Eski eş eşya derdi

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Merhabalar iki sene önce boşandım evden ayrılırken 15 bin liralık eşyalarımı istedim eşim boşanıyorum diye vermedi evden ayrıldıktan bir ay sonra kardeşlerim onla kavga çıkardı neredeyse polislik oluyorduk ve yine aynı zamanda kardeşim vefat etti bende lanet olsun dedim ugraşmadım mahkeme sonrası eşyaları gel al dedi bu sefer de ben istemedim ama bu kadar zaman geçmişken kafama takıyorum eşyaları yada parasını alsammı diyorum ama onun yüzünü görmek işkence çok pis birisi akrabalarıma kadar arar biraz yüz versem naapmam lazım eşyaları nasıl unuturum teşekkürler

Pislik biri diyorsun neden bulaşasın ki?
2 sene önce 15 bin eden eşya şimdi 5 bin bile etmez ölü fiyatına alıyor spotçular
He paraya ihtiyacın varsa git kredi çek böyle pis dediğin bi tipi başına saracağına faiz öde daha iyi. Sonra çok başın ağrır keşke dersin.

Pislik biri diyorsun neden bulaşasın ki?
2 sene önce 15 bin eden eşya şimdi 5 bin bile etmez ölü fiyatına alıyor spotçular
He paraya ihtiyacın varsa git kredi çek böyle pis dediğin bi tipi başına saracağına faiz öde daha iyi. Sonra çok başın ağrır keşke dersin.
Aslında sindirememişlik var bende aklıma gelmesin istiyorum ama bilinçaltı galiba

İşte öyle yapmak istiyorum ama aklıma geliyor hep unutmak istiyorum
Bazen senın bırsey yapmana gerek kalmaz allah senın ıntıkamını sessızce alır. Başkasının hakkını gaspeden bir arpa boyu yol alamaz biryerde tökezler sen allaha sıgın gerısını bosver

Senin derdin eşya değil.
Eşya vasıtası ile,eşyaları konuşurken , içinde kalanlarıda söylemek(keşke şunuda söyleseydim dediğimiz şeyler olur ya onlar işte)
Bence o toplara hiç girme.
Bi an önce silmeye bak herşeyi.

Şöyle düşn üzerinde kötü hatıraları olan mağzemeler artık yok sıfırdan başlaya bileceğin bi hayat var önünde şahsen ben istemem gözüme gözükmesini

Sindiremedikçe unutamazsın al eşyaları sat parasını da ye o zaman oohh derain içinin yağları erisin kız ona nahh var eşya
En başında alıcaktım ya zaten iki gün önce aradı tehdit etti barış aksın benle diye pislik hiç bulaşmamak daha iyi

Ben de anlamadım yara yaptı ilk başta o veriyor du ben almadım
Bence hırsınızı alamadığınızdan.. Karşındaki kişiye eşyanın bile çok olduğunu düşünüyorsunuz.. Boşverin gitsin. Zaten bu saatten sonra bi şey yapamazsınız, ancak canınızın sıkıldığıyla kalırsınız..

Bende 3 sene Sonra takıları ve ona verdiğim paraları almadım diye pişmanlık çekiyorum , boşver diyorum ama olmuyor bir çaresi varsa , bende zor durumdayım .

Back
X