ben bu kadar basit bakamıyorum bir yaşanmışlık var ozaman herşeyde boşayalım ne biliyim eşim mesela balayında ablası ile mesajlaştığında boşasaydım yada ilk evlendiğimizde annesinde olurdu hep boşasaydım yada bana sen kendini kadınmı sanıyosun dediğinde.. ama kadın evden kovuncaa aaa bu yapılırmı kadınsın mantiletesinden çıkın lütfen oda erkek olsaydı annesinin yanına sığınacağına ne saçmalıyorsun burası seninde evin benimde evim deseydi o zamanda zaten karşı taraf cesaret edemezdi her ggit deddiğimde bir erkek gidiyorsa öf yaniBence boşanılır.
Yani kocamı ne kadar çok sevsem de kovulduysam affetmem ki beni kovan adamı artık sevmem.
Siz de seviyorsanız niye kovarak kendinizden soğutuyorsunuz?
Aaa sen kadınsın kovamazsın mı demişim?ben bu kadar basit bakamıyorum bir yaşanmışlık var ozaman herşeyde boşayalım ne biliyim eşim mesela balayında ablası ile mesajlaştığında boşasaydım yada ilk evlendiğimizde annesinde olurdu hep boşasaydım yada bana sen kendini kadınmı sanıyosun dediğinde.. ama kadın evden kovuncaa aaa bu yapılırmı kadınsın mantiletesinden çıkın lütfen oda erkek olsaydı annesinin yanına sığınacağına ne saçmalıyorsun burası seninde evin benimde evim deseydi o zamanda zaten karşı taraf cesaret edemezdi her ggit deddiğimde bir erkek gidiyorsa öf yani
Haklı veya haksız, adamı kovmuşsun. Neden dursun kovulduğu yerde?ben bu kadar basit bakamıyorum bir yaşanmışlık var ozaman herşeyde boşayalım ne biliyim eşim mesela balayında ablası ile mesajlaştığında boşasaydım yada ilk evlendiğimizde annesinde olurdu hep boşasaydım yada bana sen kendini kadınmı sanıyosun dediğinde.. ama kadın evden kovuncaa aaa bu yapılırmı kadınsın mantiletesinden çıkın lütfen oda erkek olsaydı annesinin yanına sığınacağına ne saçmalıyorsun burası seninde evin benimde evim deseydi o zamanda zaten karşı taraf cesaret edemezdi her ggit deddiğimde bir erkek gidiyorsa öf yani
SENDE bir kurtulmuşsun diyosun bi niye kovdun o zaman gider diosun.tamam kovdum onda hem fikiriz arkadaşlar farkındamısınız ama bundan boşanılmaz bu kadar kolay değilHaklı veya haksız, adamı kovmuşsun. Neden dursun kovulduğu yerde?
Kurtulmuşsun, hala böyle düşünüyorum. Onun için o kadar kolaymış ki boşanmak, şaaak diye boşanmış. Sen de otur bu kadar kolay mıydı heee kolay mıydı diye düşün dur. Kolaymış işte, kolay gözden çıkarmış. Var mı ötesi?SENDE bir kurtulmuşsun diyosun bi niye kovdun o zaman gider diosun.tamam kovdum onda hem fikiriz arkadaşlar farkındamısınız ama bundan boşanılmaz bu kadar kolay değil
KATİPCİM tamam kızma ciddi söylüyorum evet haklısın millet eşi aldatıyor affediyor dediğin gibi şimdikilerde herşey kolay yada biz çok ciddi alıyoruz olayları kavgalarıo bile rahat olmak gerekiyor sanırımKurtulmuşsun, hala böyle düşünüyorum. Onun için o kadar kolaymış ki boşanmak, şaaak diye boşanmış. Sen de otur bu kadar kolay mıydı heee kolay mıydı diye düşün dur. Kolaymış işte, kolay gözden çıkarmış. Var mı ötesi?
vay anasını ne güzel konuştun süpersin.. şu pskloglara on bedelsin ben işte senin bu yaptıklarını yapmadım 4 aydır.daha yeni yapıyorum tamemen kestim iletişimi ölü taklidi yapıyorum .ne kadar gelmesini beklesemde bazen düşündüğümde dediğin gibi o kadar kırgınım ki
Eski düzenini özlemiş. Evliliğini veya sizi özlediğini söylememiş. İletişim de istemiyorsa, bence artık geleceğinize yön verin derimarkadaşlar mrb bu konu üzerine bir kaç defa konu açmıştım.tekrar sizden fikir almak istiyorum.15 gün önce eski eşim ile ortak arkadaşımızla telde konuştuk.bende eski eşimi özlediğimi,hatalarımın farkında olduğumu, ama kesinlikle kendisinin konuşmak istemediği ile alakalı konuştuk.arkadaşlarımda eşimin nabzını yoklamak için konuşmuşlar şöyle bir cevap vermiş.. eşim "evet eski düzenimi arıyorum.benimde hatalarım oldu. ama ben artık kavga etmek istemiyorum.bana yazıyor iletişime geçmesini istemiyorum "diye arkadaşım aynı zamanda pskolog bu tarz durumlarda iletişime geçmemem gerektiğini,en az bir sene geçmesi gerektiği,konuların çok taze olduğunu söyledi.ayırca bir başka arkadaşımda benden habersiz eşimi aramış,çok kötü üzgün ölüyo bitiyo diye.eşimde beni aramak yerine komşumuza ben iletişime geçmek istemiyorum sen ara nasıl diye sordurdu aslında bundan dolayıda çok sinirliyimde neyse zaten bir aydır iletişime geçmiyorum.eski eşim bu arada heryerden engellemişti beni..sizce bu söylediklerinde ne yorum yaparsınız.ama lütfen rica ediyorum.böyle bazı kişiler sert gereksiz yorumlar yapıyor ciddi yapmasınlar
Anladığım kadarıyla eş konuşmayı sevmeyen tiplerden. Zordur böyle insanların hayatında kalmayı başarmakarkadaşlar mrb bu konu üzerine bir kaç defa konu açmıştım.tekrar sizden fikir almak istiyorum.15 gün önce eski eşim ile ortak arkadaşımızla telde konuştuk.bende eski eşimi özlediğimi,hatalarımın farkında olduğumu, ama kesinlikle kendisinin konuşmak istemediği ile alakalı konuştuk.arkadaşlarımda eşimin nabzını yoklamak için konuşmuşlar şöyle bir cevap vermiş.. eşim "evet eski düzenimi arıyorum.benimde hatalarım oldu. ama ben artık kavga etmek istemiyorum.bana yazıyor iletişime geçmesini istemiyorum "diye arkadaşım aynı zamanda pskolog bu tarz durumlarda iletişime geçmemem gerektiğini,en az bir sene geçmesi gerektiği,konuların çok taze olduğunu söyledi.ayırca bir başka arkadaşımda benden habersiz eşimi aramış,çok kötü üzgün ölüyo bitiyo diye.eşimde beni aramak yerine komşumuza ben iletişime geçmek istemiyorum sen ara nasıl diye sordurdu aslında bundan dolayıda çok sinirliyimde neyse zaten bir aydır iletişime geçmiyorum.eski eşim bu arada heryerden engellemişti beni..sizce bu söylediklerinde ne yorum yaparsınız.ama lütfen rica ediyorum.böyle bazı kişiler sert gereksiz yorumlar yapıyor ciddi yapmasınlar
sizdemi aynı şeyleri yaşadınızda eşiniz pişman oldu.Yaşanmış tecrübe edilmiş tavsiye...
iki seneNe kadar süre evli kaldınız?
Anladığım kadarıyla eş konuşmayı sevmeyen tiplerden. Zordur böyle insanların hayatında kalmayı başarmakevet çok fazla
evet hiç sevmiyır daha çok film izleyim bu moddaAnladığım kadarıyla eş konuşmayı sevmeyen tiplerden. Zordur böyle insanların hayatında kalmayı başarmak
doğru söylüyposunuz gittikçe kıymete bindirdi daha çok geri çekildi.artık öle yapıyorum bendeEğer ortak çocuk yoksa, şu durumda görüşmemeniz sizin için daha iyi. Ama eğer ortak bir çocuğunuz varsa elbette onun psikolojisi için eşinizle arkadaş gibi görüşebilirsiniz.
Zamana bırakın sabredin, çok fazla ümitlenmeyin. Bir de karşı taraf özellikle konu açmaya çalışanları bile susturup kesinlikle geri dönmek gibi bir isteğinin olmadığını belli ediyor. Bu durumdayken üzerine gitmeniz onu daha da boğup iyice soğumasına sebep olacaktır. Belki kim bilir siz kendi yolunuza baktıkça belki eski eşiniz size adım atar.
Peki evden kovduktan sonra ayrılık süreci nasıl gelişti? Sakinleştikten sonra kimse geri adım atmadı mı? İlk boşanma konusunu kim açtı mesela, diğer taraf hiç diretmedi mi? Bence çok fazla gururdan bu hale gelmiş ilişkiniz. Çok acele karar almışsınıziki sene
Evetsizdemi aynı şeyleri yaşadınızda eşiniz pişman oldu.
aSLINDA şöyle ben ikinci defa evden kovduktan sonra her zamanki gibi git dedim gitti.yani git derdim giderdi gel derdim gelirdi öleydi.neyse annesinde 20 güne yakın kaldı.tabi bende hiç aramadığı işçin mesaj attım hani konuşalım diye buda kaldığımız eve geldi.aşırı sinirli bana karşı bir görseniz domuz gibiydi.ben sessizce onu dinledim saedece şu lafı oldu mutlumusun hayır bende hayır o zaman boşanalım tabi bende hayır dedim istemiyorum dedim.durumu anlatmaya çalıştım neyse tam çıkarken sarılmaya çalıştım iğrenir gibi hareketler etti.biraz düşünücem dedi..bende sinirlendim bundan boşanma olurmu diye aradım tamam aç davayı dedim ama nasış pişman oldum bende sonra çok yazdım çizdim buna aslında bakma onunda gönlü yoktu boşanmaya kıyafetlerini bile almıyordu düşün sonra ben bir mesajda böle kavga yollu bişiler yazınca tamam dedi ve dava açtı.mahkemeye geldiğinde ise bana su almayı geçtim sarılarak ayrıldık o derece sevgisi vardıPeki evden kovduktan sonra ayrılık süreci nasıl gelişti? Sakinleştikten sonra kimse geri adım atmadı mı? İlk boşanma konusunu kim açtı mesela, diğer taraf hiç diretmedi mi? Bence çok fazla gururdan bu hale gelmiş ilişkiniz. Çok acele karar almışsınız
nolu anlattın kaç sene sonra pişman oldu allh aşkına eşinizde benimki gibi çok inatmıydı
Çok boş yere harcamışsiniz evliliğinizi üzüldüm. Aşılamayacak seyler asla değilmiş. Onun size olan tiksinir gibi dediğiniz tavrı bence tamamen kızgınlıktan. Evden kovan siz olduğunuz için bu hale gelmenizin sebebi olarak sizi görüp suçladığı için öyle davranmıştir. 20 gün boyunca belki de bir geri adım bekledi onu da yapmadığınız için iyice bilenmiş. Muhtemelen çevre baskısı da olmuştur akıl verenlerin gazına da gelmiştir. Gel derdim gelirdi git derdim giderdi dediğinize göre çabuk etki altında kalan biri. Dominant bir yapısı yok gibi yani.aSLINDA şöyle ben ikinci defa evden kovduktan sonra her zamanki gibi git dedim gitti.yani git derdim giderdi gel derdim gelirdi öleydi.neyse annesinde 20 güne yakın kaldı.tabi bende hiç aramadığı işçin mesaj attım hani konuşalım diye buda kaldığımız eve geldi.aşırı sinirli bana karşı bir görseniz domuz gibiydi.ben sessizce onu dinledim saedece şu lafı oldu mutlumusun hayır bende hayır o zaman boşanalım tabi bende hayır dedim istemiyorum dedim.durumu anlatmaya çalıştım neyse tam çıkarken sarılmaya çalıştım iğrenir gibi hareketler etti.biraz düşünücem dedi..bende sinirlendim bundan boşanma olurmu diye aradım tamam aç davayı dedim ama nasış pişman oldum bende sonra çok yazdım çizdim buna aslında bakma onunda gönlü yoktu boşanmaya kıyafetlerini bile almıyordu düşün sonra ben bir mesajda böle kavga yollu bişiler yazınca tamam dedi ve dava açtı.mahkemeye geldiğinde ise bana su almayı geçtim sarılarak ayrıldık o derece sevgisi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?