Eski eş üvey cocuklar

Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar yeni üye oldum yardımcı olursanız çok mutlu olurum ben 6 aylık evliyim benim ilk esimim üçüncü evliliği ilkinde iki çocuğu var 17 11 yaşlarında ikincisi çok kısa sürmüş çocuklar ve eski eşi yüzünden ben evlenirken çocuklar annedeydi anne baba öğretmen kadının durumu iyi eşim bana çocuklar annesinde hafta sonları gelirler ama evlenirse alırım demişti bende kabul ettim hafta sonraları hep geliyorlardı kadın bizi her yerden rahatsız etti tanımam etmem bana küfürler eşime küfürler fake hesaplardan bana inanılmaz tacızler güya öğretmen dersiniz neyse ben hamile kaldım sınav için İstanbul'a gittim bı geldim çocuklar evde odaları yapılmış eşim bana sormadi bile kadın al sen bak birazda ben hayat yaşayın demiş yine ses etmedim küçük odamıza sürekli dan diye giriyor gelip yanımıza yatiyor hicbiyere gidemiyoruz bakkala bile bende gelcem diye tuttruryor inanin iki ayda yoruldum büyük tam serseri her yere babası arabayla bıraksın istiyor gece konsere gıdım sabah beste beni baba al diyor şimdi kendi çocuğun olsa boyle yapmazsın dicek olan olabilir kendi çocuğun olsa kızarım bunlara bişey demiyorum eşimle biraz önce kavga ettik hemde ilk defa konu bunlar ha bide eski eşi sürekli esimi arayıp bı bahane konuşmaya çalışıyor lütfen cevapsız bırakmayın benim annem ve babam yok derdimi anlatacağım kimsem yok
İki evlilik yapip yurutememis adamla nasıl gözünü kapatıp evlendin yahu

Su kosullarda bosanabilmenizde imkansiz gibi,ozel sektorde asgeri maasla baslicaginizi varsayiyorum.Ee ailede yok bebege kim bakicak.Cok zor isiniz.Madem o kadar iyiydi buadam niye bosandi 2 defa ustelik. Hep kadinlar sucludur ,eminim oyle demistir. Yada citir seviyor bilemiyorum yani.

Hata üstüne hata. Şimdi yapacağın şu, yemeği koy önlerine, eşine de toplar mısın ? İki kaşık al kendi tabağını kaldır kalk. Odada kitap oku, hamileliğini yaşa, sakın kendini paralama. Eşin yardımcı alsın haftada bir. Geçen dünya laf duydum bu evlilikler olmuyor dedim diye ama olmuyor işte %90 mutsuz.

Evlenmeden once kiminle yasiyordunuz? Esiniz biraz d sizinle kimseniz olmadigi icin evlenmis bence. Nasilsa gidecek yeri yok diye dusunuyor adam. Is de yok. Cocugu da o istediyse, sizi o evlilige iyice mahkum etmek icin istemistir.

Yani kadın annesiyse eşinizde babası. Anne ne kadar bakıyorsa baba da bakmak zorunda. Başta bile bile evlenmişsiniz.adam sokağa mı atsın. Ama terbiye verme işini gayette yapabilir. Ya da eski eşi evinize müdahil olmasını engelleyebilir. Eşiniz pasif. Anlattığınıza bakılırsa sizi de düşünmüyor. Sizde çoluğunu çocuğunu silsin benim çocuğumu düşünsün istiyorsunuz

Ben zaten babaların boşandıktan sonra çöpsüz üzüm gibi takılmalarına karşıyım. Anneler kıyıp veremiyor çocukları ama tekrar bir hayat kurmaları epey zor oluyor. Adamlar da hemen evlenip tekrar çocuk yapıyorlar, ilk çocuklarına çok iyi bakıyorlarmış gibi...
.
:KK9::KK9::KK9:
Günün en harika yorumu yine koalinadan gelmiş.

Öncelikle gece çocuğunu biyerden alması gibi şeyler çok normal her baba yapar bunu yeni evlilik yaptı diye bunu bir kenara bırakmaz. Bu şey gibi babadan önce eş olmak gibi. Diğer taraftan bence siz çocuklarla iyi anlaşırsanız anne zaten bunu hazmedemez gibi geldi. Çünkü galiba eski eşi bunu "ceza" olarak kullanmış eşinizin canına minnet, e sizde bu durumu veya olasılıkları biliyordunuz sonuçta. anca kendi çocuğunuz doğunca tepki göstermeniz doğru olur şuan çünkü herşeye sinir olma durumu vardır eminim. Yani kısacası çocukların biricik X ablası olursanız anne tırnaklarını çıkarır ve alır yanına. Sizde eşinizi anlamaya çalışın bi gün kendi çocuğunuz ergenken sizde gidip almak istersiniz veya yanınıza yatmak isteyince örtüyü kaldıran siz olacaksınız.

Öncelikle gece çocuğunu biyerden alması gibi şeyler çok normal her baba yapar bunu yeni evlilik yaptı diye bunu bir kenara bırakmaz. Bu şey gibi babadan önce eş olmak gibi. Diğer taraftan bence siz çocuklarla iyi anlaşırsanız anne zaten bunu hazmedemez gibi geldi. Çünkü galiba eski eşi bunu "ceza" olarak kullanmış eşinizin canına minnet, e sizde bu durumu veya olasılıkları biliyordunuz sonuçta. anca kendi çocuğunuz doğunca tepki göstermeniz doğru olur şuan çünkü herşeye sinir olma durumu vardır eminim. Yani kısacası çocukların biricik X ablası olursanız anne tırnaklarını çıkarır ve alır yanına. Sizde eşinizi anlamaya çalışın bi gün kendi çocuğunuz ergenken sizde gidip almak istersiniz veya yanınıza yatmak isteyince örtüyü kaldıran siz olacaksınız.
Gece üçte annem beni konsere bıraktı gel al demesimu normal 16 yaşındaki çocuğun kendi çocuğum demişsiniz evet kendi çocuğum yapsa uyarabilirim sorun bişey diyememem

yorum yaparken empati yapsa insanlar keşke.. Aybüke hn. belliki eski eş bilerek göndermiş çocukları.Eşinizi seviyorsanız ve sürdürmek istiyorsanız evliliğinizi ,çocuklarına sahip çıkmanız,sevmeniz gerekiyor.Eşiniz belki de sizin bunu sorun etmeyecek bir kalbiniz olduğunu düşünmüş olabilir.Bir süre idare edin çocuklar size alışsın siz çocuklara alışın.Hamileliğiniz ilerlediğinde eşinizle konuşup tatlı dille annelerine göndermesini isteyin.bebeğimi büyütene kadar annelerinde kalsınlar sonra duruma göre tekrar alırız diyebilirsiniz.Yada şimdiden konuşup evet bir süre idare edebilirim ama hamileliğimin ilerleyen zamanında bu aşamayı sakin kafayla geçirmek istiyorum diyebilirsiniz.

Eşimle ayrılmak hiç istemiyorum kendisi dünya iyisi insan yemin ederim ama kullanılıyor ve farkında değil evet hamilelik erken haklısınız bebeğime şimdiden aciyorum
Kolay kolay kimseye yorum yapmam.
Belki fazla acımasızca gelecek söyleyeceğim sey.. eğer zamanınız varsa o bebeği aldırın ve bosanın. O hayat sizi mahvedecek, hep keşke diyeceksiniz, üzülen siz olacaksınız..

Bu yola baş koymuşsun o çocukları ergen evlat olarak gör sen iyi ol zamanla düzelir insALLAH

Allah razı olsun edicem tabi ins düzelir eşim çocukları bırakmam gidiceksen git ana o bebeğide sana bırakmam dedi az once

Gordugunuz uzere en ufak sorunda sizi gozden cikariyor. Hamileliginizi sonlandirip hicbir sey olmamis gibi hayatiniza devam etmeniz en dogrusu. Ben de 26 yasindayim yazik etmeyin kendinize zaman geri gelmiyor. Bir yanlis yapmissiniz zararin neresinden donseniz kardir.

Basta mustehak iyi olmus size diyecektim ama ailenizin olmadigini gorunce durdum. Basta aile olmayinca hayat boyle oyunlar oynuyor bize ama dedigim gibi zararın neresinden donseniz kardir, sizin icin diyorum yoksa sizi tanimam etmem. Buradaki yorumlar bir aydinlanma baslatir ins sizde.

Çok ağır bir imtihandasınız.
Esinizle konusun hamile oldugunuz icin yemek temizlik vb sıkınti yasadiginizi soyleyin. Hatta yardimci tutun. Sinaviniza calisin. Isiniz olsun. Cocuklarla da etkinlik planlayin guzel vakit gecirmeye calisiin. Mutluluk pozlarini da eski ese gonderin.

Kimsesizlik diyelim ama eşimi sevdim onla ilgili hiç skntim olmadı en kotu günümde bana yardım etti destek oldu neredeyse dört dörtlük biri diyebilirim ama gel gelelim çocuklar geldiğinden beri aramiz kotu

Yok bide olmasin.
Adam 2 kere boşanmış. Bal çalmış işde ağzına köprüden gecene kadar.
Başka nasil kapacaktı bekar genc kadını.

Boşanmak istemediğine göre aile terapistine gidin.
Ben şahsen yapamazdim. Düşünüyorum da, sabah kalk ve iki ergen cocuklu anne ol. Yok kardeşim ben yapamazdim

Baştan zaten hata ama artık olan olmuş ya boşanacaksınız ya da çocukları idare edecek sevgi verecek yanlışlarını siz düzeltmeye çalışıp eğitim vereceksiniz. Evlenirken adamın çocuklarının olduğunu biliyordunuz anneleri evlenir ya da evlenmez babalarının evinde bir odaları tabii olacak bunu zaten baştan göze almadınız mı?Çocukların arkasından konuşmanız hoş değil serseri demeniz mesela. Yazıktır anne babaları ayrılmış anne zaten öfke dolu ve sorunlu anlaşılan siz çocukları çekip çevirip sahip çıkın madem eşinizi seviyorsunuz madem bilerek evlendiniz hakkını verin ya da ayrılın başka çaresi yok..

Back
X