Eski eşe tekrar dönen var mi??????

Empati yapıyorum ben olsam asla ve asla dönmem kusura bakmayın ama çocuk için bile dönmem ben bu hayat bir kez geliyorum aynı şeyleri yapmasada acaba yaparmı düşüncesi bile beni tüketir. Çocuğum varsa evlenmeyi dahi düşünmem zaten çocuğum var bi daha neden bir adam kahrı çekeyim ki..Dediğim gibi empati yapıyorum bu benim şahsi fikrim.Eski eşinizi siz biliyorsunuz, çocuklarınızın psikolojisinden de en iyi siz anlarsınız ama tek tavsiyem önce sizin ne istediğiniz bunu kafanızda iyice netleştirin sonra karar verin

Gel diyor bir ay dene olmazssa gelirsin dene diyor cocuk icin...
Olmadi gel diyor don diyor..
valla bu evlilikte gel git yapanlara cok kiziyorum
annemden biliyorum kac kez ayrilip birlestirler bosandilar birlestiler
her ayrilmada babam dunyalari seriyodu onumuze kimleri araya sokmuyodu hic biseye yaramadigi gibi bizim psikolojimizi bozdular suan babamla bir yabanciyla olan muhabbeti bile kuramiyorum
huylu huyundan vazgecmez
siz bosluga dusmusunuz oyuzden boyle dusunuyosunuz
olan size olmaz cocugunuza olur
cocugunuz babasiz buyumesin diye ugrasirken cocuk babasiondanda sizdende sogur evdeki iletisimden, kopuklukdan, biturlu aile olmayi beceremeyen ciftten

Selam arkadaslar.
Suan oyle dönum noktasindayim ki; cok kararsizim arkadaslar.
Eski esime donup donmeme konusunda kararsizim hayatimin hatasini yeniden yapmak istemiyorum lutfen bana guzel örnekler guzel yorumlar yapabilir misiniz.
Bosandiktan sonra yeniden barissak mutlu olaabilir miyim?
Boşanali bir sene oldu..
Suanda bazi kisiler devreye girdi.
Ne yapacagimi aklim almiyor basmiyor.
Bir yandan korkum var acaba yeniden bana eski seyleri yapar mo?
Bir yandan pisman olmus mudur.
Yasayan var mi bi durumlari arkadaslar lutfen bana yardim eder misiniz.
Rica ediyorum.
Bir yandan cocugum babasiz kalmasin istiyorum.bir yandan karsima iyi biri cikacaginin garantisini kim verebilir bunu dusunuyorum
Evlendigim insan cocugumu kabul edermi?
O kadr cok insan var ki basta cocuhu kabul edip evlendikten sonra ona p..cc
Deyip istemeyen..
Insanlar hele de erkekler oyke iyi rol yapiyorlar kii..
Bunlari anlamak zor..
Bu konulari dusundukçe aklimi kaciriyorim ben...lutfen bana yardimci olur musunuz...
Arkadaslar eger biz resmiyette barisirsak onunla ne gibi anlasma yapmm lazimmm..
Bu konuda bana yardimci olurmusunuzz.

barışır mısınız bilmem ama ona böyle aciz olduğunuzu hissettirseniz yine hakaret ve şiddet görürsünüz.
Sizi kendine muhtaç hissetmemeli. O size muhtaç olmalı.
ben yapamam ben beceremem ben evde oturup cocuguma bakarim bana kocam baksin diyen insanlari hazmedemiyorum :sinirli:
sOYLE bi otursakda kendi hikayemi anlatsam utanirlar vlh
20 yasinda bosandim kucagimda bebekle
27 yasindayim cok guzel konumda calisiyorum evim arabam var
biraz istek olacak ekmek elden su golden ohh ne ala ....

Empati yapıyorum ben olsam asla ve asla dönmem kusura bakmayın ama çocuk için bile dönmem ben bu hayat bir kez geliyorum aynı şeyleri yapmasada acaba yaparmı düşüncesi bile beni tüketir. Çocuğum varsa evlenmeyi dahi düşünmem zaten çocuğum var bi daha neden bir adam kahrı çekeyim ki..Dediğim gibi empati yapıyorum bu benim şahsi fikrim.Eski eşinizi siz biliyorsunuz, çocuklarınızın psikolojisinden de en iyi siz anlarsınız ama tek tavsiyem önce sizin ne istediğiniz bunu kafanızda iyice netleştirin sonra karar verin
20 yisinda cocuklu olarak bosanmis olarak cvp veriyorum
diyelimki evlenmeyi dusundunuz kendinize uygyn birini bulup evlilik kurabilirsiniz ama sirf bana cocuguma baksin diye evlilik yapilmaz

Pişmanlık erkeklerin geneline uzak bir kavram.Çok nadir erkek gördüm eşine ya da sevgilisine yaptığı hatalardan pişman olan ve ders alan.
Sadece iyi rol yapıyorlar.
Siz zaten barışacaksınız bunu sormanıza pek gerek yok aslında.
Sizin barışmanızın diğerlerinden daha iyi ve daha şanslı olmasını dilemekten başka bir şey gelmez elden.

Aynı suda ikinci kez yıkanmazdım. Benim de bir yakınım kızı için ikinci kez evlendi ama 14 yıl sonra tekrar boşandılar. Huylu huyundan vazgeçmez. ilkinde sorumsuzluk vardı ikinci de aldatma da eklendi.

ben yapamam ben beceremem ben evde oturup cocuguma bakarim bana kocam baksin diyen insanlari hazmedemiyorum :sinirli:
sOYLE bi otursakda kendi hikayemi anlatsam utanirlar vlh
20 yasinda bosandim kucagimda bebekle
27 yasindayim cok guzel konumda calisiyorum evim arabam var
biraz istek olacak ekmek elden su golden ohh ne ala ....

aynen bende hazmedemiyorum. Yani insan kendini eksik ve aciz gördükçe o hale geliyor.
tebrik ediyorum sizi.
"kadın" başlı başına güçlü bir varlık. Yeter ki kendi gücünü görebilsin.

şiddet varsa asla... çocukların kontrollü şekilde babasıyla görüşsün .. sana da yazık değil mi.. önce dövmüş şimdi ne yapar kim bilir

barışırsan soğuyan bi yemeği ısıtıp tekrar yemek gbi... aynı şeyler olcak. en fazla 2 yıl sahte gösteri yapcak sonra ÖZüNE döner.

Senin cocugin var mi?
Cocuk olmasa hersey cok guzel ama cocuk olunca zor..
Nolur cocuk vahane etmeyin. Bosanmıs aile cocuğuyum. Annem babam birliktrydi ama hergün dayak bağırıs cağırıs vardı evde bizim. hç unutmam 1. Sınıfta okuma yazmayı tek sokemeyen ben kalmıstım sınıfta gerizekalı gibi bişeydim. Sonra bosandılar, 1 sene sonra üniversitye kadar en iyi öğrenciler arasında oldum.18 ime kadar haftasonlarını babamla gecirirdim. Bevdeyken gelip gelmemsi unrumda olmayan adam boşanınca her hafta sonunu iple cektim. Cünkü gecirdiğim vakit kaliteliydi haftada 2 gün goruyordum ana daha değerli oluyordum. Bilmiyorum ben cocuk için evli kalmaya cok karsıyım baZı evlilikler cocuğun faydasına değil zararına oluyor.

Back
X