• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eş Evleniyormuş

Aynen cunku tek basima kendi imkanlarımla Meryem ana gibi cocuk sahibi oldum haklisiniz aaa ne demek babasi da ilgilensin madem evlenecek zamani var cocuguyla da kaliteli vakit gecirsin demek ne haddime. Kadin dedigin dogurur bakar gerekirse calisir ama kendine ait konfor alani olamaz haklisiniz cocugum yük geliyor o yuzden annem bakmasına ragmen saat yedi oldumu kapiya dikilen cocugumu on dakika bile hayal kırıklığına ugratmamak icin gotumden ter aka aka eve kosuyorum 👍🏻
Boşver yaşamayan yada empati yapamayan anlamaz.Bir gün başlarına gelirse anlarlar

Aynen cunku tek basima kendi imkanlarımla Meryem ana gibi cocuk sahibi oldum haklisiniz aaa ne demek babasi da ilgilensin madem evlenecek zamani var cocuguyla da kaliteli vakit gecirsin demek ne haddime. Kadin dedigin dogurur bakar gerekirse calisir ama kendine ait konfor alani olamaz haklisiniz cocugum yük geliyor o yuzden annem bakmasına ragmen saat yedi oldumu kapiya dikilen cocugumu on dakika bile hayal kırıklığına ugratmamak icin gotumden ter aka aka eve kosuyorum 👍🏻
Bence sizin olayınız sadece cocuk degil.
İster kabul edin ister etmeyın

Ben de boşandım, bir oglum var 12 yaşında.Aldigim iştirak nafakasi 250 TL :) Bosandigimda 32 yaşındaydım.Mahkemem 4 yıl surdu.Oglum 5 aylıkken ayrıldık.Hem de ne ayrılma bir bilsen.

Oğlumun,benim tüm eşyalarmiz,kıyafetlerimiz orada kaldı.Atildik evden şiddet gördüm ben,aldatıldım vb...

Oğlumu zibinla evden çıkardım sadece biberonu vardı elimde,üstüme giydiğim kiyafetlerim ve kullandığı kredi kartı borcumla çıktık evden.

12 yıl şaka gibi geçti :)

Simdi ne haldeyim :) Oğlum özel okula gidiyor anaokulu da dahil 8 yıldır.Kimseden destek almadım.

Ayrildigim dönem de çalışıyordum şimdi de çalışıyorum.

Oglumu babası en son 5 aylıkken gördü.Ne aradı ne sordu ne ilgilendi.Oglum baba nedir hiç bilmedi.Sikinti yaşadı tabii,üzüldü sordu.Bu dönem zordu.Her gün beddua edip yatıyordum :)

Ben o uyurken dinlendim hep.Kuafore onunla gittim,arkadaşlarımla oğlum yanımdayken görüştüm,onunla sinemaya gittim ,beraber kitap okuduk , yemek yaptik,haftada 2 gün okulunda sabahtan akşama kadar bekledim kantin köşelerinde bilgisayarımı açıp çalışarak daha bir sürü şey...

Simdi oğlum en büyük arkadaşım, sırdaşım.Hatta akıl bile danisirim.

Su an çok zor biliyorum,yaşadım dibine kadar ama geçiyor.

Biz kadınlar güçlüyüz.Dunyayi yerinden oynatiriz.

Bir baba evladı ile ilgilenmiyorsa yüzünü bile görmesin çocuğunun.Sen yetersin evladına.Buyudukce daha iyi hissedeceksin kendini.

Bu arada eski eşim evlendi 1 yıl oldu.2 üniversite bitirdi mesleğinden malulen emekli olup şehir değiştirdi vb ...

Kisacasi ben bu süreçte çok yoruldum ve geçti.Sıfırdan yaşasam oğlumla evden atildigimiz ani yine de yilmam hayır yaşarım basaririm derim.Sen de yilmayacaksin biliyorum.Degdi mi diye sorarsan değdi sonuna kadar değdi senin de değecek bir gün iyi ki diyeceksin.

Ne hali varsa görsün kısaca.Evladina değer veren evlense de,eşiyle ayrı olsa da evladının yanında olur.Bu saate kadar göstermelik yaptıysa bir şeyleri yapmasın daha iyi.Tamamen çıksın hayatinizdan.

Rabbim dayanma gücünü artırsın,sizin yanınızda olsun.

Eski eşin de ne hali varsa görsün.

Sana yazmak için üyelik açtım :) Telefondan yazdım hata yaptıysam kusura bakma.

Gececek, gün geldiginde kendine vakit ayiracaksin ohh be diyeceksin emin ol :)
Siz lutfen hep yazın emi. Bir mesaj yazip gitmeyin. Bazen yazilan bir mesaj insani hayata baglar ya.. O tek mesajiniz bile umut kokarken, siz hep yazın ha ne dersiniz?

Bence sizin olayınız sadece cocuk degil.
İster kabul edin ister etmeyın
Olmasa ne olur ki? Sonuçta iki kişi çocuk yapıyor, sorumluluk birinin üstüne kalıyor. Diğeri çöpsüz üzüm kalıp hayatına devam edebiliyor. Kimin zoruna gitmez ki?

Olmasa ne olur ki? Sonuçta iki kişi çocuk yapıyor, sorumluluk birinin üstüne kalıyor. Diğeri çöpsüz üzüm kalıp hayatına devam edebiliyor. Kimin zoruna gitmez ki?
Yok bu kiskaniyorsun diyen insanlar gercekten insan duygularini ayirt edemeyenler. Adami kiskanmis olsam hadi gel barisalim der basarim nikahi cunku bu adam omurgasiz yani. Derdimin ne oldugunu israrla anlamak istemeyenlere cevabim aynisini bir sekilde yasamalarini dilerim ne diyeyim

Evlenene kadar neden itiraz edilmedi?tek

Evlenene kadar sorun etmiyordunuz ama.yapmayin kiskanclik bu.dogru soylemis siz de hayatinizi kurun.bunalmaniz normal ama evlenince bu kadar alevlenmeniz alenen kiskanclik.birakin insanlar mutlu olsun
Kadın iş, ev, çocuk derken kendisine zamanı kalmıyor. Bu çocuğu beraber yaptılar, sorumluluklar da ikisine ait. Adam sadece 1000 Tl ödüyor ve haftada bir çocuğunu görüp çekiliyor. Kadının burda benim anladığım kadarıyla sorunu ben kendime dâhi zaman bulamazken bu adam 1 ayda evlenebiliyor. Ağrına gitti bu durum belki de? Asıl kötü düşünen sizsiniz.

Kadın iş, ev, çocuk derken kendisine zamanı kalmıyor. Bu çocuğu beraber yaptılar, sorumluluklar da ikisine ait. Adam sadece 1000 Tl ödüyor ve haftada bir çocuğunu görüp çekiliyor. Kadının burda benim anladığım kadarıyla sorunu ben kendime dâhi zaman bulamazken bu adam 1 ayda evlenebiliyor. Ağrına gitti bu durum belki de? Asıl kötü düşünen sizsiniz.
Bakin gecende bunun tam tersi bir konu acildi.cogu insan o konu acan kadina hak verdi.eski es terorü resmen.bir de diger açıdan bakın.ayrilmissin bitmis,gitmis...cocuguna gerekeni yapmiyorsa konu bu.ama sen bu zamana kadar ses cikarma,pesinde dolanirken iyi,baskasina gidince görür o 🤷

Böyle olup kuruş nafaka vermek istemeyen,nafakayı kaldırmak için uğraşan babacıklar da var,bir de kalkıp evlilik kadın peşine düşmeleri çok sinir bozucu..Köy yanar deli taranır

Bakin gecende bunun tam tersi bir konu acildi.cogu insan o konu acan kadina hak verdi.eski es terorü resmen.bir de diger açıdan bakın.ayrilmissin bitmis,gitmis...cocuguna gerekeni yapmiyorsa konu bu.ama sen bu zamana kadar ses cikarma,pesinde dolanirken iyi,baskasina gidince görür o 🤷
Ben eşitlikten yanayım. Benim kadar olmasa da oda ilgilenmeli onda da kalmalı. Bu çocuk gökten zembille inmedi ya? Gerekeni bana göre yapmıyor. Başkasına gitmesini belki kıskandı bilemiyorum ama sanmıyorum bence asıl sorun erkekler ayrıldıktan ve çocuk sahibiyken bile bi kadın kadar sorumluluk almaları. Aslında biraz empati yaparsanız insani hislerlerle belki kıskançlık, belki haksızlığa gelememe hisleriyle kızgınlık ya da gelecekte evlenince ya çocuğumuzla hiç ilgilenmez de çocuğumuz mutsuz olursa endişe yaşarsınız.

Kendi pesinde dolanması ile yeni kadın peşinde dolanması aynı şey mi ? Eski eşten yüz bulamayınca hemen başka dala atlamak..illa bir kadın olcak yani hayatında ! Kadın kız peşinde gezecegine çocuğuna daha fazla vakit ayırmanın yollarını arasin

Yahu ne biliyorsun oncesinde baski yapmadigimi? Adama defalarca soyledim evlilik konudu yokken dahi cocugunu gor bilmem ne diye benim zorumla benim evimde vakit gecirmesine bile izin verdim aylarca . Sirf cocuk baba sevgisinden geri kalmasin diye. Adam ben ters yapinca hoop evleniyorum. Evine de gelmem daha diyip cocukla gorusme sıklığı zaten azken daha da azaltti.

Ayrica baskasinin koynuna bu kadar kisa zamanda atlamasi ne kadar adi duygularindan emin olamayan iki yuzlu bir insan oldugunun gostergesi.

Ben eşitlikten yanayım. Benim kadar olmasa da oda ilgilenmeli onda da kalmalı. Bu çocuk gökten zembille inmedi ya? Gerekeni bana göre yapmıyor. Başkasına gitmesini belki kıskandı bilemiyorum ama sanmıyorum bence asıl sorun erkekler ayrıldıktan ve çocuk sahibiyken bile bi kadın kadar sorumluluk almaları. Aslında biraz empati yaparsanız insani hislerlerle belki kıskançlık, belki haksızlığa gelememe hisleriyle kızgınlık ya da gelecekte evlenince ya çocuğumuzla hiç ilgilenmez de çocuğumuz mutsuz olursa endişe yaşarsınız.
Duygularima tercuman olmuşsunuz bircok uye gibi. Yani buraya hakliyim beni gazlayin demek icin gelmiyorum biraz moral bulayim farkli bakis acilari edineyim diye geliyorum kadinin ustune kuma geldim sanki ne kadar nefreti varsa burda kusmus he kiskanmissin de gec yani bende aynen diyim

Böyle olup kuruş nafaka vermek istemeyen,nafakayı kaldırmak için uğraşan babacıklar da var,bir de kalkıp evlilik kadın peşine düşmeleri çok sinir bozucu..Köy yanar deli taranır
Bizim ülkemiz de maalesef ki çocuğun bakımı kadına yükleniyor. Bazıları demiş mesela nafakasını da ödüyor sorumluluğunu yerine getiriyor ya iste diye. Babalık parayla olmuyor sadece. Bunu bile anlamıyorlar. Çocuk yetiştirmenin güzel yanlarının yanı sıra çocuğu olmayan biri olarak ne kadar zor ve yorucu olabileceğini tahmin edebiliyorum. Böyle erkekleri de bunları savunanları da görünce gerçekten sinirleniyorum ya

İns sizde gönlünüze göre bir insanla çok çok mutlu olursunuz

Bizim ülkemiz de maalesef ki çocuğun bakımı kadına yükleniyor. Bazıları demiş mesela nafakasını da ödüyor sorumluluğunu yerine getiriyor ya iste diye. Babalık parayla olmuyor sadece. Bunu bile anlamıyorlar. Çocuk yetiştirmenin güzel yanlarının yanı sıra çocuğu olmayan biri olarak ne kadar zor ve yorucu olabileceğini tahmin edebiliyorum. Böyle erkekleri de bunları savunanları da görünce gerçekten sinirleniyorum ya
Evet kendisi kendi hayatina vakit ayirirken bana saka gibi sende hayatina bak derken ne kadar yiprandigim umrunda bile degil adamin sanki kendi basima yaptim cocugu .

Evet kendisi kendi hayatina vakit ayirirken bana saka gibi sende hayatina bak derken ne kadar yiprandigim umrunda bile degil adamin sanki kendi basima yaptim cocugu .
Sizi çocuk sahibi olmayan anlayamaz, çocuğun sana yük mü geliyor diyenler olmuş. Yük değil ama bir insan sorumluluğu almanın ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunu yaşamayan bilmez. Baba keyfine baksın, hayatını yaşasın aman rahatsız etmeyelim; anne azıcık yoruldum derse : " aaa ne ayıp evladın yük mü geliyor" diyelim. Gözünü sevdiğiminin dünyasının çilesi hep kadına, hep kadına.

Back
X