ESKİ EŞ...

Algı düşük olunca.. Yapacak bir şey yok. Adam cömert, seni çok arzuluyor bak gitmiş salonda yatmış, paraya da önem vermiyor hiç konuşmamış, babanı dövmemiş sana çocuk benden dememiş Daha ne olsun? Devam et!

Son düzenleme:
Geçen ameliyat oldunuzda güya yaninizda kaldi size neler yaptı. Ondan hemen sonra aileniz hakkında konu açtınız. Hatta eşinle olanlarin sorumlusunu babaniz ve anneniz olarak gördünüz. Size üzülüyorum hayatta mantikli düşünemiyor, yaşayamıyorsunuz. Şu karakteri düzgün olmayan kocanız sizinle olmak istese peşinde gideceksiniz. Birde sanki size gelin demiş gibi yaşadığı yeri filan kritik yapmışsiniz. Size ne denilse boş. He he deyip geçmek gerek

Manolyanın mesajları sizde de arkası yarın duygusu oluşturmuyor mu?Hatta arada nick değiştirmesi ve onu yine yeniden keşfetme...Ve mesajlara gelen yorumlar...Çok keyif alıyorum...Ama gelelim gerçeklere: Konu sahibi tabii ki adam sizi çok seviyor ve lütfen tekrar evlenin .Ne siz ne de bu muhteşem kocanız başka insanların başını yakın. Bir çocuk yeter, daha fazla doğurmayın. 7 milyarlık dünyada birbirinizi bulmuşsunuz aman büyük aşk bitmesin!!!

Sorun tek çikolata alması değil. Önce bir oturun düşünün ben bu adamı niye boşadım diye. Eski eş olmuş hala seviyorum diyorsunuz . Bir evlilik kolay bitmemiştir. Çocuk oyuncağı değil. Yine aynı şeyleri yaşamayacağınızın garantisi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…