Çoğunluk normal demiş hayret ettim çünkü kk'deki deneyimlerimden edindiğim izlenim çoğunluğun buna şiddetle karşı çıkacağı idi. Benim eşim de boşandığı eski eşi ile maddi konular ve kadının bazı sorunları nedeniyle bir süre görüştü. Evine hiç gitmedi, işyerine gitti veya dışarıda buluştular. Benim bunu normal karşılamam başka kadınlarca normal karşılanmadı, dediğim gibi evine hiç gitmedi. Genel için söylüyorum, dışarıda görüşme imkanı varken eve gitmek uygun görülmeyebilir. Ancak çocuğun hastalığı söz konusu ise elbette akan sular durur. Çocuk hasta ise insan değil eski eşinin evine ceheneme bile gider. Eğer böyle bir durum söz konusu ise, sürekli sebepli sebepsiz gitmiyorsa ve sizin sevgiliniz ile diyaloğunuz iyi ise bunun için problem çıkartmayın derim. Eski eşin çocuğu bahane ederek sevgilinizi ayartması yönünde bir tedirginliğiniz var ise şunu şöyleyim, bana göre eğer iyi giden bir ilişkiniz varsa, eski eş buna tehdit oluşturmaz. Hatta ben şahsen eski eşi potansiyel olarak en tehlikesiz kadın türü olarak görürüm, çünkü onunla birlikte olma şansı olmuş, bunu sonuna kadar kullanmış, yaşanacak herşey yaşanmış bitmiş, belki defalarca şans verdiler birbirlerine ve artık şanslar tükenmiş, olmamış, olsaydı şu an hale beraber olurlardı, boşanmazlardı. Şu an sizinle beraber ve sizi isteyerek seçti. Siz kendi ilişkinize odaklanın.