Eski eşim borç para istedi

Evet cok haklisin.aslinda yanlis istemesi.

Yanlış olan adamın kendisi. Ah bir anlasanız.
Bu adama bu kadar vakit harcayacağınıza keşke başka şeylerle oyalansanız.
Hayatınızı onsuz yaşayabileceğinizin farkına varabilseniz.
Sizden başka kimse doğru olduğunu düşünmüyor

300 € yani galiba 600 tl falan oluyor

Dediğim gibi kazanmaya çalıştığım birinden para istemem. Hele bu kadar bir rakam için asla riske etmem.
Ama sizin kararınızı birşey değiştiremeyecek gibi görünüyor
Bence o bildiri için de sen bana güvenmiyor musun gibi saçma bir kavga çıkaracak

Benimde aklima bu fikir geliyor sabahtan beri,yani belki bu seferde diyecek güvenmiyormusun niye göstereyim..

ama göstermek zorundadir eger isteyebiliyorsa

ben olsam bahane bulur paramın sıkıştığını söyler vermem.
bana mı güvenmiş?
tabi ki güvendiğim uzun süreli ilişkim olan biri olsa düşünürüm. (ki bence o zaman bile bayandan istenmemeli)
henüz temelli güvenemediğim biriyse eğer asla vermezdim.
bankadan ihtiyaç kredisi çeksin, kredi kartından avans çeksin vs.
veremeyecğeinizi söylediğnizde çekinip utanmak yerine üste çıkmaya çalışırsa da ne tip bir insan olduğunu anlamış olursunuz hem.

Yok yok arkadaslar bu sefer aklimi kullanacam!

cünkü eger beni düsünürse hayir desem bile aynen dediniz gibi utanmali kapatmali bu konuyu!

ama isin ilginci tam Memelekete gitmeden önce bir borcu icin fazla miktarda para ödemeli ve bu benden istedigini de diyor memelekete giderken harcayacak...

yani anliyacaginiz normalde parasi vardi ama iste Mektup geldi ya ve ödemeli o yüzden simdi lazim.

kendimizi eşinin yerine koyup bi düşünelim...
para ve yalanlar yüzünden ayrıldıgım eşimle samimi olarak barişma aşamasındayım, bunun için ugrasiyorum
bir borc geldi ödemem lazım
eşimden ister miyim?
asla...
eski imajımı yıkmak istiyorsam, değiştiğimi görsün istiyorsam dilenir öyle bulurum ihtiyacim olan parayı ama gene eşimden isteyemem
samimiysem tabi...
yok derdim para koparmaksa isterim, acitasyon yaparim hiç umrumda olmaz onun duyguları...

Anlaşıldı sana neden yaklaştığı az ümit verdi yakınlaştı şimdi senden yardım istedi vermeyince yeniden başlarken böyle mi olacak bana yardım etmeyecek misin bla bla bla diyecek duygu sömürüsü yapacak maalesef sen de kanıp vereceksin destek olmalıyım diye köy görünüyor nafile

ama sonunda yine burada yazıyor olacaksın güzel kardeşim anla artık

Yorumlara baktımda resmen adamcağızın ekmeğine mani olmuşsunuz

Bazı erkekler hayatlarına sponsor buldumu yaşıyorlar resmen..
Kurtulmuşsun arkadaşım.
Sponsorluk iptal edildi de kendilerine:)

Acaba sadece bu borc para mevzusu yüzünden sizinle barismak istedigi akliniza gelmedi mi hic?

Ben sizin yerinizde olsam fatura bile getirse tek kurus vermem.
.

Bence eşinizle tekrar görüşerek bile bile lades diyorsunuz...Siz başınıza gelecekleri yine kabul etmişsiniz.

BİR HATA İKİ KEZ YAPILMAZ,YAPILMAMALI...

ne kadarda ıyısınız!!

ama bence bu ıyılık değil saflık

kusura bakmayın ama fatura getirmesını ıstemek bıle ınanmak bence ona!!

ama isin ilginci tam Memelekete gitmeden önce bir borcu icin fazla miktarda para ödemeli ve bu benden istedigini de diyor memelekete giderken harcayacak...

Burda bile onu koruma çabası içindesiniz.
Yani ispatlayamazsa memlekete giderken kullanılmış olacak verdiğiniz para.
Neden bu kadar bu adama inanma çabanız ve isteğiniz..
Sizin aklınızı bayınıza ne getirecek bilmiyorum..
Bu kadar da iyiniyetli olunmaz ki...

bu adam daha gecen günlerde işi gücü bırak uzaklara gidelim ben sana bakarım ev bark kurarım demiyormuydu ?? bence senden borç isteyerek gayet kendini güzel denetmiş zaten ....bu adamda ısrar etmenin ne manası var hala yarımelma

Son düzenleme:
arkadaşım bak sen mis gibi bu adamdan boşanmışsın en büyük hendeği atlatmışsın. bu adam sana dünyayı dar etti demekki boşadın. belki onu seviyorsun ki bence seviyorsun ve sen onunla görüştükçede bu sevgin bağlılığın hiç bitmeyecek . bak arkadaşım boşanmak her zaman en en en son çaredir demek ki seninde en son çarenmişki boşanmışsın. sana yanlış yapan yine yapar ve yapacak bundan emin ol. görüşme onunla değil paranı sesini bile esirge. uzaklaş ondan daha önüne kimbilir kimler çıkar. zamanını ruhunu bu adama harcama. ve emin ol o parayı kumar için istiyor ve eğer sen ona bu parayı verirsen arkası gelecektir.yine isteyecektir nasıl olsa yine tav oldu diyecektir

Di mi ama??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…