ne alakası var cnm illa biri olmak zorundamı olacaksada bu sorumsuz adam olmasın bence.
demekki canına tak etmişki sen bu adamdan boşanmışsın
yalnizlik Allaha mahsus derler ya,canim ben onu kendime yakin görüyorum...ve bir sorunum var ki ondan dolayi utaniyorum bile yaninda olunca
ister deli deyin bana ister ne derseniz deyin..yüzümde asiri killar oldugu icin cok utaniyorum yanindayken...ama o mesela terapiye benimle geldi bile...
yalnizlik Allaha mahsus derler ya,canim ben onu kendime yakin görüyorum...ve bir sorunum var ki ondan dolayi utaniyorum bile yaninda olunca
ister deli deyin bana ister ne derseniz deyin..yüzümde asiri killar oldugu icin cok utaniyorum yanindayken...ama o mesela terapiye benimle geldi bile...
Yazdıklarınız öyle bunaltıcı ki...
Ama çok da iyi niyetli olduğunuzu düşündüğüm için birşeyler gösterebilir miyim diye okuyorum.
Siz neden kendinize güvenmiyorsunuz.
Yüzünüzde aşırı kıllar varsa bu hormonal kaynaklıdır. Tedavisini olursunuz.
bu arada bir güzellik salonuna gider çözüme kavuşturursunuz.
bu adamı gözünüzde büyütmeyin yeter
Ona harcadığınız enerjiyi kendinize harcayın.
Sürekli onu savunuyorsunuz.
Parayı halletmiş diyorsunuz.
sizin ödemeyeceğinizi vermeyeceğinizi anlamış olamaz mı.
değilse bile bunu zaten size söylemeden halletmesi gerekmiyor muydu.
İlla üzüleyim diye uğraşıyorsunuz
önceki konularınızı bilmiyorum ama şu cümlenizle özgüven eksikliğinizi ortaya koymuşsunuz.
Yüzünüzde kıllar olabilir, çok şişman vs de olabilirsiniz bunlar utanılacak durumlar değil.
Neden utanıyorsunuz ayıp bir şey mi yapıyorsunuz ahlaksızlık mı yapıyorsunuz.
Allah aşkına utanmayın kendinizden adam mı öldürdünüz hırsızlık mı yaptınız vs.
ayrıca teknoloji hızla ilerliyor kıllarından kurtulmanın illaki çözümü vardır
hiç o mevzulara girme kardeşin felan sormak yok mektubu göster. en iyi yok de en temizi başın ağrımaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?