ESKİ EŞİ ÖZLEMEK..

yok sen ii yaptın sonuçta kendi teli değil. beklemek sana ilaç olduysa bakalım bana nasıl ilaç olacak. peki senin eşin bitiren tarafmıydı tamam bitti istemiyorum modlarında inatçı birimiydi
Evet hemde ne inat ailesi ben yalvardık da dönmedi lafından Dava günü hissettim pişmanlığını ama o gün bile dönmedi keşke dönseydi de buralara gelmeseydi konu

Ayrılma sebebiniz nedir? İki tarafta birbirini severek mı ayrıldı bu daha önemli?
valla kısaca şöyle o hep sinsice kavgalarda susardı bende iice agresfi olup bağırır evden kovardım sinirden ensonda öle yaptım gelmedi.severek dedin evet çünkü seven insan nasıl boşanır diyceksiniz mesela biz mahkemede bile sarılarak ayrılan bir çiftiz o derece .))

Evet hemde ne inat ailesi ben yalvardık da dönmedi lafından Dava günü hissettim pişmanlığını ama o gün bile dönmedi keşke dönseydi de buralara gelmeseydi konu
ama size dedimi seni istemiyorum diye..peki mahkeme gününde nasıldı size karşı.. sevecenmiydi.mesela biz mahkemede bir görsen öle bir konuştuk ki avukat boşanma olmayacak sandı.sonra ben huzurluyum dedi ve mahkeme çıkışı sarılıp ayrıldık

Seni istemiyorum sevmiyorum diyodu bak özlersin yapma dediğimde özlemem istemiyorum seni diyordu
Ben annemle o annesiyle gelmişti beni yanına çağırdı uzun uzun konuştuk beklerken anneler vazgeçtik sanmıştı kalbim sızlıyor hala hatırlayınca ya nasıl bu hala geldik diye benimki mahkeme çıkışı koşarak gidip sigara yaktı

şuna bak işte allh varya çok büyük ..eşinde böle büyük laflar etmiş geri kapına getirmiş umarım kısa zamanda yuvanızı kurarsınız

Yeni ayrıldınız galiba
Şimdilik böyle hissetmeniz normal
O da eski düzenini özleyebilir ama denenmişi denemeyin bence
Adı üzerinde eski eş
Bitmiş bir şeyin üzerine düşünmeyin
Yeni yeni hayatlara yeni aşklara yelken açın.

şuna bak işte allh varya çok büyük ..eşinde böle büyük laflar etmiş geri kapına getirmiş umarım kısa zamanda yuvanızı kurarsınız
Hayırlısı olur inşallah canım bakalım hayat ne göstericek

belkide ama hafızamdan yaşadıklarımızı unutamıyorum dediğiniz gibi yeni olduğu için olabilir. ama yalanda söyleyemem geri gelse ben tekrar evlenirim:))

belkide ama hafızamdan yaşadıklarımızı unutamıyorum dediğiniz gibi yeni olduğu için olabilir. ama yalanda söyleyemem geri gelse ben tekrar evlenirim:))
Ne kadar evli kaldınız ?
Kim ayrılmak istedi ?
Aldatma şiddet yoksa belki olabilir ama evliliğin ilk zamanları zordur zaten
Acaba o dönemi mi atlatamadınız

Kız biz niye böyleyiz bende isterdim pişmanım diye gelsin beni herkesi ikna etsin evlenelim tekrar

Ne kadar evli kaldınız ?
Kim ayrılmak istedi ?
Aldatma şiddet yoksa belki olabilir ama evliliğin ilk zamanları zordur zaten
Acaba o dönemi mi atlatamadınız
iki sene kaldım ama boşanmak isteyen taraf oydu ben istemedim.zorla kabul etmek durumunda kaldım çünkü boşanmak dışında bir şey sunmadı bana sadece onun sess,zliği benimde kavgalarda agresif tavırlarım bu sebep.)))

valla bende bilmiyorum ama biz mi safız millet mi akıllı anlamıyorum.. herkes eskiden eş olmaz diyo bizde oturmuş ağlıyoruz.))
Bence olur niye olmasın ki insanlar neleri aşıyorlar hem belki de kaybetmiş olmanın ne olduğunun bilinciyle çok daha iyi olur bu yaşanmadan bilinmez ve her insanda aynı olmaz

Bence olur niye olmasın ki insanlar neleri aşıyorlar hem belki de kaybetmiş olmanın ne olduğunun bilinciyle çok daha iyi olur bu yaşanmadan bilinmez ve her insanda aynı olmaz
EVET ben hiç katı bakmıyorum tekrar evlenilmesine nasıl örnekler var.. mesela benim arkadaşım ayrıldı eşinden üç yıl sonra tekrar .. bir yakınımda 5 yıl sonra tekrar evlendiler örnekler çok fazla ve ikinci evliliklerinde daha mutlu olduklarını söylüyorlar

Ama ayrı gayrı yıllar geçmesin işte ömür dediğin ne kadar zaten ellerini az çabuk tutsalar ne güzel olurdu

Ne yaptınız böyle kendinize yaseverek ayrılmak bir ömür boyu unutulmaz. Biliyorum adamı her kavgada evden kovmussunuz erkekler evden kovulmayı hazmetmez. Agır yara kalmıstır kalbinde. Bir evlilikte aldatma. Şiddet. İftira. Yoksa bana göre o evlilik düzelir Niye bosanmak icin acele edinildi Aile büyüklerini araya getirip konusuldumu zamanımda hepsini elinizden geleni yaptıysanız pişmanlık yasamazsınız zaten. Acı cekiyorsunuz cok üzüldüm inanın Ama sunu da unutmayın eski esiniz eger hala sizi seviyorsa istiyorsa size tekrar döner. Bu onunda kendi kararı Ama istemiyorsa lütfen yolunuza bakın. Gerekirse piskolojik yardım alın Unutmayın bu zor günleriniz gecicek mutlu olacağınız zamanlarda gelicek

evet zzaten onun ailesi ile konuşmak için gittiğimde oğlumun kararı dediler hiç yardımcı olmadılar konuşma taraftarı bile değillerdi çünkü oğullarını kovmuştum onlarda kinlendi sanırım bana.. ben elimden geleni yaptım o konuda hiç pişmanlığım yok ama severken ayrılmak zor oldu.dediğiniz gibi seviyorsa hala beni sevgisi ağar basıp geri gelecektir ama gelmez isede hiç sevmemiş demektir inş hayırlısı olur :)

Bence biraz gizemli rolü takılın merak etsin ve bu sürede de temiz mutlu başlangıç yapmam hayirliysa olsun şeklinde dua edebilirsiniz dua kalbinize iyi gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…