- 26 Ağustos 2012
- 5.069
- 1.439
- 373
- Konu Sahibi Mavi dalgalarrr
Bosandik hakaret vardi ..
Cimrilik bir kac kere siddet..
ASLA GERİ DÖNMEYİN LÜTFEN
ŞİDDETİ AFFEDEN KADINA DAHA NELER YAPAR
ASLA PİŞMAN DEĞİL
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KARAMSAR OLMANIZ NORMALBen karamsarim bu konuda ne bileyimm..
Eski esim cok swy yapti anlatsam hepsiniz taşa tutarsiniz.Eski eşiniz size ne yaptı? Önce bunları anlatmalısınız.
Evlenmesem neede kalacam nasil gecinecem..
Eski esim cok swy yapti anlatsam hepsiniz taşa tutarsiniz.
Ama ne bileyim insqnlardan yoruldum ben surekli benle ugrasmalarindan en azindan yurt disinda kimse benle ugrasmayacak..
valla bu evlilikte gel git yapanlara cok kiziyorumGel diyor bir ay dene olmazssa gelirsin dene diyor cocuk icin...
Olmadi gel diyor don diyor..
Arkadaslar eger biz resmiyette barisirsak onunla ne gibi anlasma yapmm lazimmm..Selam arkadaslar.
Suan oyle dönum noktasindayim ki; cok kararsizim arkadaslar.
Eski esime donup donmeme konusunda kararsizim hayatimin hatasini yeniden yapmak istemiyorum lutfen bana guzel örnekler guzel yorumlar yapabilir misiniz.
Bosandiktan sonra yeniden barissak mutlu olaabilir miyim?
Boşanali bir sene oldu..
Suanda bazi kisiler devreye girdi.
Ne yapacagimi aklim almiyor basmiyor.
Bir yandan korkum var acaba yeniden bana eski seyleri yapar mo?
Bir yandan pisman olmus mudur.
Yasayan var mi bi durumlari arkadaslar lutfen bana yardim eder misiniz.
Rica ediyorum.
Bir yandan cocugum babasiz kalmasin istiyorum.bir yandan karsima iyi biri cikacaginin garantisini kim verebilir bunu dusunuyorum
Evlendigim insan cocugumu kabul edermi?
O kadr cok insan var ki basta cocuhu kabul edip evlendikten sonra ona p..cc
Deyip istemeyen..
Insanlar hele de erkekler oyke iyi rol yapiyorlar kii..
Bunlari anlamak zor..
Bu konulari dusundukçe aklimi kaciriyorim ben...lutfen bana yardimci olur musunuz...
ben yapamam ben beceremem ben evde oturup cocuguma bakarim bana kocam baksin diyen insanlari hazmedemiyorumbarışır mısınız bilmem ama ona böyle aciz olduğunuzu hissettirseniz yine hakaret ve şiddet görürsünüz.
Sizi kendine muhtaç hissetmemeli. O size muhtaç olmalı.
20 yisinda cocuklu olarak bosanmis olarak cvp veriyorumEmpati yapıyorum ben olsam asla ve asla dönmem kusura bakmayın ama çocuk için bile dönmem ben bu hayat bir kez geliyorum aynı şeyleri yapmasada acaba yaparmı düşüncesi bile beni tüketir. Çocuğum varsa evlenmeyi dahi düşünmem zaten çocuğum var bi daha neden bir adam kahrı çekeyim ki..Dediğim gibi empati yapıyorum bu benim şahsi fikrim.Eski eşinizi siz biliyorsunuz, çocuklarınızın psikolojisinden de en iyi siz anlarsınız ama tek tavsiyem önce sizin ne istediğiniz bunu kafanızda iyice netleştirin sonra karar verin
ben yapamam ben beceremem ben evde oturup cocuguma bakarim bana kocam baksin diyen insanlari hazmedemiyorum
sOYLE bi otursakda kendi hikayemi anlatsam utanirlar vlh
20 yasinda bosandim kucagimda bebekle
27 yasindayim cok guzel konumda calisiyorum evim arabam var
biraz istek olacak ekmek elden su golden ohh ne ala ....
Benim eski esi biomiyorum ya.
Pisman oldum siz3 cok guzel hayat yasatacam diyor..
Ama ben korkuyorumm..
Nolur cocuk vahane etmeyin. Bosanmıs aile cocuğuyum. Annem babam birliktrydi ama hergün dayak bağırıs cağırıs vardı evde bizim. hç unutmam 1. Sınıfta okuma yazmayı tek sokemeyen ben kalmıstım sınıfta gerizekalı gibi bişeydim. Sonra bosandılar, 1 sene sonra üniversitye kadar en iyi öğrenciler arasında oldum.18 ime kadar haftasonlarını babamla gecirirdim. Bevdeyken gelip gelmemsi unrumda olmayan adam boşanınca her hafta sonunu iple cektim. Cünkü gecirdiğim vakit kaliteliydi haftada 2 gün goruyordum ana daha değerli oluyordum. Bilmiyorum ben cocuk için evli kalmaya cok karsıyım baZı evlilikler cocuğun faydasına değil zararına oluyor.Senin cocugin var mi?
Cocuk olmasa hersey cok guzel ama cocuk olunca zor..
ailem bir sans ver diyor..Keşke boşanmadan önce herkes ailesinin yanında kafa dinleseydi
Sanırım anlık karar olmuş boşanmanız
Aileleriniz ne diyor birleşmenize..