Eski eşim borç para istedi

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
Eski esim ile görüstügümü demistim ya..

kendisi bana sordu borc para verbilirmisin,kendisinin borcuda var ve Mektup gelmis yarin bir ceza borcunu da ödemek istiyor..simdi ben ona desem mektubu görmek istiyorum,hakkim degil mi??

birde aslinda kiz kardesi ile ayrildigimizdan beri görüsmüyorum ama ona acsam konuyu yani desem nedir durum,abinin iyiligi icin yardim et,birak simdi eskileri?bu seferde abisine söylerse ve bu durumu abisine saldiri olarak görürse:26:

ama mutlaka bilmeliyim durumun aslini..hele bu adamla birlesmek istiyorsam belki bu bir firsat niyetinin ne oldugunu ögrenmek icin.

kala kala sen mi kalmissin?

Sakın ha borç verme. Benim bir arkadaşım vardı. Eşinden ayrıldı bir çocuğu var. Sonra adam bundan kredi çekmesini istedi. Ümit verdi tekrar birleşicez iş kurucam dedi. Kendisi biraz sorumsuzdu. Tüm paralarını karılarla kızlarla yedi. Yalanlcılığı vardı. Tüm uğraşlarımıza rağmen ikna edemedik. Onun için kredi çekti. Ve adam 5 ay sonra başka biriyle evlendi. Hemde karısının ayrılmadan önceki şüphelendiği bir kadınla. Adam gibi adam bulmak zor bu devirde. Şimdikiler çıkarcı yalancı olmuş. İnanma güvenme. Taviz verme asla. Zaten seni gerçekten seviyorsa geri dönecektir.

siz zaten bu adamdan kumar ve yalan yüzünden ayrılmamışmıydınız?
siz akıllanmazsınız özür dilerim arkadaşım ama

Daha yeni barismaktan ziyade bilmiyorum acaba dogru mu degil mi dedikleri..cünkü korkuyorum acaba ya yalansa,veya sahiden lazim mi

sizi bu beyefendi çok üzmedimi??
bence kesinlikle kumar borcu yada başka bişidir bide sizden para istiyor...nasıl güvenebiliyorsunuz tekrar.yapmayın kendinize bunu...

bence kesinlikle kumar borcu yada başka bişidir bide sizden para istiyor...nasıl güvenebiliyorsunuz tekrar.yapmayın kendinize bunu...

sanırım siz akıllanmıcaksınız
verin borcu yiyin kazığı ama sonra buraya gelip ağlamayın

bir sans vermek istiyorum..kolay degil benim icin..Mektubu istemeliyim belki,eger Mektubu göstermeyip olayi cevirirse o zaman düsünürüm oturup.

Kız Yarımelma Allah İyiliğini Versin..
Sen Hala Bu Herife Güvenmeye mi Çalışıyorsun..
Yapma Lütfen Yahu !!

Borcu vermeyi düsünmüyorum arkadaslar!

ben bu bir firsattir belkide diyorum,yani dogru söyleyip söylemedigini ve ciddiyetini ögrenmem icin bir firsat!

Bu adamın tamamen hayatınızdan çıkması gerektiğni anlayabilmeniz için adamın daha ne yapması gerekiyor?
Ona güvenmek adına br şans daha veriyorsunuz ve o bu süreçte bile sizden borç para talep edebiliyor.
Benim elime öyle bir mektup geçse, ki ben asla inanmıyorum, bu parayı isteyeceğim son kişi kazanmaya çalıştığım kişi olurdu. Hatta başıma ne gelirse gelsin ona söylemezdim.
Diyelim ki doğru...
Başında bunlar olan bir adamla yeniden başlamak ne kadar doğru bir karar..
Siz kendinize dert mi arıyorsunuz

Evet cok haklisin.aslinda yanlis istemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…