- 18 Temmuz 2021
- 115
- 188
- 18
- Konu Sahibi ShellShock
Önyargılı olmak istemiyorum ama bence çocuklu bir adamla beraber ya da ne biliyim empati yoksunu. Ben de daha ben bebekken boşanmış bir ailede büyüdüm. Benim herşeyim annem. Çocuk olsan da anlıyosun ne zorluklarla büyütüldüğünü. Şuan babamı sokakta görsem tanımam, oda beni.Duygularima tercuman olmuşsunuz bircok uye gibi. Yani buraya hakliyim beni gazlayin demek icin gelmiyorum biraz moral bulayim farkli bakis acilari edineyim diye geliyorum kadinin ustune kuma geldim sanki ne kadar nefreti varsa burda kusmus he kiskanmissin de gec yani bende aynen diyim
Tek başına çocuk büyütmeyi kolay sanıyorlar. Erkek parayı verince babalık vazifesini yerine getirmiş oluyor sanıyorlar, ben burda sinirlendim sizi düşünemiyorum.
İlerde en iyi arkadaşınız kızınız olunca “iyiki” dediğiniz günleri görmenizi diliyorum tüm kalbimle. Benim annem ben çocukken evlenmedi, sonuçta kız çocuğu vardı güvenemedi. Yeni evlendi, uzunca tanıdıktan sonra ve çok mutlu. Zamanı gelince herşey yoluna tek tek giriyor, kızınız biraz büyüyünce siz de çok rahatlıcaksınız

Son düzenleme: