- 26 Şubat 2022
- 667
- 3.094
- 43
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Keşke biraz çocuğunu düşünse. Çocuk hır, gürden başka bir şey görmüyor. Bir ara iş yerindekilerle kavga edip duruyodu şimdi de değişik erkeklere sardı. Şu saçma meselelere gösterdiği eforu çocuğunun ödevlerine, gelişimine, hobisine falan göstermediğine adım gibi eminim. Veriyodur eline tableti telefonu, hadi yeter ki ortadan gitsin hesabı…Ilerde cocuk psikolojisi pert baska kizin canını yakacak .bunuda kendi annesi sagliyor malesef
O an yaptığı şey eleştirilmesin diye yalan söylemiş, şaşırtıcı değil.Al üşenmedim aradım buldum. Kendin yazmışsın nafaka almıyorum diye. Senin yazdığın her şey baştan sona yalan bence
Katibin Ruhu nafaka almıyorum yardımı yok demiyor muydu ?
Ben de hatırlıyorum, onun parasına kalmadım tribindeydi. Hatta o para senin değil zaten çocuğun boş yere çocuğun parasını kısıyosun diyorduk
onu annesine bırakma bahanesi olarak söylemişti
işine gelince alıyor işine gelmeyince almıyor ne karıştırıyon calci
Valla ailesine de neler neler diyordu, ama çocuğunun babasının parasına kalmayan Manoş beğenmediği ailesinin yardımına kalmıştı. Herkes kötü herkes düşman ama para da nasıl tatlı, çocuğu ailesine bıraktı, kendi paraları bir güzel istifledi.Ben de hatırlıyorum, onun parasına kalmadım tribindeydi. Hatta o para senin değil zaten çocuğun boş yere çocuğun parasını kısıyosun diyorduk
Opportunist diyelim.Sonuçta yalancıyım o zaman
Muhtemelen ekonomik özgürlüğü var
Kendi ayakları üzerinde duramadığı için biriyle evlenmek istiyor
Hayatla tek başına baş edemiyor ondan dolayı da işte eski eşe evlenelim bari diyor
Mantık yok nereden baksan tutarsız
Aynen öyleValla koca aramak yerine her gördüğüne koca adayı olarak bakmak yerine
Hatta istemediğini bin kez diyen eski eşe bile evlilik teklifi edene kadar
Bu çabasını iş aramaya yönlerdirseydi
Şuan işi vardı ve ayakları üstünde duruyordu
Ha iş bulsa bu zihniyette pamuk iş yerindeki adamlara da bulaşır evlilik diye
Huzur bozar
Hayatın da bir adam olması herşey yoluna giricek diye bir şey yok ki
Mantıklı akli basında olsa önce tedavisini düzenli gider bir yandan iş bulur kendi hayatını kurar
Koca pesinde koşmaz
Valla koca aramak yerine her gördüğüne koca adayı olarak bakmak yerine
Hatta istemediğini bin kez diyen eski eşe bile evlilik teklifi edene kadar
Bu çabasını iş aramaya yönlerdirseydi
Şuan işi vardı ve ayakları üstünde duruyordu
Ha iş bulsa bu zihniyette pamuk iş yerindeki adamlara da bulaşır evlilik diye
Huzur bozar
Hayatın da bir adam olması herşey yoluna giricek diye bir şey yok ki
Mantıklı akli basında olsa önce tedavisini düzenli gider bir yandan iş bulur kendi hayatını kurar
Koca pesinde koşmaz
Pamuk psikolojik olarak iyi değil. Şu söylediklerinin iç birini anlayamaz. Yapabileceği tek şey iyi bir doktora gidip tedavi olmak.
Bu arada memur kendisi ama orada da barınamıyor. bütün iş arkadaşları cephe almış durumda.
Anne babası ile de arası iyi değil çünkü eski eşine babasını dövdürtmüştü. Şimdi ailesi de kabullenmiyor onu.
tek çıkış yolu TEDAVİ
Tedaviyi bırakma sebebi parayı fazlaca sevmesi. 40 yaşına geldim ne gerek var diye düşünüyor. Böyle de bir şekilde yuvarlana yuvarlana yaşayıp gidiyorum, çok çok ne olabilir ki diyor kendince.Psikologla gorusmeye basladiginda 4-5 seans sonra onu da begenmeyip bahaneler sunmaya baslamis ve terapiyi birakmisti.
Iliski yasama sekli bu iyi dusunup basliyor - bir sure sonra kendini doldurup cesitli bahanelerle karsidaki kisinin ona karsi kotu oldugunu soyluyor - karsi tarafi suclama, kendini masum ilan etme - iliskiyi bozma - kapanis.
Nafakayı harcamıyordu. Çocuk için altın yapıyorum falan yazmıştı bir keresinde. Hatta bu senin paran falan diyordu. Onu da eleştirmiştik.Daha önceki konularında nafaka almıyorum demiştin. Yeni mi almaya başladın ?
Ben bir iki kere gittiğine sonra da bıraktığına inanmıyorum çünkü her şeyi maddiyata bağlıyor. Psikolog seansların fiyatı da malum.Psikologla gorusmeye basladiginda 4-5 seans sonra onu da begenmeyip bahaneler sunmaya baslamis ve terapiyi birakmisti.
Iliski yasama sekli bu iyi dusunup basliyor - bir sure sonra kendini doldurup cesitli bahanelerle karsidaki kisinin ona karsi kotu oldugunu soyluyor - karsi tarafi suclama, kendini masum ilan etme - iliskiyi bozma - kapanis.
Nafakayı harcamıyordu. Çocuk için altın yapıyorum falan yazmıştı bir keresinde. Hatta bu senin paran falan diyordu. Onu da eleştirmiştik.
Olayları çok yanlı anlatıyor. Biz de yanında değiliz sonuçta.Onu bir kere falan yazmıştır hep konularında almıyorum adamın maddi manevi yardımı yo çocuğa da nafaka vermiyor demişti. Bak buldum mesajını hatta. Buradaki konu ne kadar nafaka verdiğinden çok Pamuk'un dürüst olmaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?