Eski eşim borç para istedi

Sakın verme..

Mecbur değilsin..Diğer konuna da şöyle bir göz attım da arkadaşların dediği gibi; seni bu nedenlerden ötürü kaybetmiş bir adamın, birşeyleri düzeltmeye çalışırken para isteyeceği en son kişi sen olmalısın...

Bilemezsin ki belkide seni kullanmak istiyor..

Sana herşeyi yapacağım yeni ev açacağım diye söz veren adam daha 600 tl lik borcunu ödeyemiyor..

Bence para vermeyi bırak, bir an önce yollarını bir daha hiç birleşmeyecek şekilde ayırmalısın canım..

Arkadaşım yapma Allah aşkına ya.. Eski eşinden borç istemek. Yok mu hiç dostu ahbabı? Anası babası Türkiye de olsunlar. EFT si var, havalesi var. Doğru söylediğini farzet.. Sana mı düşer onun cezasını ödemek. Barışmak isteyen adam gelip sana bir ihtiyacın var mı diye sorar. Borç istemez.

Barışma konusuna gelince..
Yalnız kalamıyorsan hayatında biri olsun istiyorsan anlarım. Ama neden o?
Dünyada erkek mi yok? Seni bu kadar üzen adama dönmeyi nasıl düşünüyorsun?
Yeni bir hayatın var tadını çıkart, gez, dostlar edin, hobiler bul.
Belki yeni bir aşk çıkacak karşına.

Yazık etme kendine..

tatlım yanlıs anlama benı ama eskı esının barısma ıstegınde bı cıkarlar var gıbı sankı ,ve oylede olmus .herkez bıttı borc para ısteyecek senı mı buldu ? sasırdım acıkcası .senın yerınde olsam bu borcu neden ıstedıgını ogrenmek yerıne hıc muhatap olmam kendımıde kullandırmam .

şuan peki eşinize güveniyrmusunuz artık...
neler yaşatmıştı sizede bu noktaya gelip ayrıldınız?demekki çok acı çekmiştinizz peki neden yine bile bile lades?yazık değilmi sana?

ne alakası var cnm illa biri olmak zorundamı olacaksada bu sorumsuz adam olmasın bence.
demekki canına tak etmişki sen bu adamdan boşanmışsın

ne alakası var cnm illa biri olmak zorundamı olacaksada bu sorumsuz adam olmasın bence.
demekki canına tak etmişki sen bu adamdan boşanmışsın

yalnizlik Allaha mahsus derler ya,canim ben onu kendime yakin görüyorum...ve bir sorunum var ki ondan dolayi utaniyorum bile yaninda olunca

ister deli deyin bana ister ne derseniz deyin..yüzümde asiri killar oldugu icin cok utaniyorum yanindayken...ama o mesela terapiye benimle geldi bile...

Canım benim olabilir artık bu tarz sorunların çaresi var ayrıca sırf bu yüzden onu hayatına yeniden almamalısın...

Yazdıklarınız öyle bunaltıcı ki...
Ama çok da iyi niyetli olduğunuzu düşündüğüm için birşeyler gösterebilir miyim diye okuyorum.
Siz neden kendinize güvenmiyorsunuz.
Yüzünüzde aşırı kıllar varsa bu hormonal kaynaklıdır. Tedavisini olursunuz.
bu arada bir güzellik salonuna gider çözüme kavuşturursunuz.
bu adamı gözünüzde büyütmeyin yeter
Ona harcadığınız enerjiyi kendinize harcayın.
Sürekli onu savunuyorsunuz.
Parayı halletmiş diyorsunuz.
sizin ödemeyeceğinizi vermeyeceğinizi anlamış olamaz mı.
değilse bile bunu zaten size söylemeden halletmesi gerekmiyor muydu.
İlla üzüleyim diye uğraşıyorsunuz

Zaten bu iyi niyetimden geliyor belkide hersey basima.

önceki konularınızı bilmiyorum ama şu cümlenizle özgüven eksikliğinizi ortaya koymuşsunuz.
Yüzünüzde kıllar olabilir, çok şişman vs de olabilirsiniz bunlar utanılacak durumlar değil.
Neden utanıyorsunuz ayıp bir şey mi yapıyorsunuz ahlaksızlık mı yapıyorsunuz.
Allah aşkına utanmayın kendinizden adam mı öldürdünüz hırsızlık mı yaptınız vs.
ayrıca teknoloji hızla ilerliyor kıllarından kurtulmanın illaki çözümü vardır

Ahlaksizlik-hayir

Adam öldürmek-hayir

Hirsizlik-hayir

özgüven desen gercekten 100% 10 dur belki

Bence herşey ilkönce insanın kendisine olan öz güveniyle başlar kendisini sevmesi ve saygı duyması gerekir.
İnsan kendisi için çok önemlidir bence bence siz arkaşaımın dediği gibi kendinize güvenmiyorsunuz kendinizi sevmiyorsunuz,
bırakın artık yaşanmış bitmiş bir kolunuzu kırmış şimdi onarma zamanı kendinizi sevin psikolağa gidin,lazere gidin, Allah daha büyük dertler vermesin size
Kıl tüy problemi bunlar çözülür..... Kendinizi düşünün.....

Hayatta her yaptığınız iyilik görev olarak size dönmesin...

Bence siz bu adamdan kurtulduğunuza sevinin bundada bir hayır vardır deyin.....

hiç o mevzulara girme kardeşin felan sormak yok mektubu göster. en iyi yok de en temizi başın ağrımaz

İstemediğiniz rahatsızlıkların olması kendinize değer vermeyeceğiniz ve kendinizi kullandıracağınız anlamına gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…