Eski eşim evlendi

Hayır öyle bir şey söylemedim.ama her kes hata yapar bence,öyle deyil mi ?bir kere hata yapanı hemen silmeli mi?
Evet. O seni dünyadan silmeden sen onu hayatından silmelisin. O tokatı yerken savrulup başınız bir yere gelebilirdi mesela, beyin kanamasından gidebilirdiniz.

Konu sahibi sana yardimci olur mu bilmem ama iki yasadigim olayi anlatiyim, baska turlu ne soylenir bilemedim:
Ilk bebegime hamile kaldigimda kanamalarim vardi. Doktor once dusuk yapiyorsun dedi. Uzulmustum cunku zaten zor hamile kaliyordum. Doktor dedi ki " uzulme, saglikli bebek olsaydi tutunurdu yasama. Saglikli olmayan bebek düser" dedi. Sonra dış gebelik oldugu anlasildive bebegi aldilar. 4 ay sonra da ogluma hamile kaldim. Su an 17 yasinda. Evlilikler de oyle. Saglikli evlilik bitmiyor. Iki taraf da bitirmemek icin caba sarf ediyor.
Ikinci olayimi anlatiyim. Oglum 7 yasinda iken terk edildim. Bosandik. Ben baska sehirde yeni bir duzen kurdum. Yeni yasantima adapte olmaya calisirken, bir taraftan da bosanmanin travmalarini atlatmaya ugrasiyordum. 3 yil sonra, tam da kendimi daha iyi hissedip toparlanmaya basladigim zaman, eski esim ailemi ozledim diye geldi. Mutsuzum diye gitmis ama mutlu olmamis. Ev bombosmus falan filan. Oglum " anne bu evde ne zaman tekrar 3 kisi masaya oturacagiz" deyince ben eski esle gorusmeye basladim. Oglumu gormeye her geldiginde beraber, yeniden ailece sinemalara gittik, gezdik, tozduk, kahvaltilara gittik. O mutluydu, oglum da. Ben de sanirim belki de ikimiz de yasadiklarimizdan dersimizi aldik diye dusunuyordum. 4 ay surdu. 4 ay sonra ikinci kez terk etti. Diyecegim o ki saglikli iliskiler bitmiyor. Su an bir sevgilisi var. Ben de kimseyi hayatima almadim. Ozgurlugun tadini cikarmak, kendimi toparlamak icin. Ilk duydugumda, oglum, eski esin sevgilisi, sevgilisinin oglu ve eski esin beraber tatile gittiklerini oglumdan ogrendigimde, ben de sizin hissettiginiz duygulari yasadim. Sevgilisiyle annesini bayramda tanistirdigini ogrebdiginde, bunun arkası evlilik diye dusundum, butun gecmisim gozumden gecti. Kendimi yeniden sorguladim. Diyecegim o ki birsey basliyorsa iki taraf da isteyince oluyor ama bitiyorsa tek tarafin istemesi yeterli. Yarım kalan uzuluyor ancak yapacak da pek birsey yok. Su an hayatinda biri olsaydi belki bu kadar sarsilmazdin. Hissettiklerini anliyorum. Bunlar gayet insani duygular. Ancak artik kendine odaklanmalisin. Kaybettigin yillarina degil, onundeki kazanacagin yillarina bakmalisin.

Son düzenleme:
bekarım ama hayatımdan giden insanların hiçbiriyle alakalı tek bir pişmanlığım yok.
ne demiş yıldız tilbe bir şarkısında:

Sevmek de haktır ayrılmak da
Güzel olsaydı
Orda dursaydı
Hatırlı kalsaydı

güzel olsa hayatımızda kalırdı, değil mi? kötüymüş ki bir ayrılık olmuş.

Merhaba boşanmış bir anne olarak sizi anlıyorum aslında benim de 4.5 yaşında suan kızım
Bir ilski bitiyorsa biter boşandığımız gün sildim ben eski eşimi o sürece kadar yapmayan boşandıktan sonra mı yapacak? Ayrıca ben de siddet yüzünden boşandım bu cok üst mertebe bir suç benim gözümde karısına siddet uygulayan yarın o küçük kızlarımıza da uygulayacaktı buna emin olun
O yüzden bittiyse bitmiştir ben geri gelse dahi açmam kapımı bana vurabilen bir adama kimse değişmiyor anca numara yaparlar
4 yıl da erkekler icin uzun bir süre yine iyi evlenmemiş
Kızınıza pat diye söylemesi hoş degil bu konuda haklısınız
Siz de önünüze bakın bilincaltınızı temizlemeye çalışın sizin de güzel bir evliliğiniz olur ilerde

Demek ki tutunucak bir dal aramışım kendime,üzüntümü umutla kapatmışım.şimdi de o umut elimden alındı,ve artık üzüntümle baş başayım
4 yıl umut etmek sağlıklı bir durum değil. Destek alın.

Eski esinizi de sevebilirsiniz. Insan duygularina soz geciremez ki. Sevmek suc da degil.
Ancak bu travmayi daha rahat atlakmak icin bir psikiyatriste gitnenizi tavsiye ederim.
Çok şükür,sevmek suçmuş gibi davranan insanlardan farklı biri.insan her zaman mantıklı olsaydı dünyada kimse hata yapmazdı.bazen mantık devre dışı kalıyor malesef.bende bu bazenin süresi çok uzun ama ben de böyle biriyim işte.ben sevdiklerimi kolay kolay silemem.beni silmesi bu yüzden bana garip geliyoe

Sizinle konuşmak çok isterim.nasılsınız ne yapıyorsunuz?nasıl dayana bildiniz.hayatınızda biri oldu mu? Siz çok güçlü birisiniz ben sizin gibi değilim malesef

Kafasinda bitirenler yoluna devam ediyor. Yarım kaldigini dusunenler bitiremedigi icin iyilesmeleri uzun suruyor. Benim de uzun surdu. Sevmek suç degil, eski esinizi sevebilirsiniz de. Bunda yadirganacak birsey yok.

Kafasinda bitirenler yoluna devam ediyor. Yarım kaldigini dusunenler bitiremedigi icin iyilesmeleri uzun suruyor. Benim de uzun surdu. Sevmek suç degil, eski esinizi sevebilirsiniz de. Bunda yadirganacak birsey yok.
Aynen öyle vallahi,ben yarım kaldı düşünüyordum,onda da öyle sanıyordum.sağlıklı değil biliyorum ama bilmekle olmuyor işte.her kes diyor ki 4 yıl geçmiş,bana göre 4yıl değil 20 yıl da geçse insan sevdiğini unutmaz.

Geçer Geçer daha öncekiler gibi buda geçer adam sizi geçirmiş sizde geçiniz lütfen..değmiyor o hayatini yasiyor sizde yaşayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…