eski eş araştırması

pozitifhatun

....
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
2.840
2.232
248
kızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var..
evlilik planladığım biri var.ikimizinde ikinci evliliği olacak.onun eski evliliği ile ilglili bilgi almak için onun eski eşini tanıyan birine ulaşıp araştırma yaptırmam ne kadar doğru olur... yani ben erkek arkadaşımın anlattığı kadarını onun bakış açısından biliyorum..ne yapmam lazım bilmiyorum...kötü bir evlilik yaşadım şimdi daha emin adım atmak istiyorum yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var ..teşekkürler

Merhaba ..Öyle bir şey yapmayın .Çok taraflı olur.Bizim de ikinci evliliklerimiz.Evlenirken eşimin eski eşi benimle buluşmak ve konuşmak istedi ben de kabul ettim maalesef.Konuştuk bana öyle şeyler anlattı ki ben evlenmekten vazgeçtim önce.Eşim eski eşinin söylediği her şeyin yalan olduğunu bana bir br kanıtlayana kadar da onan inanmadım ve çok zor günler geçirdik.

Siz sadece nişanlınızı dinleyin.Sizi inandırıyorsa kendi hislerinize güvenin.

hayır yanlış anlaşıldım erkek arkadaşıma inanmıyor değilim.inanıyorum..sadece evliliğine kadın gözüyle bakmak için bunu istiyorum..
eski eşimi sorsanız çevresine kendisine mükemmel adam ama evlilikte olmadı işte herkes zannederdiki ben onu parmağımda oynatabilirim o derece saf zannededi herkes ama ben bilirim evde yaşanılanı insan olarak iyi ama eş olarak iyi değildi..
şimdi de herkes iyi diyor bencede çok iyi bir insan değer vern biri erkek arkadaşım ama evlilik hayatında nasıldı onunla ilgili bilgi almak istiyorum.

hani biz kadınlar mutlaka dertlerimizi paylaşırız anlatıız ya bende bu şekilde anlattığı birinden öğrenmek istiyorum.yani o kadına direk sormak değil amacım benden haberi olmadan öğrenmek niyetim

bence çok gereksiz. evet kötü bir tecrübe edinmişsiniz ama geçmişe bakarak daha büyük hatalar yapmak üzeresiniz. bu istediğiniz şey tamamen güvensizlikle alakalı ama şu anki nişanlınızla alakalı değil bence geçmişinizle ilgili. sorduğunuz kişinin gerçekten tarafsız bir şekilde yanıtlayacağını nerden bilebileceksiniz ki iyi yada kötü aldığınız her yanıttan kesin emin olabilecek misiniz. son karar tabiki size ait ama ben olsam asla böyle bir şeyi aklımın ucundan bile geçirmezdim.

Etraftaki insanlar karı kocanın dört duvar arasındaki yaşadıklarını bilemez ki.Hatta haklıyı haksız bile sanabilirler.Çok haklısın ben de ikinci evliliğimi yaparken çok kararsız kalmıştım.Sana tavsiyem kendi hislerine güven ya da biraz daha zamana bırak emin olana kadar.

İkinci eşler her zaman daha kıymetli olurmuş.. Dilerim sizin icinde oyle olur..

Arastırmaya gelınce herkes size dogru bilgi vermeyebilir.Bilgi vereni de ayrıca arastırmanız gerekecektir. Bence bosanma ıcın mahkeme tutanaklarını, tarafların bırbırlerınden sıkayetlerini falan detayıyla belirtilmiştir.Es adayının esıne yonelttıgı suclamalarıda ozenle ırdelemek gerekli.. Bir erkek her kim olursa olsun, Karısı sıfatıyla koluna taktıgı kadının hakkında atıp tutan , arkasından ful dedıkodusunu yapan ,gerekli gereksiz hakkında yorum yapan kıyaslayan biriyse zaten işiniz olmasın.. Ya unutmadıgının yada ıcınde hırs bırıktırdıgının emaresını buradan yakalayabilirsiniz..

Araştır öyle bir devirde yaşıyoruzki. Ben bekarım evli bir adam benle sevgili olmaya çalıştı alttan veriyo gazı. Ve bana ne dedi biliyormusun karım beni aldatıyor boşanıcam. İçimden saydırdım tabi ama işyeriydi hiç bişey diyemedim. Erkekler çok yalancı olabiliyor böyle durumlarda ama kaynağını iyi seç sırf olmasın diyede yanlış şeyler duyabilirsin. Kimse ilahi bir güç değil sonsuz güven olmamalı bence

Ben sizi anlıyorum, başkalarına sormak değil de, aslında boşanma dosyasını görebilmek harika olurdu, tabi bu ne kadar mümkün olur bilemem.
Ben boşanan erkeklerin ilk evlilikleriyle ilgili doğruyu konuştuklarına asla inanıp güvenmiyorum, bol keseden sallıyorlar. Ayrıca kadında çok büyük bir psikopatlık olmadığı sürece boşanmalar hep erkekler yüzünden oluyor. Eski eş neyi nasıl anlatılır güvenilir olur mu bilemem ama keşke öğrenmenin bir yolu olsa...
Kendim de boşanma sürecindeyim, dışardan gören kocamı dünyanın en yüce karakterli erkeği zanneder ama adamda yok yok ve biz boşandıktan sonra koşa koşa gidip başkasının başını yakacak...

nun eski eşini tanıyan birine ulaşıp

hani biz kadınlar mutlaka dertlerimizi paylaşırız anlatıız ya bende bu şekilde anlattığı birinden öğrenmek istiyorum

Dertlerini anlattığı birinden öğrenmek istiyorsunuz ama kadının haberi olmayacak. Bu mümkün mü sizce? Dertlerini anlatacak kadar yakınsa kesin haberi olur. O kadar yakın olmasa bir tanıdığı bile olsa haberi olur. Onun haberi olursa bir şekil nişanlınızın da haberi olur. Siz empati yapın ne olursa olsun bir de erkek gözüyle öğrenmek istiyorum nasıl bir evililikti diye nişanlınız böyle bir şey yapsa?

Ayrıca evlilikler iki insan arasında. İnsanlar her zaman bir evlilikte nasıl davranıyorsa diğerinde de öyle davranacak diye bir şey yok. Kendine dersler çıkaran insanlar var. Bunun dışında bazı durumlar etki tepki olarak yaşanıyor. İlk evlilğinde karşılaştığı bazı durumlar onu öyle bir tepki vermeye ittiyse ikinci evililğinde bu durumlarla hiç karşılaşmazsa sıkıntı olmaz. Hatta ikinci eşe daha iyi davranan erkekler de var. İlkine çok çektirip.

Empati kur aynı şeyi erkek arkadaşın senin için yapsa ne düşünür ne hissedersin ?
Bana pek doğru gelmedi bu fikir ..
Korkmakta çok haklısın ama bu da iyi bir fikir değil ..

Seviyorsan ve güveniyorsan kurcalama güvenimi kırarsın nişanlının sen yoluna ve ilişkine bak onu sevseydi ve bişeyler yolunda gitseydi şuan onunla evli olurlardı!

Ablam bir kaç sene önce anlatmıştı;
Kavgalı dövüşlü oldukları bir komşularının oğlu evlenecekmiş. Kızın ailesi çaktırmadan oğlanın mahallesinde bir komşu araştırmış ablamları bulmuş. Sormuşlar işte nasıl bir aile diye. Ablam da "çok kötü olmalarına rağmen iyiler dedim,ne diyeyim" diyor. Şimdi sen elaleme niye güvenesin. Önce kendin bir güven.

Bence dogru olmaz sonucta eski esi sana dogrulari soylucek degil demi?
Benim karsima mesela eski esimin nisanlisi gelse (suan nisanli) acik acik derim yani ozunde kotu birisi degil sevecen konuskandir ama asla kendi fikirleriyle yurumez daima annesinin ablasinin arkadaslarinin akrabalarinin dusuncesiyle hareket eder baskalarini cokkk dinler diye derim doruya dogru
ama benim evlenecem kisi gitse hakkimda hic guzel seyler diceni sanmam halbuki msjda falan yazar (ortak cocugumuz var bazen konusmak zorunda kaliyorum) sen hic bizaman yuzumu yere egmedin gerek namusun gerek davranisin falan falan yazar ama asla baskasina ayni seyi soylemez bundan eminim
bence baska yerden arastir
yada cok merak ediyosan sen sahsi olarak eski esinle gorusme baska kisileri girdir araya haberin yokmus gibi en azindan nisanlin duyarsa rezil olmazsin haberim yoktu dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…