Eski eşim borç para istedi

sorununuzun çaresi yokmu cnm?
peki boşanırken bunu düşünmemişsin ama yada eşinmi boşanmak istemişti?
neden ona bağlı hissediyosun ki kendini
her kadın güzeldir kendine bakım yaptıktan sonra.herşeyde Allahtan canım..
iyi benim yüzümde biraz kıl var die ki bunun belki çözümü varken ben bu adama muhtaç olayım diosun...
yapma bunu kendine cnm

hayir bizim durum tamamen karisik oldu..canim ben ugrasmiyormuyum sanki..bir sürü doktor vs.

ama kendimi sorguluyorum tabi ki ben bu adamsiz yapabilemez miyim diye..kendime hayir diyorum.yapamam

Bak canım her sorunun bir çözümü var, yüzde lazer çok etkili olmuyormuş uzun sürüyormuş ama yeni yeni aletler çıkıyor, ben tüm vücut lazer yaptırıyorum yüzümde de biraz var yeni bir alet geliyormuş ince kılları da gören kışın ona başlamayı düşünüyorum. Sen sanırım avrupadasın orda imkanlar daha fazladır, birkaç seansta tüm kıllardan kurtulursun. Lütfen eşine ailesine vereceğin parayla yüzüne lazer yaptır, bundan sonra başkalarını değil kendini düşün. Eski eşin seni hala seviyorsa senden birşey beklemeden devam eder, yoksa senden beklentisi varsa olmasın daha iyi.

Atatürk bosuna dememis beni türk doktorunun eline teslim edin diye....ya bilemiyorum burada IPL e gidiyorum ama sanki o kadar iyi degil hem burada da tüm arkadaslar diyor ki agda epilasyon mus.yani demek istedigim yurtdisi diye illede daha iyi olamiyorlar canim...

Eger beni görseniz anlarsiniz demek istedigimi ve hak verirsiniz cok rahatsiz ettigini!

Son düzenleme:
Ipl nedir bilmiyorum açıkcası lazerden daha mı etkili?
Ağda falan kısa sürede bitirmez bence, belki 10-20 yıl sonra azalır.
Bence en etkilisi lazer, orada da mutlaka vardır bence bir araştır.
Bu arada benim ablamın yüzünde de çok vardı, hormonel nedenlerden ötürü.
Öncelikle sebebini bulup, tedavi olman gerek aynı zamanda lazerle yüzündeki kıllardan kurtulabilirsin.
Bu kadar takma bence, ablam herşeyi kafasına takan sorun eden biri ben ona bağlıyorum çünkü stress hormon dengesini bozuyor,
adetleri düzensizleştiriyor ve sonucunda da bu tür sorunlar çıkıyor.
Eğer herşeyi kafaya takan stress yapan biriysen önce bu huyundan vazgeç.

Ben mi galiba arasak coook zor buluruz benim gibi herseyi kafasina takan coooook düsünen birini!!!!

kafam doldu beyazlarla!ve bi ara sanki bende fark ettim stressten sanki hersey daha da kötü oluyor!!!

insan cöküyor resmen..

kac doktor dedi hormonsal degil.ama var herhalde biseyler!mesela kollarimda tek tük digerlerinden daha kalin ve uzun killar var.

Canım doktora git, gerçekten bu iyiliği yap kendine..

Sana bir hap verirler dünya umrunda olmaz

Rahatlarsın, hiç bir şeye kafayı takmazsın..

1,2 ay antidepresan kullandım ordan biliyorum Hayat çok güzeldi vallahi :86:

Kendini asla değersiz görme, sen değerlisin yaradandan ötürü..Eline ölü bir karıncayı verseler ve sana canlandır deseler yapabilir misin ? Sana yarat deseler bir can çıkartabilir misin ortaya? Bizler hepimiz birer mucizeyiz..En azından sağlığımız yerinde şükretmeyi bilmeliyiz daima..

Anladığım kadarıyla şuan bir boşluktasın, ondan böyle güçsüz, çaresiz düşünüyorsun.

Çünkü güçlü ve baskın bir karakterin olmasaydı bir kalemde boşayamazdın eşini..

Çok güzel bir yorum çok beğendim gerçekten, beni bu gece çok mutlu etti bu yorumun teşekkür ederim.
Yarımelma da umarım bunu okuyunca kendine gelecek ne yapması gerektiğini farkedecektir.

Haklısın arkadaşım biz kendimize hayatı zindan ederken onlar gününü gün ediyorlar değermi kısacık ömrümüzü üzüntüyle heba edelim

Canim bir süre kullandim antideprasanlar ve evet iyi geliyor!!

Yani daha evliyken ve hersey yolundayken,cünkü baska sebeplerden mesela abimin ölümü eminim cok sey götürdü benden.

Ama yan etkileride var haplarin ve onlar beni korkutuyor acikcasi,sence??

ben varım diyebilirim canım hem kendime hemde etraftakilere hayatı zindan ederim. 25 yaşındayım ve saçımın yarısı beyazladı şimdi beyazlık giderici losyon kullanıyorum ama sanırım beyni temizleyici losyon bulmam lazım. geçmişe sünger çekemiyorum unutamıyorum yapılanları

Gerçekten hafızamı kaybetmek herşeye baştan başlamak istiyorum nasıl yapılır ki o iş

Beyazlik giderici losyon??:26:

bulursan beyni temizleyebilen losyon banada söyle,gercekten coook ihtiyacim var cünkü düsün düsün düsün.....

Canım başın sağolsun..Allah rahmet eylesin abiciğine..

Yan etki olarak birazcık kilo almıştım ben..Başka hiç bir yan etkisi olmadı..Tabi keserken zınk diye de kesmedim..Baştan yarım yarım aldım 1.hafta..Daha sonraki hafta 1 gün yarım alıp, bir gün almadım..O şekilde o şekilde düşürdüm..Çok rahat bıraktım..

Zaten 2 ay kadar kullandım, çok kullanmadım ben..

Ama bir gün hiç unutmuyorum içmeyi unuttum, sabah bişeyim yoktu..Öğlene doğru sebepsiz bir heyecan, terleme, titreme, sebepsiz korku başladı

Yani çok düzenli ve titiz kullanılması gerekiyor antidepresanların..

Ama onun dışında hep yüzümde hafif bir gülümseme vardı Normalde tahammül sınırımı zorlayan şeylere bile amaaan boşver ne olacak sanki modundaydım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…