İşte öyle yapmak istiyorum ama aklıma geliyor hep unutmak istiyorumGiden gitmiş canım bence sen kurtulduguna bak o hayrını goremez zaten o esyaların
Aslında sindirememişlik var bende aklıma gelmesin istiyorum ama bilinçaltı galibaPislik biri diyorsun neden bulaşasın ki?
2 sene önce 15 bin eden eşya şimdi 5 bin bile etmez ölü fiyatına alıyor spotçular
He paraya ihtiyacın varsa git kredi çek böyle pis dediğin bi tipi başına saracağına faiz öde daha iyi. Sonra çok başın ağrır keşke dersin.
Bazen senın bırsey yapmana gerek kalmaz allah senın ıntıkamını sessızce alır. Başkasının hakkını gaspeden bir arpa boyu yol alamaz biryerde tökezler sen allaha sıgın gerısını bosverİşte öyle yapmak istiyorum ama aklıma geliyor hep unutmak istiyorum
Haklısın keşke beyni kontrol edebilsekBasinin gozunun sadakasi olsun baktikca o lanet gunleri hatirlarsin hic ugrasma
Sindiremedikçe unutamazsın al eşyaları sat parasını da ye o zaman oohh derain içinin yağları erisin kız ona nahh var eşyaAslında sindirememişlik var bende aklıma gelmesin istiyorum ama bilinçaltı galiba
En başında alıcaktım ya zaten iki gün önce aradı tehdit etti barış aksın benle diye pislik hiç bulaşmamak daha iyiSindiremedikçe unutamazsın al eşyaları sat parasını da ye o zaman oohh derain içinin yağları erisin kız ona nahh var eşya
Ben de anlamadım yara yaptı ilk başta o veriyor du ben almadımEşyalarımı nasıl unutabilirim de ne yaw .. Aşk gibi nefret gibi..
Bence hırsınızı alamadığınızdan.. Karşındaki kişiye eşyanın bile çok olduğunu düşünüyorsunuz.. Boşverin gitsin. Zaten bu saatten sonra bi şey yapamazsınız, ancak canınızın sıkıldığıyla kalırsınız..Ben de anlamadım yara yaptı ilk başta o veriyor du ben almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?