Eski eş durumları

Blacksuide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
269
354
53
38
Merhaba
Içim sisti artık bir şekilde bunu paylaşmak istedim. Biz eşimle bir yıl önce evlendik. Eşim daha önce evlenmiş boşanmış ve bir çocuğu var. Biz tanismadan bir yıl önce boşanmışlardı. Malesef eski eşi ile aynı yerde çalışıyoruz ve sonradan duydum ki kadın benim fotolarımı paylaşıp hakaretler etmis. Halbuki evlenmeden evvel yanıma gelip benimle konuşmuştu gayet medeni bir şekilde. Sağdan soldan sürekli onun benim hakkımda söylediklerini duymaktan yoruldum. Biz nisanlandigimiz zaman da eşime mesaj atıp yeniden barışalım yazıyordu. Arada çocuk var fevri davranmak istemiyorum ama canim çok sıkılıyor. Sız olsanız ne yapardınız?

Merhaba
Içim sisti artık bir şekilde bunu paylaşmak istedim. Biz eşimle bir yıl önce evlendik. Eşim daha önce evlenmiş boşanmış ve bir çocuğu var. Biz tanismadan bir yıl önce boşanmışlardı. Malesef eski eşi ile aynı yerde çalışıyoruz ve sonradan duydum ki kadın benim fotolarımı paylaşıp hakaretler etmis. Halbuki evlenmeden evvel yanıma gelip benimle konuşmuştu gayet medeni bir şekilde. Sağdan soldan sürekli onun benim hakkımda söylediklerini duymaktan yoruldum. Biz nisanlandigimiz zaman da eşime mesaj atıp yeniden barışalım yazıyordu. Arada çocuk var fevri davranmak istemiyorum ama canim çok sıkılıyor. Sız olsanız ne yapardınız?
Dava açın.

Merhaba

çok buyuk tesaduf ama eşinizin aynı işyerinde 2 kadınla evlenmesi.
onlar evlilerken siz eşinizle tanışıyor muydunuz?

Hayır biz tanışmıyorduk zaten kadını da hiç tanımam ben

çok ilginç değil mi sizce de film senaryosu gibi?
adam aynı işyerinde çalışan iki kadınla evlenmiş.
işe giriş zamanınız kadından sonra mı önce miydi?
kadını tanımıyosanız nasıl sizinle evlenmeden medenice konuştu ki?

çok buyuk tesaduf ama eşinizin aynı işyerinde 2 kadınla evlenmesi.
onlar evlilerken siz eşinizle tanışıyor muydunuz?

çok ilginç değil mi sizce de film senaryosu gibi?
adam aynı işyerinde çalışan iki kadınla evlenmiş.
işe giriş zamanınız kadından sonra mı önce miydi?
kadını tanımıyosanız nasıl sizinle evlenmeden medenice konuştu ki?
Onlar boşandıktan sonra başladım ben iş yerinde. Kadından coooook sonra başladım ben yani. Sonra bizim gorustugumuzu öğrenip benimle konuşmaya geldi. Eşimle ilgili konuşmaya gelmiş.o zaman konuştuk ilk kez.

Tam bir loser. Şikayetçi olun bakalım hakim karşısında da bunları söyleyebilecek mi
Hatta size yemin olsun herşeyin üzerine benimle konuşmaya geldiği zaman dedim ki arada çocuk var biz selam verebilelim birbirimize. Bana dedi ki tabiki ben seninle konuşmak selamlaşmak isterim. Ama arkadan cevirilenler çok çirkin...

Duymamazlıktan görmemezlikten gelip ona prim vermeyin onun sorunu sizinle değil kendiyle bırakın debelensin. Boşanmasın AŞ sebep olmamışsınız sonuçta. Eşinizde çocuk için muhattap olmak durumunda ama yaptığı bu çirkinliklere eşinizde kayıtsız kalsın.

Hatta size yemin olsun herşeyin üzerine benimle konuşmaya geldiği zaman dedim ki arada çocuk var biz selam verebilelim birbirimize. Bana dedi ki tabiki ben seninle konuşmak selamlaşmak isterim. Ama arkadan cevirilenler çok çirkin...
Medeniyetsiz işte asla iyi niyetinizi haketmiyor

Ay allah korusun tam bir facia olmadan direkt şikayet edin. Kımse kımsenın resmını paylasamaz. Esınız ne dıyor bu duruma?
Eşim çocuk arada kalır diye önceleri bana duyurmamış. Ben de saf salak herşey gayet iyi mordundaydım. Artık işler çığrından çıkıp sizi öldürürüme kadar gelince kayinvalidem beni uyardı dikkat et böyle böyle diyormuş sağda solda diye.

Duymamazlıktan görmemezlikten gelip ona prim vermeyin onun sorunu sizinle değil kendiyle bırakın debelensin. Boşanmasın AŞ sebep olmamışsınız sonuçta. Eşinizde çocuk için muhattap olmak durumunda ama yaptığı bu çirkinliklere eşinizde kayıtsız
Ne yapacagimi şaşırdım inanın

Eşimin tavrına bakarım
Çocuk için mi yoksa ilgi duyuyor mu
Çocuk içinse hiç araya girmem; girersem kendini yetersiz yada kendisini paylaşılmayan biri olarak görür
İlgili oldugunu görürsem uyarırım.

Back
X