sorununuzun çaresi yokmu cnm?
peki boşanırken bunu düşünmemişsin ama yada eşinmi boşanmak istemişti?
neden ona bağlı hissediyosun ki kendini
her kadın güzeldir kendine bakım yaptıktan sonra.herşeyde Allahtan canım..
iyi benim yüzümde biraz kıl var die ki bunun belki çözümü varken ben bu adama muhtaç olayım diosun...
yapma bunu kendine cnm
300 € yani galiba 600 tl falan oluyor
--------
bıde euro :):) turk parasıda degıl :))
nasıl bı borcmus bu euro cınsınden :S:S
sakın vermeyın, kendinizi üzmeyin....
Bak canım her sorunun bir çözümü var, yüzde lazer çok etkili olmuyormuş uzun sürüyormuş ama yeni yeni aletler çıkıyor, ben tüm vücut lazer yaptırıyorum yüzümde de biraz var yeni bir alet geliyormuş ince kılları da gören kışın ona başlamayı düşünüyorum. Sen sanırım avrupadasın orda imkanlar daha fazladır, birkaç seansta tüm kıllardan kurtulursun. Lütfen eşine ailesine vereceğin parayla yüzüne lazer yaptır, bundan sonra başkalarını değil kendini düşün. Eski eşin seni hala seviyorsa senden birşey beklemeden devam eder, yoksa senden beklentisi varsa olmasın daha iyi.yalnizlik Allaha mahsus derler ya,canim ben onu kendime yakin görüyorum...ve bir sorunum var ki ondan dolayi utaniyorum bile yaninda olunca
ister deli deyin bana ister ne derseniz deyin..yüzümde asiri killar oldugu icin cok utaniyorum yanindayken...ama o mesela terapiye benimle geldi bile...
Bak canım her sorunun bir çözümü var, yüzde lazer çok etkili olmuyormuş uzun sürüyormuş ama yeni yeni aletler çıkıyor, ben tüm vücut lazer yaptırıyorum yüzümde de biraz var yeni bir alet geliyormuş ince kılları da gören kışın ona başlamayı düşünüyorum. Sen sanırım avrupadasın orda imkanlar daha fazladır, birkaç seansta tüm kıllardan kurtulursun. Lütfen eşine ailesine vereceğin parayla yüzüne lazer yaptır, bundan sonra başkalarını değil kendini düşün. Eski eşin seni hala seviyorsa senden birşey beklemeden devam eder, yoksa senden beklentisi varsa olmasın daha iyi.
Ipl nedir bilmiyorum açıkcası lazerden daha mı etkili?
Ağda falan kısa sürede bitirmez bence, belki 10-20 yıl sonra azalır.
Bence en etkilisi lazer, orada da mutlaka vardır bence bir araştır.
Bu arada benim ablamın yüzünde de çok vardı, hormonel nedenlerden ötürü.
Öncelikle sebebini bulup, tedavi olman gerek aynı zamanda lazerle yüzündeki kıllardan kurtulabilirsin.
Bu kadar takma bence, ablam herşeyi kafasına takan sorun eden biri ben ona bağlıyorum çünkü stress hormon dengesini bozuyor,
adetleri düzensizleştiriyor ve sonucunda da bu tür sorunlar çıkıyor.
Eğer herşeyi kafaya takan stress yapan biriysen önce bu huyundan vazgeç.
Çok güzel bir yorum çok beğendim gerçekten, beni bu gece çok mutlu etti bu yorumun teşekkür ederim.Canım doktora git, gerçekten bu iyiliği yap kendine..
Sana bir hap verirler dünya umrunda olmaz
Rahatlarsın, hiç bir şeye kafayı takmazsın..
1,2 ay antidepresan kullandım ordan biliyorumHayat çok güzeldi vallahi :86:
Kendini asla değersiz görme, sen değerlisin yaradandan ötürü..Eline ölü bir karıncayı verseler ve sana canlandır deseler yapabilir misin ? Sana yarat deseler bir can çıkartabilir misin ortaya? Bizler hepimiz birer mucizeyiz..En azından sağlığımız yerinde şükretmeyi bilmeliyiz daima..
Anladığım kadarıyla şuan bir boşluktasın, ondan böyle güçsüz, çaresiz düşünüyorsun.
Çünkü güçlü ve baskın bir karakterin olmasaydı bir kalemde boşayamazdın eşini..
Canım doktora git, gerçekten bu iyiliği yap kendine..
Kendini asla değersiz görme, sen değerlisin yaradandan ötürü..Eline ölü bir karıncayı verseler ve sana canlandır deseler yapabilir misin ? Sana yarat deseler bir can çıkartabilir misin ortaya? Bizler hepimiz birer mucizeyiz..En azından sağlığımız yerinde şükretmeyi bilmeliyiz daima..
Anladığım kadarıyla şuan bir boşluktasın, ondan böyle güçsüz, çaresiz düşünüyorsun.
Çok güzel bir yorum çok beğendim gerçekten, beni bu gece çok mutlu etti bu yorumun teşekkür ederim.
Yarımelma da umarım bunu okuyunca kendine gelecek ne yapması gerektiğini farkedecektir.
Canım doktora git, gerçekten bu iyiliği yap kendine..
Ben migaliba arasak coook zor buluruz benim gibi herseyi kafasina takan coooook düsünen birini!!!!
kafam doldu beyazlarla!ve bi ara sanki bende fark ettim stressten sanki hersey daha da kötü oluyor!!!
insan cöküyor resmen..
kac doktor dedi hormonsal degil.ama var herhalde biseyler!mesela kollarimda tek tük digerlerinden daha kalin ve uzun killar var.
ben varım diyebilirim canım hem kendime hemde etraftakilere hayatı zindan ederim. 25 yaşındayım ve saçımın yarısı beyazladı şimdi beyazlık giderici losyon kullanıyorum ama sanırım beyni temizleyici losyon bulmam lazım.geçmişe sünger çekemiyorum unutamıyorum yapılanları
Canim bir süre kullandim antideprasanlar ve evet iyi geliyor!!
Yani daha evliyken ve hersey yolundayken,cünkü baska sebeplerden mesela abimin ölümü eminim cok sey götürdü benden.
Ama yan etkileride var haplarin ve onlar beni korkutuyor acikcasi,sence??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?