- 5 Ocak 2020
- 269
- 354
- 53
- 38
- Konu Sahibi Blacksuide
-
Dava açın.Merhaba
Içim sisti artık bir şekilde bunu paylaşmak istedim. Biz eşimle bir yıl önce evlendik. Eşim daha önce evlenmiş boşanmış ve bir çocuğu var. Biz tanismadan bir yıl önce boşanmışlardı. Malesef eski eşi ile aynı yerde çalışıyoruz ve sonradan duydum ki kadın benim fotolarımı paylaşıp hakaretler etmis. Halbuki evlenmeden evvel yanıma gelip benimle konuşmuştu gayet medeni bir şekilde. Sağdan soldan sürekli onun benim hakkımda söylediklerini duymaktan yoruldum. Biz nisanlandigimiz zaman da eşime mesaj atıp yeniden barışalım yazıyordu. Arada çocuk var fevri davranmak istemiyorum ama canim çok sıkılıyor. Sız olsanız ne yapardınız?
Merhaba
Içim sisti artık bir şekilde bunu paylaşmak istedim. Biz eşimle bir yıl önce evlendik. Eşim daha önce evlenmiş boşanmış ve bir çocuğu var. Biz tanismadan bir yıl önce boşanmışlardı. Malesef eski eşi ile aynı yerde çalışıyoruz ve sonradan duydum ki kadın benim fotolarımı paylaşıp hakaretler etmis. Halbuki evlenmeden evvel yanıma gelip benimle konuşmuştu gayet medeni bir şekilde. Sağdan soldan sürekli onun benim hakkımda söylediklerini duymaktan yoruldum. Biz nisanlandigimiz zaman da eşime mesaj atıp yeniden barışalım yazıyordu. Arada çocuk var fevri davranmak istemiyorum ama canim çok sıkılıyor. Sız olsanız ne yapardınız?
Abooo ben ona dikkat etmemisimçok buyuk tesaduf ama eşinizin aynı işyerinde 2 kadınla evlenmesi.
onlar evlilerken siz eşinizle tanışıyor muydunuz?
Hayır biz tanışmıyorduk zaten kadını da hiç tanımam bençok buyuk tesaduf ama eşinizin aynı işyerinde 2 kadınla evlenmesi.
Eşim uyardı ama ben sizi burada yasatmayacagim diye mesaj atmisEşiniz bu işe ne diyor? bence siz karışmayın, eşiniz mesaj yazsın hakaretlerini kaldır, özür dile ya da savcılığa şikayette buluncam desin. Kaldırmazsa da şikayette bulunun
Hayır biz tanışmıyorduk zaten kadını da hiç tanımam ben
çok buyuk tesaduf ama eşinizin aynı işyerinde 2 kadınla evlenmesi.
Onlar boşandıktan sonra başladım ben iş yerinde. Kadından coooook sonra başladım ben yani. Sonra bizim gorustugumuzu öğrenip benimle konuşmaya geldi. Eşimle ilgili konuşmaya gelmiş.o zaman konuştuk ilk kez.çok ilginç değil mi sizce de film senaryosu gibi?
adam aynı işyerinde çalışan iki kadınla evlenmiş.
işe giriş zamanınız kadından sonra mı önce miydi?
kadını tanımıyosanız nasıl sizinle evlenmeden medenice konuştu ki?
Tam bir loser. Şikayetçi olun bakalım hakim karşısında da bunları söyleyebilecek miEşim uyardı ama ben sizi burada yasatmayacagim diye mesaj atmis
En mantıklısıSavcılığa suç duyurusunda bulunun.
Hatta size yemin olsun herşeyin üzerine benimle konuşmaya geldiği zaman dedim ki arada çocuk var biz selam verebilelim birbirimize. Bana dedi ki tabiki ben seninle konuşmak selamlaşmak isterim. Ama arkadan cevirilenler çok çirkin...Tam bir loser. Şikayetçi olun bakalım hakim karşısında da bunları söyleyebilecek mi
Medeniyetsiz işte asla iyi niyetinizi haketmiyorHatta size yemin olsun herşeyin üzerine benimle konuşmaya geldiği zaman dedim ki arada çocuk var biz selam verebilelim birbirimize. Bana dedi ki tabiki ben seninle konuşmak selamlaşmak isterim. Ama arkadan cevirilenler çok çirkin...
Eşim çocuk arada kalır diye önceleri bana duyurmamış. Ben de saf salak herşey gayet iyi mordundaydım. Artık işler çığrından çıkıp sizi öldürürüme kadar gelince kayinvalidem beni uyardı dikkat et böyle böyle diyormuş sağda solda diye.Ay allah korusun tam bir facia olmadan direkt şikayet edin. Kımse kımsenın resmını paylasamaz. Esınız ne dıyor bu duruma?
Ne yapacagimi şaşırdım inanınDuymamazlıktan görmemezlikten gelip ona prim vermeyin onun sorunu sizinle değil kendiyle bırakın debelensin. Boşanmasın AŞ sebep olmamışsınız sonuçta. Eşinizde çocuk için muhattap olmak durumunda ama yaptığı bu çirkinliklere eşinizde kayıtsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?