Çocuğum 2013 kasım doğumlu .onu dikkate alırlar mı ki?pedagoga gidip rapor hemen aldırayım eğer dikkate alacaklarsaBu konismalari icin pedagog raporu cikarsaniz mahkeme acsaniz cocugu mahvediyor psikolojisi kötü etkileniyor diye babaya dava acin
Onu hiç bilmiyorum ki tazyik hapsi bu yatacaksın diyor.hiç hiç anladığım işler değilSiz icra baslatamiyormusunjz gelsin alsin diye kendisi. şuradan alsin .gizlilik karariniz neden cikti.ya avikt arkadslar görür yazar umarim
Süreci takip eden avukatınız yok mu ?Onu hiç bilmiyorum ki tazyik hapsi bu yatacaksın diyor.hiç hiç anladığım işler değil
Kıyamam ya, ben daha çok çocuğunuza takıldım. Korkmuş sizden ayrılır belki diye, onun gönlünu rahatlatacak bi konusma yapın bence uzldum yavrucagaArkadaşlar iyi geceler .şu anda çok büyük bir psikolojik baskı altındayım eski maalesef eşim tarafından.icra gönderdiği zaman evde değildim.farklı şehirlerde olduğumuz için duruşmaya da gidemedim.mahkeme bana 6 ay tazyik hapsi vermiş.itiraz ettim ama sonuç ne olur bilmem.ne yapmam gerek bu durumu yaşayan var mı daha önce?bir de ben bu cezadan korkarken dün bana mesaj atmış “şu an İzmir deyim sizin ordan geçicem çocukları göster yoksa ceza alırsın”yazmış .ben de bir an panikle çocukları verdim ona ama gizlilik kararım vardı benim .foto filan çekt çocuklarla .benle görüşüyor diyecek muhtemelen .ne yapmam gerekir arkadaşlar lütfen yardım edin !!!!!!!!!!!ne olur.çok kötü çıkmazdayım.adamla barıştım olmadı gizlilik kararı alıp şehir değiştirdim olmadı.ne olur .şu an çok kötüyüm .oğlum bizi ona verme diyor ben onu gidişine hazırladıkça
Allah hem de binbir türlü belalarını versin .ne günahım vardı da bu insanla karşılaştım bilmiyorum.avukat tutmadım.zaten bana verdiği maddi hasarlarla uğraşıyorum.itiraz dilekçesi yazdım hemen.ne cevap gelir ne olur bilmiyorum .icra artık göndermeyecekmiş çünkü benim ceza yatmamı istiyormuş .şerefsiz olunca bir insan ne diyebilirim artık .önüme biri çıksa çocuklarıma babalık yapacak biri sevmesem de evlencem artık bıktımAllah belasini versin.Hem hayatlarımızı çalıp türlü rezilliklerinden dolayi bosanip tek başımıza çocuklarla hayat mücadelesi veriyoruz.
Hem de tek intikam araclari olarak çocuklarimizi kullanıp canımızı yakmaya çalışıyorlar.
Yasal prosedürünü çok bilmiyorum.Ama ben de yeni bosandim 2 ay oldu.Kizim gitmek istemiyor ve vermiyorum babaya.Avukat size hapis cezasi aldırabilene kadar gider ve malesef eski eşinizin bunu da yapar dedi.Ben de bekliyorum nasil ilerleyecek sürec diye.
Bu ülkede adam öldürenler , hırsızlar, dolandırıcılar hapis yatmıyor.Bu kararı uygulayacak sizi çocuklarina tek başına bakan bir anneyi cezaevine göndereceklerini sanmiyorum.Hakimler de insiyatifle davaranabiliyor galiba.
Avukatiniz sizi ihmal etmesin.Konuyu sallamadın.Gerekirse siz eski esinize velayetle ilgili dava açın.Kisisel psikolojik durumu nedeniyle çocuklarla yatılı temasi olmasin vs gibi.
Konuyu uzatin belki geri adim atar.Benim avukatim böyle önermisti.
Allah yardımcınız olsun
İtiraz dilekçesi yazdım cevaba göre avukat tutacağım .şimdi başka bir işle tayin istedim onaylandı.hangi okul olacak onu bekliyorum.okul belli olduğu an burdan gideceğim .belki gizlilik kararım olduğu için cezam da düşerSüreci takip eden avukatınız yok mu ?
İnşallah.İtiraz dilekçesi yazdım cevaba göre avukat tutacağım .şimdi başka bir işle tayin istedim onaylandı.hangi okul olacak onu bekliyorum.okul belli olduğu an burdan gideceğim .belki gizlilik kararım olduğu için cezam da düşer
Ben de ona üzülüyorum sürekli konuşma yapıyorum.9 yaşı bitecek .çabuk büyü diyorum içimden büyü de kurtul bu adamdanKıyamam ya, ben daha çok çocuğunuza takıldım. Korkmuş sizden ayrılır belki diye, onun gönlünu rahatlatacak bi konusma yapın bence uzldum yavrucaga
Ben de çok üzülüyorum .babasızlık çok kötüdür eminim.ben kaç yaşıma kadar babamla yattım .onun güvenli kollarında olmak öyle güzeldi ki.güvenle uyurdum .benim yavrularım evde az değişk bir ses olsa hemen tepki veriyorlar .İnşallah.
O kadar üzüldüm ki sizin evlatlarınızın durumuna .
Bu müsibet adamdan da en kısa sürede kurtulursunuz inşallah.
Kıyamam onlara. Bundan sonra cok cok güzel bir hayatları olur inşallah.Ben de çok üzülüyorum .babasızlık çok kötüdür eminim.ben kaç yaşıma kadar babamla yattım .onun güvenli kollarında olmak öyle güzeldi ki.güvenle uyurdum .benim yavrularım evde az değişk bir ses olsa hemen tepki veriyorlar .
Şu hapis olayı ve çocukların artık tamamen bende kalmasını sağlayabilsem terapi aşılıp artık tamamen onlara faydalı olmak tek isteğimKıyamam onlara. Bundan sonra cok cok güzel bir hayatları olur inşallah.
Siz güçlü durun , çocuklarınızın size ihtiyacı var .
Tazyik hapsi farklıymış .yatacaksın diyor bana sürekliBabanın da görmek yasal hakkı.
2 senenin altındaki hapis cezalarını yatmıyorsun diye biliyorum. Paraya çevriliyor.
Aslında dosyanızı alıp bir avukata danışsanız belki çocukları görmesini kısıtlayabilirsiniz.Şu hapis olayı ve çocukların artık tamamen bende kalmasını sağlayabilsem terapi aşılıp artık tamamen onlara faydalı olmak tek isteğim
Şu an tek güvendiğim iş yeri değişikliğim onaylandı .okul belli olduğu an avukata sorucam.cezaevine girmek bir yana mesleğimden edecek beniAslında dosyanızı alıp bir avukata danışsanız belki çocukları görmesini kısıtlayabilirsiniz.
Bir de corona dan dolayı hapis cezaları da yatılmıyordu sanırım , açık cezaevi izinleri uzatılmıştı hep .
Gizlilik kararınız varsa adam size çocukları göstermediğiniz için nasıl dava açıyor. Ve siz bu davayı nasıl kaybediyorsunuz. Avukatınız nerede de davaya gidilemedi. Gizlilik kararı ha diyince çıkmaz, can güvenliğiniz yok belli ki, nasıl bir saflık bu yaArkadaşlar iyi geceler .şu anda çok büyük bir psikolojik baskı altındayım eski maalesef eşim tarafından.icra gönderdiği zaman evde değildim.farklı şehirlerde olduğumuz için duruşmaya da gidemedim.mahkeme bana 6 ay tazyik hapsi vermiş.itiraz ettim ama sonuç ne olur bilmem.ne yapmam gerek bu durumu yaşayan var mı daha önce?bir de ben bu cezadan korkarken dün bana mesaj atmış “şu an İzmir deyim sizin ordan geçicem çocukları göster yoksa ceza alırsın”yazmış .ben de bir an panikle çocukları verdim ona ama gizlilik kararım vardı benim .foto filan çekt çocuklarla .benle görüşüyor diyecek muhtemelen .ne yapmam gerekir arkadaşlar lütfen yardım edin !!!!!!!!!!!ne olur.çok kötü çıkmazdayım.adamla barıştım olmadı gizlilik kararı alıp şehir değiştirdim olmadı.ne olur .şu an çok kötüyüm .oğlum bizi ona verme diyor ben onu gidişine hazırladıkça
Çocukların yaşı kaçŞu hapis olayı ve çocukların artık tamamen bende kalmasını sağlayabilsem terapi aşılıp artık tamamen onlara faydalı olmak tek isteğim
Üçüncü kez icra ile gostermezseniz tazyik hapsi olmuyor muydu emin değilim.Gecerkwn çocukları göreceğim diye bir şey yok,görüşme günleri belli o günlerden biri değilse mecbur degildinizArkadaşlar iyi geceler .şu anda çok büyük bir psikolojik baskı altındayım eski maalesef eşim tarafından.icra gönderdiği zaman evde değildim.farklı şehirlerde olduğumuz için duruşmaya da gidemedim.mahkeme bana 6 ay tazyik hapsi vermiş.itiraz ettim ama sonuç ne olur bilmem.ne yapmam gerek bu durumu yaşayan var mı daha önce?bir de ben bu cezadan korkarken dün bana mesaj atmış “şu an İzmir deyim sizin ordan geçicem çocukları göster yoksa ceza alırsın”yazmış .ben de bir an panikle çocukları verdim ona ama gizlilik kararım vardı benim .foto filan çekt çocuklarla .benle görüşüyor diyecek muhtemelen .ne yapmam gerekir arkadaşlar lütfen yardım edin !!!!!!!!!!!ne olur.çok kötü çıkmazdayım.adamla barıştım olmadı gizlilik kararı alıp şehir değiştirdim olmadı.ne olur .şu an çok kötüyüm .oğlum bizi ona verme diyor ben onu gidişine hazırladıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?