Eski eşim evlendi

Sizinle konuşmak çok isterim.nasılsınız ne yapıyorsunuz?nasıl dayana bildiniz.hayatınızda biri oldu mu? Siz çok güçlü birisiniz ben sizin gibi değilim malesef
1.5 yıl oldu ben boşanalı hala bocalıyorum sadece geri barışma gibi bir düşüncem asla olmadığı icin rahat ettim bu konuda
Cok güçlü müyüm tartışılır daha geçenlerde konu açmıştım kardeşim nişanlanıyor cok etkilendim diye
Görüştüğüm hiçkimse olmadı hala yaralarımı sarmaya çalışırken kimseyi yara bandı gibi kullanmak istemiyorum

Bence insan severse 20 yıl da bekler
Çok fazla dramatik yaklaşıyorsunuz hayata. yeşilçam filmleri gibi. biraz rasyonel olmanızı tavsiye ederim. İnsan hayatını biri gelecek diye yirmi yıl harcamaz, harcamamalı. Bu tanımladığınız şeyin sevgi olduğunu sanmıyorum.

Madem bu kadar seviyordunuz ayrilmasaydiniz erkek serbest kalınca gider başkasını bulur unuturlar onlar için kolay bişey bu

Bizim de boşanalı 2yıl,1yıl da ayrılık süreci oldu.4yıl tanınma durumu nedeni ile öyle yazdım.kafada bitirmek gerekiyor yeni hayat için

bana göre 4yıl değil 20 yıl da geçse insan sevdiğini unutmaz.
ne kadar arabesksiniz. Demek ki o sizi çoktan bitirmiş. Boşanmak isteyen taraf o imiş. Size de kabullenmek düşer. Önünüze bakacaksınız. Geçmiş geçmiştir.

Erkekler kadınlar gibi duygusal düşünmüyor ki canım, adam cok bile durmuş.. Bir laf vardı Erkekler eşleri öldügü gibi 3 gün sonra eş isterler diye... Sen hala onu seviyorsun ama, nefret etseydin hic buraya yazma gercegi duymazdın, umudunu kes, arkana bakma artık.. Zaten Anlaşabilseydiniz boşanmazdınız, yaşadıklarını getir aklına, o zaman kendine gelirsin... Sen de hayatına bak.. Belki zamanla karsına cok beyfendi biri cıkar.. Sen de cok sevilirsin... Bırak kötülük yapan Allahından bulsun... Ahiret ne icin...

eski eşinizin ağlaya ağlaya ömrünü sizin resminize bakarak tüketmesi gerekirdi haklısınız yanlış yapmış

Benim serefsiz 15 yıldan sonra aldatti ben bosanmak istedim.Zorla boşandım ve 1 ay sonra evlendi.Hemde beni aldattığı o..pu ile.Kadin bana davetiye gönderdi üstelik.
Benden bosanirken kızından da boşandı. Maddi manevi ortada yok.
O..pusu zengin keyfi yerinde işten çıkmış kadin buna bakıyor el bebek gül bebek.
Ben 7 yaşında çocukla hayat mücadelesi veriyorum.Üstune hala hayatımın üzerinde kara bulut gibi surekli insanlara benim ve biten evliligimiz hakkında konuşup beni delirtiyor.
Boşanmayi sindiremeden evlendi.Evlendiğini sindiremeden.or..pusunun hamile olduğunu öğrendim.Uzerine kızım çok kötü error verdi.Hangibirine üzüleyim şaşırdım.
4 sene sonra evlenmesine kızmayın bence.Cok bile beklemiş.

Madem bu kadar seviyordunuz ayrilmasaydiniz erkek serbest kalınca gider başkasını bulur unuturlar onlar için kolay bişey bu
Ben bol
Allah size de yardımcı olsun.insanlar her zaman konuşuyor.yardım için açtığım konuda bile boş boş konuşanlar var bir sürü.neden üzülüyorum diye beni yadırgayanlar insan yaşamadığı şeyde öyle kolay konuşur anca.bana göre insan sevince unutamaz,annemizi babamızı unuturmuyuz?size de kolay gelsin,inşallah her şey güzel olur hayatınızda

Yaşadıklarım o kadar yordu ki.Bir Allah bilir bir de ben.Etrafimdakilerle konuşmak yerine buraya yazmaya başladım.
Bazen empati bazen de deneyimlerimizle yorum yapıyoruz.Aslinda özünde herkes bu değmez adamlar için üzülmeyin demek istiyor ve haklılarda.
16 yıl görememis tanıyamamışım ben mesela
Size kaç yıl evli kaldınız çocuk kac yasinda bilmiyorum.
Ama 4 yıl gelip pişman oldum demeyen size haber vermeye tenezzül etmeden evlenen adamdan hayır beklemeniz hata.O gelsede tekrar da evlenseniz olmazdı.Yine benzer şeyler yaşar ve üzülürdünüz.Bazen kaderi yazılanı kabul edip devam etmelisinizdir.Zor olsa da içinizdeki yangını kimseye anlatamasaniz da devam etmeniz gerekir.Allah yardımcıniz olsun

Boşandıktan sonra ara ara flortleştiğiniz, beraber olduğunuz oluyor muydu? 4 sene barışırız diye beklemek garip bence

Seven insan unutmaz diyorsunuz da eski eşiniz sizi sevse zaten şiddet de uygulamazdı. Sizinki de sevgi değil bana kalırsa, takıntı. Doğru düzgün sevmemiş ki adam sizi siz de onu sevesiniz. Siz şu an o yaşadığınız kötü günleri sevgi sanıyorsunuz. Umarım düzgün biri çıkar karşınıza da sevginin ne olduğunu görürsünüz. Eşinizi dönse bile sizin kabul etmemeniz lazımken siz evlenmesine dertlenmişsiniz. Kendinize değer vermedikçe sevilmeyi de beklemeyin. Kendinize değer verin.

Çok teşekkür ederim bu kadar anlayışlı bir cevap için.keşke her kes böyle olsa.siz şuan boşandınız mı?
Hayır, bosanamadim, çünkü ailem arkamda değil hiçbir şekilde. Ve mesleğim yok. Ama bosanmayi çok istiyorum..

Ben de 8 ay oldu ayrıldım gerizekalıdan. Pişman ve rezil olsun çok istiyorum. Ama barışmak için gelse kesinlikle kabul etmem. Şiddet yoktu ama her b.K vardı. Böyle biri de asla düzelmez. Başına Her iş geliyor ama o hala mal gibi yaşıyor.
4 yıl unutmamak için fazla zaman dilimi. Yaşadığı zor günlere bana yaşttıklarına emeklerime aşırı üzülüyorum zaman zaman ağlıyorum ama geçecek o da biliyorum.
Zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz? Çalışıyor musunuz? Kurslara falan katılıyor musunuz?
Bunları yapmıyorsanız yapın. Ben işe gidince hiçbir şey gelmiyor aklıma. Gülüp eğleniyorum çalışıyorum öğle arası yemeğe çıkıyoruz arkadaşlarla. Param oldukça da terapi alıyorum çünkü pisliğin üzerime yıktığı borçları da ödüyorum. Bence evlilik olmasa da hayatınıza birini alın iyi gelir

Sizi okudukça boşandıniz diye içime bir rahatlama geliyor, pislikler ya
Musmutlu yıllarınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…