanılanı insan olarak iyi ama eş olarak iyi değildi..
şimdi de herkes iyi diyor bencede çok iyi bir insan değer vern biri erkek arkadaşım ama evlilik hayatında nasıldı onunla ilgili bilgi almak istiyorum.
hani biz kadınlar mutlaka dertlerimizi paylaşırız anlatıız ya bende bu şekilde anlattığı birinden öğrenmek istiyorum.yani o kadına direk sormak değil amacım benden haberi olmadan öğrenmek niyetim
hayır yanlış anlaşıldım erkek arkadaşıma inanmıyor değilim.inanıyorum..sadece evliliğine kadın gözüyle bakmak için bunu istiyorum..
eski eşimi sorsanız çevresine kendisine mükemmel adam ama evlilikte olmadı işte herkes zannederdiki ben onu parmağımda oynatabilirim o derece saf zannededi herkes ama ben bilirim evde yaşanılanı insan olarak iyi ama eş olarak iyi değildi..
şimdi de herkes iyi diyor bencede çok iyi bir insan değer vern biri erkek arkadaşım ama evlilik hayatında nasıldı onunla ilgili bilgi almak istiyorum.
hani biz kadınlar mutlaka dertlerimizi paylaşırız anlatıız ya bende bu şekilde anlattığı birinden öğrenmek istiyorum.yani o kadına direk sormak değil amacım benden haberi olmadan öğrenmek niyetim
Ben sizi anlıyorum, başkalarına sormak değil de, aslında boşanma dosyasını görebilmek harika olurdu, tabi bu ne kadar mümkün olur bilemem.hayır yanlış anlaşıldım erkek arkadaşıma inanmıyor değilim.inanıyorum..sadece evliliğine kadın gözüyle bakmak için bunu istiyorum..
nun eski eşini tanıyan birine ulaşıp
hani biz kadınlar mutlaka dertlerimizi paylaşırız anlatıız ya bende bu şekilde anlattığı birinden öğrenmek istiyorum
kızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var..
evlilik planladığım biri var.ikimizinde ikinci evliliği olacak.onun eski evliliği ile ilglili bilgi almak için onun eski eşini tanıyan birine ulaşıp araştırma yaptırmam ne kadar doğru olur... yani ben erkek arkadaşımın anlattığı kadarını onun bakış açısından biliyorum..ne yapmam lazım bilmiyorum...kötü bir evlilik yaşadım şimdi daha emin adım atmak istiyorum yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var ..teşekkürler
Bence dogru olmaz sonucta eski esi sana dogrulari soylucek degil demi?kızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var..
evlilik planladığım biri var.ikimizinde ikinci evliliği olacak.onun eski evliliği ile ilglili bilgi almak için onun eski eşini tanıyan birine ulaşıp araştırma yaptırmam ne kadar doğru olur... yani ben erkek arkadaşımın anlattığı kadarını onun bakış açısından biliyorum..ne yapmam lazım bilmiyorum...kötü bir evlilik yaşadım şimdi daha emin adım atmak istiyorum yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var ..teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?