Eski eş ve anne

Evet bende sağlıklı kararlar veremedim süreci güzel yönetemedim hayatıma birini almam beni maddi olarak geçindirsin etsin diye asla değildi kimseden gelecek paraya ihtiyacım yok çok şükür öyle bi durum hiç söz konusu olmadı maddi olarak da kendime yetebildim benim anlatmak istediğim annem diğer kardeşlerimle anlaşamadı benim yanıma geldi bir kuruş beklemedim aksine ben onun giderlerini de üstlendim mesele para değildi sadece manevi olarak zaten gidecek yeri de yoktu beraber yaşayalım ben çalışayım dedim kötü bişey söylemedim var olan düzenini boz gel çocuklarıma bak demedim ben kimseye

Bilir kişi konuştu

Babamdan almıyor babamla ben çok küçükken boşandılar kendi babasından maaş alıyor annem

o degilde eski esinizin kurdugu cümleler ne kadar igrenc. Iki kiziniz varmis birde, herifteki zihniyete bak. Allah cocuklarinizi korusun!
Her şey çok fazlasıyla mide bulandırıcı tek üzüldüğüm zaten çocuklarım kendimi de geçtim bunları kendime ben reva gördüm benim salaklığım ama çocuklarıma içim gidiyo

zaten bir mesajında yaşının ve konumunun gerektirdiği gibi davranmadığınuı söylemiştim. eşi sonsuz ahlaksız olabilir ama çoluk çocuk sahibi bir kadın olarak giriştiği şey "bana göre" çok ergence.
ama yine de kendi içine sindirebiliyorsa evlenirse evlensin. bu forumda kimler neleri içine sindirdi de eşi eşiyle tekrar birleşmeyi mi kınayacağız yahu?
"sağlam pabuç değil" denecekse de adama dememiz lazım bu durumda. kadın çaresizce bütün tuşlara basmış görünüyor. gerçi benim içime sinmeyen ve konunun doğruluğuna gölge düşüren başka konular var. gerçek olduğunu varsayarak yorum yapıyorum ama bence gerçek de değil.
benim tepkim, kadının bu denli zorbalığa uğraması idi. demek ki yarın eşimden boşansam ve iki ay sonra sevgilim olsa bana da "sağlam pabuç değil." denecek

Babamdan almıyor babamla ben çok küçükken boşandılar kendi babasından maaş alıyor annem
Ne değişti? değişen tek şey ölen adamın maaşı almıyor evet, ama yine devletin bekar kadınlara sağladığı maaşı alıyor. devlet bu maaşı bekarlara veriyor. dini nikah ile evli olup da yetim maaşı için resmi nikah yapmamak kanunen yasak.

Resmi nikahı o yüzden yapmamıştır. Devlet babanın malı deniz yemeyen keriz misali..

Kim olduğunu bilsem şikayet ederdim. Geriye dönük aldığı maaşları bile ödetiyor devlet. Bizlervergilerimizi millet imam nikahı yapsın, aynı zamanda da babasının maaşını alıp yesin diye vermiyoruz. Yetim çocuğa , gariban kadına gitsin isterim vergilerimiz.

Gerçekten devlet bu işe el atmalı. Çok duyuyorum bu olayı.

Saygı duymak, pışpışlamak ve yazmak zorunda değilsiniz.

Siz verdiğiniz önerinin farkında mısınız? Konu sahibi hiv bile kapabilir o adamdan, eski konuyu okudunuz mu?
Ben gitsin adamla sevissin demedim. Aynı evde yaşamaya devam etsin, bir iki sene idare etsin dedim. Ben senin yemeğini temizligini yapayım, sen çalış eve bak kiminle ne istersen yaşa beni ilgilendirmez bile diyebilir.

Ben gitsin adamla sevissin demedim. Aynı evde yaşamaya devam etsin, bir iki sene idare etsin dedim. Ben senin yemeğini temizligini yapayım, sen çalış eve bak kiminle ne istersen yaşa beni ilgilendirmez bile diyebilir.
Bir ütopyadan bahsediyorsunuz

Araya başkaları girdiyse,tekrar evlenmeyi asla doğru bulmuyorum..biz inat uğruna ayrıldık,tekrar barıştık 1 yıl ayrı kaldık ama asla başkaları ile konuşmamiz dahi olmadı.. Eğer araya başkaları girmişse kimse tekrar barismayi düşünmesin

Çocuklar asıl öyle bir ortamda ziyan olur

Buna hiçbir şey yapmıyorlar. İstediğiniz kadar şikayet edin. Dost hayatı yaşıyoruz diyorlar. Ahlak da sıfırlanmış.

Bu parayı almak için bir sürü dalavere yapan bar. Anlaşmalı boşanıyorlar.

Annem benim yüzümden evlenmedi bakmak zorunda değil ama ben rica ettim bakmadı o zaman bana çocukların için barış çocuklarına yazık diye de baskı yapmasın

Sanırım anneniz çocuklara tek başıniza bakamaycağınızdan emin olduğu için eşinize geri dönmenizi istemiş. Tek başınıza bakacağınız anlasa o uçan kuşa yükselen kocaya dönmeniz istemez. Ayrıca anneniz size kötü bir şey yapmadığı sürece karşınıza almayın, iletişimi kesmeyin. Böyle agresif hareketlere hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…