Merhaba kk hanımları herkese mutlu kutlu günler diliyorum

Hemen geliyorum konuya. Benim hattım eski eşimin üzerineydi hattı aldığımız gün kimliğim yanımda olmadığı için onun adına almıştık evli olduğumuz zamanlarda. Ben bu hattı belli sebeplerden dolayı hala kullanıyorum üzerime de almadım ama çokta takılmadım açıkçası çünkü hat sadece onun üzerine, bi külfeti yok faturasız bi hat.
Kendisiyle bir senedir konuşmuyoruz, irtibat yok. Dün beni avukatı aradı, hattı iptal ettirecekmiş eski eşiniz dedi. Tamam ettirsinde ne zararı varmış benm şu an haber beklediğim yerler var dedim(iş mevzusu)
Avukatıda tam bi dürzü afedersiniz. Bana göre de en mantıklısı böyle bi ortaklığın kalmaması dedi (ORTAKLIK

)
Bende tamam iptal ettirin dedim ama aşırı sinirlendim bu adam durup durup neye taktı ne gerek vardı. Faturasız hattın ona ne gibi bi zararı olabilir. Geçenlerde erkek arkadaşımla foto paylaştım hikayemde iş yerinden bi ablası var o gördü acaba o mu söyledi diyorum bi ilişkim olduğunuda beni gıcık etmeye mi çalışıyo. Takma diceksiniz biliyorm takılcak bi şey değil ama aşırı sinirlendim kendimi zor tuttum arayıp ağzıma geleni saymamak için durup durup icat çıkarıyo ruh hastası gibi. Ben dolandırıcı değilim pis işlerim yok ne gbi bi zararım olabilirdi ona
Düzenleme: arkadaşlar benim ağzıma geleni saymak istememdeki sebep şu, o evden çıkarken bir çöpe dahi minnet etmedim valizimle çıktım geldim annemin evine istemedimde hiç bi şey. Karşılığında sadece üzerine olan bi hattıda sorun çıkarması delirtti beni.
Evet daha önce iptal ettirmem lazımdı farkındayım ama ilk zamanlar psikolojim berbattı ve erteledim açıkçası çokta önemsemedim sonrasındada iş konusunda arayışa girdiğim için sabit kaldı hat şu an yeni çıktım sayılır işten yine haber bekliyorum bi yerlerden ve numara değişimiyle haber gelse dahi ulaşamayacaklar.
Tekrar düzenleme: hanımlar günlük sıkıntısını bu konudaki ayrıntılara takılıp saçma sapan eleştiriler yaparak atmaya çalışanlar oluyo lütfen yazmayın, ben uğraşamıyom