• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eş Evleniyormuş

Yok mumkun degil kizimdan ayri yasayamam yani birde elin tanimadigim insanina guvenenem bu yuzden bile evlilik flort olaylarindan uzak duruyorum cocuk rahat ve iyi hissetsin diye bu adamin para hirsina cocuguj hayatini mahvedemem yani
Bunu bildiği için rahat rahat at koşturur. Aslında aç ulan davayı desen g.tüm g.tüm geri kaçacak. Onun istediği olacak bu durumda. Artık mahkemenin belirlediği görüş günleri dışında saat kaydırmaz, sen de koşa koşa dönersin canım gittiğin yerden. Yapacak bir şey yok.

1000 tl icin mi bu tantana ya. Cocugu 1 kere avmye gotur zaten bitti o para. Velayeti alinca kar etcegini dusuncek kadar olamaz dimi eski esiniz?
Öyle düşünmüyor zaten, konu sahibi çocuğu peşine takıp durmasın diye blöf yaptı adam.

Bunu bildiği için rahat rahat at koşturur. Aslında aç ulan davayı desen g.tüm g.tüm geri kaçacak. Onun istediği olacak bu durumda. Artık mahkemenin belirlediği görüş günleri dışında saat kaydırmaz, sen de koşa koşa dönersin canım gittiğin yerden. Yapacak bir şey yok.
Yok dedim ama ac valla cok güldüm dedim . Yani zaten o gorus gunlerine dahi uysa ben daha adapte olacağım inanin o gorus gunlerine bile raziyim o kadar ilgisiz. Birde demis ki istedigim zaman gorurum hadi bir dene de al cevabini dedim. Sadece inat yapiyor beyinsiz adam

Yok dedim ama ac valla cok güldüm dedim . Yani zaten o gorus gunlerine dahi uysa ben daha adapte olacağım inanin o gorus gunlerine bile raziyim o kadar ilgisiz. Birde demis ki istedigim zaman gorurum hadi bir dene de al cevabini dedim. Sadece inat yapiyor beyinsiz adam
Ha bu kadarını yaptıysan yine iyi. Ama her halükarda onun istediği oldu.

Hanımlar velayet davası acacakmis beyefendi. Sadece biraz daha ilgilen cocuk devamli seni soruyor dedigim icin ben ona nafaka odeyecekmisim günümü gorurmusum. Tabi askla evlenmiyor ki adam hizmetci yerine alacagi esine baktiracak muhtemelen. Hakikaten sinirlerim zipliyor artik… butun iyi niyetlerimi suistimal ettigi icin mahkeme kararini yollayip gorecegi gunlerin altini çizdim onun haricinde gelmezsen iyi olur dedim
Açsın, mahkeme isteyene değil,çocuğun üstün yararını gözeterek karar verir. Bir de alsa sanki bakabilecek. Özellikle evlendikten sonra bu parayı ödememek için okadar çok uğraşıyorlar ki. İcra yolu ile alırsan bu sefer, çocuğa çorap almıyor baba sırf nafaka ödüyorum diye. Arada yazık çocuklar yıpranıyor. Güçlü kalmaya çalışın .

Size bir avukat tavsiyesi , onunla konuşurken ya da mesajlasirken yazdıklarınıza ve söylediklerimizi dikkat edin, sırf ilerde açacağı davada delil olsun diye karşı tarafı kışkırtıp kötü şeyler söyleyip ve yazdırarak, işte bu kötü anne , bana hakaret etti diye delil olarak kullanıyorlar. Siz sakin sakin , kötü bir laf etmeden konuşun.

Hanımlar velayet davası acacakmis beyefendi. Sadece biraz daha ilgilen cocuk devamli seni soruyor dedigim icin ben ona nafaka odeyecekmisim günümü gorurmusum. Tabi askla evlenmiyor ki adam hizmetci yerine alacagi esine baktiracak muhtemelen. Hakikaten sinirlerim zipliyor artik… butun iyi niyetlerimi suistimal ettigi icin mahkeme kararini yollayip gorecegi gunlerin altini çizdim onun haricinde gelmezsen iyi olur dedim
Bunlar hep mi böyle ya.Benim de sabah sabah sinirlerimi zıplatti bizim karşı taraf (eş kişisi bile demiyorum.) Beni cimere şikayet etmiş,kurumuma karşı beni karalamak amaçlı..ay istifa etsem rahat edecek.
Sizin kişi de sırf blöf yapıyor diğer flörtü bakalım ister mi,izin almış mi asla istemez

Rahat ol canım. Bi b.k yiyemez. Hiç yüz göz olma alsın hadi velayeti. Hadi alsın. Eşşek gibi avukat ücreti ve mahkeme masraflarını ödediğiyle kalır. Sen istemediğin sürece çocuğu senden a-la-maz. Şu gerizekalıyla yüz göz olup sinirlerini bozma. Velayet davası açsın, o davayı kaybetsin.Akabinde sakin sakin nafaka artırım davası aç çıldırsın. Arsız pislik 1000 tl çocuğun aylık peynir, süt, yoğurt parasına yetmez. İstediği zaman görsün gereksiz nefes tüketme. Taşın altına elini koysun biraz mendebur. Bedavadan baba olmak var mı öyle ya.

Bunlar hep mi böyle ya.Benim de sabah sabah sinirlerimi zıplatti bizim karşı taraf (eş kişisi bile demiyorum.) Beni cimere şikayet etmiş,kurumuma karşı beni karalamak amaçlı..ay istifa etsem rahat edecek.
Sizin kişi de sırf blöf yapıyor diğer flörtü bakalım ister mi,izin almış mi asla istemez
Valla senin eski yüzsüzlükte , arsızlıkta dünya markası oldu çıktı. 🤦

Valla senin eski yüzsüzlükte , arsızlıkta dünya markası oldu çıktı. 🤦
Yemin ederim aklım beynim durdum artık,yenilir yutulur şeyler değil yaptıkları,bana en baştan asla sevgi değil nefret beslemiş ve kusuyor bu kadar mı kötülük saçar insan çocuğa da saygısı yok çok şeyler geçiyor aklımdan ama sakin olup yazmayacağım,Allah bildiği gibi yapsın

Size bir avukat tavsiyesi , onunla konuşurken ya da mesajlasirken yazdıklarınıza ve söylediklerimizi dikkat edin, sırf ilerde açacağı davada delil olsun diye karşı tarafı kışkırtıp kötü şeyler söyleyip ve yazdırarak, işte bu kötü anne , bana hakaret etti diye delil olarak kullanıyorlar. Siz sakin sakin , kötü bir laf etmeden konuşun.
Evet buna bosanma asamasindan beri cok dikkat ediyorum hatta yaptiklarini yapmadiklarini guzel guzel yazip ona onaylatiyorum bir sekilde bircok ss var telefonumda

Back
X