Arkadaşlar iyi geceler .şu anda çok büyük bir psikolojik baskı altındayım eski maalesef eşim tarafından.icra gönderdiği zaman evde değildim.farklı şehirlerde olduğumuz için duruşmaya da gidemedim.mahkeme bana 6 ay tazyik hapsi vermiş.itiraz ettim ama sonuç ne olur bilmem.ne yapmam gerek bu durumu yaşayan var mı daha önce?bir de ben bu cezadan korkarken dün bana mesaj atmış “şu an İzmir deyim sizin ordan geçicem çocukları göster yoksa ceza alırsın”yazmış .ben de bir an panikle çocukları verdim ona ama gizlilik kararım vardı benim .foto filan çekt çocuklarla .benle görüşüyor diyecek muhtemelen .ne yapmam gerekir arkadaşlar lütfen yardım edin !!!!!!!!!!!ne olur.çok kötü çıkmazdayım.adamla barıştım olmadı gizlilik kararı alıp şehir değiştirdim olmadı.ne olur .şu an çok kötüyüm .oğlum bizi ona verme diyor ben onu gidişine hazırladıkça
Sizin avukatınız yok mu ?
Önemli bir konu avukata danışsanız daha sağlıklı olur, burada ne söylense havada kalır.
Bir de çocukları neden babalarına göstermiyorsunuz
Babalık yapmıyor içip içip anneniz kimle konuşuyor annen o..pu ananen deden ka.pe tarzında konuşuyor .eviniz nerde diyor sürekli çocuğa psikolojik baskı yapıyorNeden göstermiyorsunuz çocukları
Şehir değiştirdim artık kendinden uzak olmak için.bir şekilde burayı buldu şimdi tekrar değiştireceğim yeter ki bizden uzak olsunÖnceki konularınızı biliyorum. Ayrılmanıza sevindim. Adamın derdi çocuk değil sizin huzurunzu kaçırmak. Görüş günlerinde mümkün olduğunca babalarına verin çocukları. Yapacak bir şey yok çünkü elindeki tek koz çocuklar kalmış
İnşallah öyledir beni panik atak hastası yapacak bu adamBabanın da görmek yasal hakkı.
2 senenin altındaki hapis cezalarını yatmıyorsun diye biliyorum. Paraya çevriliyor.
Siz icra baslatamiyormusunjz gelsin alsin diye kendisi. şuradan alsin .gizlilik karariniz neden cikti.ya avikt arkadslar görür yazar umarimAvukat icrayla verdiğin an cezan düşer dedi ama bana mesaj atıyor icrayla almıcam o cezayı yatacaksın diyor
Bu konismalari icin pedagog raporu cikarsaniz mahkeme acsaniz cocugu mahvediyor psikolojisi kötü etkileniyor diye babaya dava acinBabalık yapmıyor içip içip anneniz kimle konuşuyor annen o..pu ananen deden ka.pe tarzında konuşuyor .eviniz nerde diyor sürekli çocuğa psikolojik baskı yapıyor
Mahkemelik olmuşsunuz, itiraz etmişsiniz bu durumlar yaşanırken avukatiniza danissaydinız keşke yapmadan önce. Avukatları boşuna tutmuyorsunuz.Arkadaşlar iyi geceler .şu anda çok büyük bir psikolojik baskı altındayım eski maalesef eşim tarafından.icra gönderdiği zaman evde değildim.farklı şehirlerde olduğumuz için duruşmaya da gidemedim.mahkeme bana 6 ay tazyik hapsi vermiş.itiraz ettim ama sonuç ne olur bilmem.ne yapmam gerek bu durumu yaşayan var mı daha önce?bir de ben bu cezadan korkarken dün bana mesaj atmış “şu an İzmir deyim sizin ordan geçicem çocukları göster yoksa ceza alırsın”yazmış .ben de bir an panikle çocukları verdim ona ama gizlilik kararım vardı benim .foto filan çekt çocuklarla .benle görüşüyor diyecek muhtemelen .ne yapmam gerekir arkadaşlar lütfen yardım edin !!!!!!!!!!!ne olur.çok kötü çıkmazdayım.adamla barıştım olmadı gizlilik kararı alıp şehir değiştirdim olmadı.ne olur .şu an çok kötüyüm .oğlum bizi ona verme diyor ben onu gidişine hazırladıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?