Eski esim beni polise sikayet etti.

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
11 yaşındaki kizim beni babasına kötüleyip şikayet ettiği için eski eşimde beni polise sikayet etmiş.Kizima şiddet uyguluyormusum.Kizimin can güvenliği tehlikedeymiş.Gece 12 de polisler beni karakola götürmek içiçigeldiler.Kiziminda gelmesi gerektigi için onu da yanıma alarak polislerle gittim.Once çocukta darp var mı diye hastaneye gittik rapor temiz çıktı.Sonra karakola gittik.Orda sabah 5 e kadar ifade için bekledik.Kizim babasının şikayetlerini yalanladı.Bu ifadeleri babamın zoruyla verdim dedi.Sonuc ne olur acaba böyle bir durum yaşayan var mi

Bu konuda benim yapabileceğim bisey yok malesef.Babasi onu hiç düşünmüyor.Cocuk iki tarafa da iyi görünmek için beni babasına babasını bana kötülemeyi tercih ediyor.Ben hiç bir şekilde şikayet yoluna gitmedim.Kizimin büyüdükçe değişeceğini düşündüğüm için.Ama babası benden intikam almak için böyle davranıyor.Bu arada kızımın sırf babasıyla görüşmesi için yaşadığım yerde kimse olmamasına rağmen burda kaldım
Kızımın bir dediğini iki ermedim.Sonra kızımda pişman oldu ben nerden bileyim böyle olacağını dedi.

Şikayetin yersiz olduğu ve kızınızda fiziksel bir darp olmadığı belirlenmiş böylelikle. Resmi evrak vb geliyor mu avukat üyelerden bilenler paylaşacaktır.

Kızınız açısındansa iyi bir ders olmuş. Anne ve babasını birbirine kötülemenin nasıl sonuçları olabileceğini ilk elden görmüş oldu. Yalan ifade ve yalan neden kötüdür ü bin tane örnekle anlatmadan hep hatırlayacak artık.

Eski eşiniz kendi açısından haklı. Siz yapmamışsınız ancak yapan anneler var maalesef. Baba olarak gerekli işlemi yapmış.

Ne olacak kuzum hic ... kiziniz tahammulsuz bir cocuk olabilir haberiniz olsun (bizdeki oyle oldu)buyudugunde bunlardan sıkılip bas kaldirabilir agir bir ergenlige neden olabilir bu yasadiklari baba saglikli degil

Aile olarak acilen kızınızı uygun bir uzmana götürmeniz lazım.

Anne sevgisini almak için babaya, baba sevgisi almak için anneye yüklenmesi ciddi problem. Yaşı küçük değil.

Aslında önce uzmanla sadece kendiniz görüşüp fikirlerini alın, bu doğrultuda eski eşinize de durum uygun şekilde anlatılsın. Kendisinin de kötülendiğini duyunca biraz sakinleşecektir diye düşünüyorum tabi anlatım dili uygun olmalı. Eski eşiniz bu durumda uzmana biraz daha güvenir, çocuğun gitmesine itiraz etmez.

Baba kızının dayak yediğini duyunca nevri dönmüştür, bakayım gerçekten darbe aldın mı diye kontrol etmez.

Kizin babası uzmandan destek almaya karşı birisi malesef.Daha önce de önerdim bunu kabul etmedi.

akıllı ebeveyn çocuğunun bu kullanma huyunu fark ettiğinde düzelmesi için büyümesini beklemez acilen pedagoga gider..
kavun karpuz mu bu büyüyünce olgunlaşsın mübarek??
kendi hatalarınız kızınızda kötü sonuçlara sebep olmuş..
derhal hem kızınızın hem de sizin psikolojik destek alması şart..

Baski altinda bana bunlari soyletti dedigi an babasi hakkinda sikayetci olsaydi keske ah ah. oldu mu bilmiyorum ama insallah olmustur.
Cok uzuldum.
Cocuklari bu olaylarin icine dahil etmek cok tehlikeli cok..

Bunu kendi velilerimden de duydum . Ödevini yapmıyor mesela bu hafta sonu babamdaydım yok babam yaptırmadı , yok annem demedi gibi bahaneler söyleyince arıyorum veliyi , hocam yok öyle bir şey. Babası filanca şehirde , ben söyledim defalarca yapmadı ödevini diyor .
Gerçi evde anne baba varken de ( eğer ikisi de aynı dilden konuşmuyorsa ) çocuklar iyi polisin kim olduğunu keşfettikleri anda o ebeveyni daha çok kullanıyor .
Size tavsiyem bir destek alın hem kendiniz hem de çocuk için . Çünkü bazı ailelerde çocuklar yaranmak adına olmayacak şeyler yapıyor . Babam benimle daha çok ilgilensin diye demiş olabilir . Karakolda neler çektiğinizi görünce bir daha yapacağını zannetmiyorum. Geçmiş olsun.

Olay kapanır da. Cocuğu araya almayın. Siz ayrıldınız cocuk değil. İkinizde bunu gözetin. Cocuğu göstermeme yapmayın. Çocuğunuzun gidecek kapısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…