- 2 Nisan 2024
- 59
- 20
- 8
- 26
- Konu Sahibi ayisigindakigolge
-
Kendinize bahane üretmeyin. Kızınız sizin şiddet gördüğünüz bir evde şuanki halinden daha eksik büyüyecekti. Şiddeti hak ettin diyen adamı zihninizde aklamayın ki dönmeyesinizİyi geceler kızlar . Aslında biraz içimi dökmek birazda sizden fikir almak istiyorum. Önceki konularımda boşanma ile ilgili konu açmıştım. Anlaşmalı boşandık. Kızımın velayeti bende. Babası mahkeme kararı ile belirli günler görebiliyor. Boşanalı 3 ay oluyor ama daha toparlanamadım çünkü ben hep sevgi dolu bir ailede çocuk büyütmek istiyordum. Fiziksel şiddetten dolayı boşandım geri dönmek istemiyorum kesinlikle ama bazen dışarıda birlikte olan aileleri görünce üzülüyorum. Eski eş pişman olduğunu ama kendisini şiddete kadar getirenin ben olduğunu ve hala bana karşı birşeyler hissettiğini söylüyor. Çocuğu görmek için aradığı zaman bunları söylüyor. Zaten onun dışında arama veya mesaj yok. Ben ne kadar hala bir şeyler hissetsemde ona karşı güvenim çok sarsıldı geri dönmek istemiyorum ama kızımda artık baba figürünün eksikliğini hissetmeye başladı gibi sanki ve üzülüyorum. Bu his nasıl geçer ?
Kurtulmuşsunuz sakın geri dönmeyin yine aynısı olacak. Çocuk en azından babasını görüyor. Sırf çocuğunuz bunun yokluğunu çekiyor diye siz niye aynı şeyleri yaşayıp mutsuz olasınız. Alışır alıştırınİyi geceler kızlar . Aslında biraz içimi dökmek birazda sizden fikir almak istiyorum. Önceki konularımda boşanma ile ilgili konu açmıştım. Anlaşmalı boşandık. Kızımın velayeti bende. Babası mahkeme kararı ile belirli günler görebiliyor. Boşanalı 3 ay oluyor ama daha toparlanamadım çünkü ben hep sevgi dolu bir ailede çocuk büyütmek istiyordum. Fiziksel şiddetten dolayı boşandım geri dönmek istemiyorum kesinlikle ama bazen dışarıda birlikte olan aileleri görünce üzülüyorum. Eski eş pişman olduğunu ama kendisini şiddete kadar getirenin ben olduğunu ve hala bana karşı birşeyler hissettiğini söylüyor. Çocuğu görmek için aradığı zaman bunları söylüyor. Zaten onun dışında arama veya mesaj yok. Ben ne kadar hala bir şeyler hissetsemde ona karşı güvenim çok sarsıldı geri dönmek istemiyorum ama kızımda artık baba figürünün eksikliğini hissetmeye başladı gibi sanki ve üzülüyorum. Bu his nasıl geçer ?
Dönmek gibi niyetim zaten yok 3 4 kere olan şiddet vardı maddi olarak da çok şükür kazancım iyi sadece içimde üzüntü var keşke güzel bir aile yapım olsaydı diyeKendinize bahane üretmeyin. Kızınız sizin şiddet gördüğünüz bir evde şuanki halinden daha eksik büyüyecekti. Şiddeti hak ettin diyen adamı zihninizde aklamayın ki dönmeyesiniz
Özür dilerken bile sizi suçluyor, farkında mısınız?Eski eş pişman olduğunu ama kendisini şiddete kadar getirenin ben olduğunu
Dönmek gibi niyetim zaten yok 3 4 kere olan şiddet vardı maddi olarak da çok şükür kazancım iyi sadece içimde üzüntü var keşke güzel bir aile yapım olsaydı diye
Evet farkındayım aynı şeyleri yaşamak istemiyorum manipüle edildiğimin farkındayım sadece yukarıda dan belirttiğim gibi güzel bir aile yapısı olmasını çok isterdim ve bu üzüntünün geçmesini çok istiyorumÖzür dilerken bile sizi suçluyor, farkında mısınız?
Bence macera aramayın.
Kendisini şiddete getiren sizmişsiniz, yani barışalım beni kızdırırsan yine döverim diyor.. Ayrı ama mutlu anne baba çocuk için şiddet olan bi evde büyümekten çok daha iyidirİyi geceler kızlar . Aslında biraz içimi dökmek birazda sizden fikir almak istiyorum. Önceki konularımda boşanma ile ilgili konu açmıştım. Anlaşmalı boşandık. Kızımın velayeti bende. Babası mahkeme kararı ile belirli günler görebiliyor. Boşanalı 3 ay oluyor ama daha toparlanamadım çünkü ben hep sevgi dolu bir ailede çocuk büyütmek istiyordum. Fiziksel şiddetten dolayı boşandım geri dönmek istemiyorum kesinlikle ama bazen dışarıda birlikte olan aileleri görünce üzülüyorum. Eski eş pişman olduğunu ama kendisini şiddete kadar getirenin ben olduğunu ve hala bana karşı birşeyler hissettiğini söylüyor. Çocuğu görmek için aradığı zaman bunları söylüyor. Zaten onun dışında arama veya mesaj yok. Ben ne kadar hala bir şeyler hissetsemde ona karşı güvenim çok sarsıldı geri dönmek istemiyorum ama kızımda artık baba figürünün eksikliğini hissetmeye başladı gibi sanki ve üzülüyorum. Bu his nasıl geçer ?
Tabiki de bunu göze alarak boşandım kendimden çok kızımı düşündüğüm için umarım ilerde kızım içinde benim içinde iyi olmasını umuyorumE zaten bunu göze alarak boşanmadınız mı ?
Şiddet de var üstelik.. Bırakın çocuğunuz baba figürünü eksik hissetsin, günü geldiğinde anne ve babasının neden ayrıldığını öğrenecek. O zaman baba figürünün eksikliğini değil, babasından ne eş, ne de baba olabileceğini anlayacak ve hissedecektir.
İnsansınız tabiki normal duygular. Zamanla geçer . Doğru olanı yapmışsınız . Annesinin dayak yediği ev de sıcak bir aile ortamı değil zaten. Bu durumunuz daha iyi. Tabiki iyi bir babası olsa çok iyi olurdu. Ama hayat bazen böyledir işte. Dil durup devam edin. Karşı hem dövüp hem sizi sucladigin agore çok arsız. Size çocuk haricinde konuşmasına müsade etmeyin kesinlikle. Kendinizi korumaya devam edin.İyi geceler kızlar . Aslında biraz içimi dökmek birazda sizden fikir almak istiyorum. Önceki konularımda boşanma ile ilgili konu açmıştım. Anlaşmalı boşandık. Kızımın velayeti bende. Babası mahkeme kararı ile belirli günler görebiliyor. Boşanalı 3 ay oluyor ama daha toparlanamadım çünkü ben hep sevgi dolu bir ailede çocuk büyütmek istiyordum. Fiziksel şiddetten dolayı boşandım geri dönmek istemiyorum kesinlikle ama bazen dışarıda birlikte olan aileleri görünce üzülüyorum. Eski eş pişman olduğunu ama kendisini şiddete kadar getirenin ben olduğunu ve hala bana karşı birşeyler hissettiğini söylüyor. Çocuğu görmek için aradığı zaman bunları söylüyor. Zaten onun dışında arama veya mesaj yok. Ben ne kadar hala bir şeyler hissetsemde ona karşı güvenim çok sarsıldı geri dönmek istemiyorum ama kızımda artık baba figürünün eksikliğini hissetmeye başladı gibi sanki ve üzülüyorum. Bu his nasıl geçer ?
Şuan zaten eski eşi de yeni birini de istemiyorum ama ilerde de güzel bir yuvam olabilmesi içinde beni çocukla birinin kabul edeceğini düşünmüyorumMantıklı düşünerek geçer.Sizi bu raddeye getiren kötü olayları düşünerek geçer.Yuva dediğin huzurlu olduğumuz her yer .İlla erkek yada kadın figürü olması gerekmiyor.Tek başına huzurlu mutlu olan insanın evide onun yuvası.Kiziniza babalık yapması için illa evli illa aynı evde olmak gerekmiyor istedikten sonra .Şiddet olan yerde ben aile kavramına inanmıyorum.Benimde hayallerim vardı yıkıldı yerine daha güzellerini kurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?