- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
11 yaşındaki kizim beni babasına kötüleyip şikayet ettiği için eski eşimde beni polise sikayet etmiş.Kizima şiddet uyguluyormusum.Kizimin can güvenliği tehlikedeymiş.Gece 12 de polisler beni karakola götürmek içiçigeldiler.Kiziminda gelmesi gerektigi için onu da yanıma alarak polislerle gittim.Once çocukta darp var mı diye hastaneye gittik rapor temiz çıktı.Sonra karakola gittik.Orda sabah 5 e kadar ifade için bekledik.Kizim babasının şikayetlerini yalanladı.Bu ifadeleri babamın zoruyla verdim dedi.Sonuc ne olur acaba böyle bir durum yaşayan var mi
Kızın babası sorunu çözmek istemiyor sorun yaratmak istiyor çünkü.Kizin babası uzmandan destek almaya karşı birisi malesef.Daha önce de önerdim bunu kabul etmedi.
Bu konuda benim yapabileceğim bisey yok malesef.Babasi onu hiç düşünmüyor.Cocuk iki tarafa da iyi görünmek için beni babasına babasını bana kötülemeyi tercih ediyor.Ben hiç bir şekilde şikayet yoluna gitmedim.Kizimin büyüdükçe değişeceğini düşündüğüm için.Ama babası benden intikam almak için böyle davranıyor.Bu arada kızımın sırf babasıyla görüşmesi için yaşadığım yerde kimse olmamasına rağmen burda kaldım
Kızımın bir dediğini iki ermedim.Sonra kızımda pişman oldu ben nerden bileyim böyle olacağını dedi.
Tehdit etmiş olabilir. 50 yaşındaki insanlara bile neler neler yaptırıyorlar..Kızınızın yaşı küçük değil ki.
Nasıl babasının zoruyla sizi şikayet ediyor?
Burada kadına niye yuklenilmis?
Kadın napsin?
Çocuğu arada bırakan adam.
Olay kapanır da. Cocuğu araya almayın. Siz ayrıldınız cocuk değil. İkinizde bunu gözetin. Cocuğu göstermeme yapmayın. Çocuğunuzun gidecek kapısı olsun.11 yaşındaki kizim beni babasına kötüleyip şikayet ettiği için eski eşimde beni polise sikayet etmiş.Kizima şiddet uyguluyormusum.Kizimin can güvenliği tehlikedeymiş.Gece 12 de polisler beni karakola götürmek içiçigeldiler.Kiziminda gelmesi gerektigi için onu da yanıma alarak polislerle gittim.Once çocukta darp var mı diye hastaneye gittik rapor temiz çıktı.Sonra karakola gittik.Orda sabah 5 e kadar ifade için bekledik.Kizim babasının şikayetlerini yalanladı.Bu ifadeleri babamın zoruyla verdim dedi.Sonuc ne olur acaba böyle bir durum yaşayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?