- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Evet. O seni dünyadan silmeden sen onu hayatından silmelisin. O tokatı yerken savrulup başınız bir yere gelebilirdi mesela, beyin kanamasından gidebilirdiniz.Hayır öyle bir şey söylemedim.ama her kes hata yapar bence,öyle deyil mi ?bir kere hata yapanı hemen silmeli mi?
Benim en çok yapmam gereken şey bu,kendimi değerli görmem lazım,bu olur ise her şey düzelirOlucaksin biraz zamana birak ve lutfen sen once kendini degerli gor.
4 yılda dünya tersine döndü.Boşansak da insan birini sevmeye devam edemez mi?sevgi bu kadar basit mi?
Aynen öyle.inan bu hayatta kim olursa olsun hic onemli degil sen kendine deger verdigin surece sana deger veriyorlar.o yuzden biz degerliyiz ve bu degeri bizden baska hic kimse yikamazBenim en çok yapmam gereken şey bu,kendimi değerli görmem lazım,bu olur ise her şey düzelir
Siz de boşanmayı kabul etmezseniz boşanamaz ki?Ben boşanmadım o boşandı malesef
4 yıl umut etmek sağlıklı bir durum değil. Destek alın.Demek ki tutunucak bir dal aramışım kendime,üzüntümü umutla kapatmışım.şimdi de o umut elimden alındı,ve artık üzüntümle baş başayım
Onun kocişi en son dönmüştü nikahsız yaşıyorlardı.Bedevi sen misin?
Aa ciddi mi kaçırmışım onuOnun kocişi en son dönmüştü nikahsız yaşıyorlardı.
Çok şükür,sevmek suçmuş gibi davranan insanlardan farklı biri.insan her zaman mantıklı olsaydı dünyada kimse hata yapmazdı.bazen mantık devre dışı kalıyor malesef.bende bu bazenin süresi çok uzun ama ben de böyle biriyim işte.ben sevdiklerimi kolay kolay silemem.beni silmesi bu yüzden bana garip geliyoeEski esinizi de sevebilirsiniz. Insan duygularina soz geciremez ki. Sevmek suc da degil.
Ancak bu travmayi daha rahat atlakmak icin bir psikiyatriste gitnenizi tavsiye ederim.
Sizinle konuşmak çok isterim.nasılsınız ne yapıyorsunuz?nasıl dayana bildiniz.hayatınızda biri oldu mu? Siz çok güçlü birisiniz ben sizin gibi değilim malesefMerhaba boşanmış bir anne olarak sizi anlıyorum aslında benim de 4.5 yaşında suan kızım
Bir ilski bitiyorsa biter boşandığımız gün sildim ben eski eşimi o sürece kadar yapmayan boşandıktan sonra mı yapacak? Ayrıca ben de siddet yüzünden boşandım bu cok üst mertebe bir suç benim gözümde karısına siddet uygulayan yarın o küçük kızlarımıza da uygulayacaktı buna emin olun
O yüzden bittiyse bitmiştir ben geri gelse dahi açmam kapımı bana vurabilen bir adama kimse değişmiyor anca numara yaparlar
4 yıl da erkekler icin uzun bir süre yine iyi evlenmemiş
Kızınıza pat diye söylemesi hoş degil bu konuda haklısınız
Siz de önünüze bakın bilincaltınızı temizlemeye çalışın sizin de güzel bir evliliğiniz olur ilerde
Öyle bir şey yok,hem ben ne zamana kadar kabul etmeyecektim?gürurumu yerler altına mı alsaydım? Denedim barışmak için barışmadıSiz de boşanmayı kabul etmezseniz boşanamaz ki?
Kafasinda bitirenler yoluna devam ediyor. Yarım kaldigini dusunenler bitiremedigi icin iyilesmeleri uzun suruyor. Benim de uzun surdu. Sevmek suç degil, eski esinizi sevebilirsiniz de. Bunda yadirganacak birsey yok.Çok şükür,sevmek suçmuş gibi davranan insanlardan farklı biri.insan her zaman mantıklı olsaydı dünyada kimse hata yapmazdı.bazen mantık devre dışı kalıyor malesef.bende bu bazenin süresi çok uzun ama ben de böyle biriyim işte.ben sevdiklerimi kolay kolay silemem.beni silmesi bu yüzden bana garip geliyoe
Aynen öyle vallahi,ben yarım kaldı düşünüyordum,onda da öyle sanıyordum.sağlıklı değil biliyorum ama bilmekle olmuyor işte.her kes diyor ki 4 yıl geçmiş,bana göre 4yıl değil 20 yıl da geçse insan sevdiğini unutmaz.Kafasinda bitirenler yoluna devam ediyor. Yarım kaldigini dusunenler bitiremedigi icin iyilesmeleri uzun suruyor. Benim de uzun surdu. Sevmek suç degil, eski esinizi sevebilirsiniz de. Bunda yadirganacak birsey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?