• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşim evlenecekmiş

Eski konularinizi okudum, surekli eski esinizin hem sevgililik hem evlilik surecinde oturmasini kalkmasini bilmemeniz, ne konustugunuzu bilmediginiz, giyim kusam vs onu utandirdiginizdan dert yanmis. Eski kayin ailede benzer seyler soylemis. Calistiginiz yerlerde de bir turlu tutunamayan birisiniz. Yorumlarinizi da okuyunca acikcazi uzulerekte olsa eski es ve is cevrenizdekileri hakli bulmaya basladim. Buradaki soylemleriniz bile korkunc, cevremde bu zihniyette biri olsun istemez arkadaslik yapmazdim. Acilen psikolojik destek almaniz sart. Babasinin evlenmesinden daha buyuk problemi var cocugunuzun. Malesef mutsuz ve takintili bir annesi var. Once bunu cozmelisiniz.
Ayni pamukpamugun kafasnda.
Ne derseniz deyin nafile :)

bir de ek olarak nolur cocugunuzu isin icine sokup yok benim cocugumu tanisiramaz edemez diye laf kalabaligi yapmayin , acik acik kiskandim diyin biz de ona gecmis olmus hayatiniza devam edin diyelim ya amaan

Bu kadına ne söylerseniz söyleyin bu kadın değişmez arkadaşlar ayrıca eski eşini kıskandığı falan da yok yaa derdi çok başka mal mülk sadece ona kalacağını düşündüğü ev o kadar çoçuğunu falan da düşündüğü yok bi anne çoçugunu böyle mi düşünür yaa akıl var mantık var yaa

Merhaba herkese. Eski eşimle 3 yıl önce boşandık. bir çocuğumuz var. ben hep onları görüştürmk için çabaladım o da görüşüyor alıyor çocuğu ama geçenlerde evleneceğini söyledi. Ben ona çocuğunun yaşadğı şehre taşınmasını söylerken, çocuk babasından uzakta büyümesin derken o gelmeyeceğini bir de evleneceğini söyledi. Şimdi görüşmeyi keserse ne olacak bu beni çok korkutuyor. Ayrıca bir başka kadının evine gitmesini de istemiyorum. kendi anne babasıyla bakıyordu her ay ama evlenirse kendi evine götürecek. Çocuk allak bullak olacak hem de ben bunu nasıl açıklayacağım bilmiyorum. Nasıl baban evlenecek diyeceğim. Üstelik bir çocukları olursa nasıl bu senin kardeşin diyeceğim psikolojisi bozulacak, ben bunu açıklayamam başka bir kadının çocuğuna kardeş dedirtemem. Babası başka çocuğa her gün babalık yaparken ona yarım yamalak yapacak kadın belki kötü davranacak çocuğunu kayıracak. Bunlar beni çok korkutuyor.
Şu an belli bir tarihi yok galiba ya da bana söylemedi ama evleneceğim ben dedi. Evi yok bildiğim kadarıyla ama o kadınla alırlarsa çocuğumun hakkını alabilirim ilerde değil mi? Bir de nasıl bu süreçleri açıklayabilirim ona bilmiyorum daha küçük ilkokula başlamadı bile. Babasıyla görüşüyor ama ilerde tüm bunlar onu etkileyecek belki görüşmeyi istemeyecek, belki babası uzaklaşacak. Çocuğunu düşünmeden nasıl böyle kararlar alabiliyor kendi keyfini düşünüyor, kadın nasıl çocuğu olan adamla bu kadar rahat evleniyor anlamıyorum. Ne yapabilirim ben mesela pedagog ile mi söylemek lazım? Başına gelenler nasıl açıkladınız bu durumu? Kendimi günlerdir çok kötü hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum lütfen saçma sapan yazdysam kusura bakmayın.
Çocuğa pedagog gerekir mi bilemiyorum ama siz bir psikolog ile görüşün bence. Çocuğun sizin kadar etkileneceğini düşünmüyorum ama siz kafanızda ne senaryolar yazmışsınız öyle.

Adam sizden boşanmış ister çocuklu biriyle evlenir ister bekar biriyle senin buna karışmaya hakkın yok. Çocuk yaptın diye ömür boyu adamın hayatına karışamazsın.cocuklu kadınla evlense o zaman da diyeceksin elalemin çocuklarına babalık yapıyor benim çocuğuma yapmıyor. Zaten bu işin boşanma ile betecegi en başından belliymiş kendin yazmışsın eski mesajlarında çocuğu evlilikgin düzelir diye yaptığını. Sen istiyorsun ki adam evlenmesin hep senin ve çocuğunun etrafında dolansın her türlü ihtiyacıni o karşılasın Senin 4 katın maaş alıyor diye seni lux içinde yaşatmak zorunda değil. O babaysa sende annesin seninde o çocuğun iftiyaclarini karşılaman gerekir. Adam bakamıyorsan ver ben bakarım demiş yani ne yapsa yaranamiyor sana.

Her aile kendine ait cocuklarini bile esit sartlarda okutamiyor.
annem babam birlikte
ben tüm eğitim hayatımda devlet okullarında, burslarla okudum
Allaha şükür durumumuz iyileşti kardeşlerimi özel okullarda okutuyoruz, dediğinizi çok onaylıyorum aynı evdeki iki kardeş bile aynı şartlara sahip olamayabiliyor, iyi ki de değiller valla benim gibi çalış çalış yapmadılar rahat ettiler :D

Merhaba herkese. Eski eşimle 3 yıl önce boşandık. bir çocuğumuz var. ben hep onları görüştürmk için çabaladım o da görüşüyor alıyor çocuğu ama geçenlerde evleneceğini söyledi. Ben ona çocuğunun yaşadğı şehre taşınmasını söylerken, çocuk babasından uzakta büyümesin derken o gelmeyeceğini bir de evleneceğini söyledi. Şimdi görüşmeyi keserse ne olacak bu beni çok korkutuyor. Ayrıca bir başka kadının evine gitmesini de istemiyorum. kendi anne babasıyla bakıyordu her ay ama evlenirse kendi evine götürecek. Çocuk allak bullak olacak hem de ben bunu nasıl açıklayacağım bilmiyorum. Nasıl baban evlenecek diyeceğim. Üstelik bir çocukları olursa nasıl bu senin kardeşin diyeceğim psikolojisi bozulacak, ben bunu açıklayamam başka bir kadının çocuğuna kardeş dedirtemem. Babası başka çocuğa her gün babalık yaparken ona yarım yamalak yapacak kadın belki kötü davranacak çocuğunu kayıracak. Bunlar beni çok korkutuyor.
Şu an belli bir tarihi yok galiba ya da bana söylemedi ama evleneceğim ben dedi. Evi yok bildiğim kadarıyla ama o kadınla alırlarsa çocuğumun hakkını alabilirim ilerde değil mi? Bir de nasıl bu süreçleri açıklayabilirim ona bilmiyorum daha küçük ilkokula başlamadı bile. Babasıyla görüşüyor ama ilerde tüm bunlar onu etkileyecek belki görüşmeyi istemeyecek, belki babası uzaklaşacak. Çocuğunu düşünmeden nasıl böyle kararlar alabiliyor kendi keyfini düşünüyor, kadın nasıl çocuğu olan adamla bu kadar rahat evleniyor anlamıyorum. Ne yapabilirim ben mesela pedagog ile mi söylemek lazım? Başına gelenler nasıl açıkladınız bu durumu? Kendimi günlerdir çok kötü hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum lütfen saçma sapan yazdysam kusura bakmayın.
Kafam dağılsın diye konunuzu okudum
Şimdi detaylıca yorumlarımı yapmak istiyorum
1. Öncelikle eski eşinize böyle tutumlar sergileyerek halen size karşı sorumluluğu varmış gibi düşünmenizi saçma buluyorum, boşandınız, bitti ve artık o sizin hiç kimseniz, sadece çocuğunuzun babası
2.medeni hali bekar olan her insan evlenebilir, o da evlenmek istemiş ve bunu size söylemiş, bence söylemeyebilirdi de çünkü sizi ilgilendiren bir konu değil, uzaktan akrabası dahi değilsiniz, sadece çocuk olduğundan bilgilendirme ihtiyacı hissetmiş o konuda iyi niyetli olduğunu düşünüyorum, velayet de kendimde değilse ben büyük konuşmayayım ama söylemezdim sanırım-çünkü insanlar çok art niyetli ve kindar olabiliyorlar
3.yıl 1950ler değil boşanmış insanlar taşlanmıyor, devamlı sıkıntılı problemli bir çifttense çocuğunuzun azıcık daha büyüdüğünde birbirinden ayrı iki mutlu ebeveyni seçeceğini anlayacaksınız
4.kuruntularınız saçma, eşiniz zaten mutlu bir evlilik süremediği için boşanmak istemiş, şimdi mutlu olduğu biriyle ise tabiki çocuk yapabilir-siz de yapabilirsiniz- çocuk yapmasına vs. karışamaz bunun hakkında konuşamazsınız dahi, o durum sadece o ikiliyi ilgilendirir, miras açısından kanunlarımız belli kardeşlerin miras payı aynıdır, biri o anki eşinden diye daha fazla almaz, tüm kardeşler ebeveynlerden gelen miraslarda eşit pay alır
ve en önemlisi; -benim konularıma bakarsan yaşadıklarımı görebilirsin- hayat hiçbir zaman sen istedin diye istediğin şekilde ilerlemez, istersen dünyanın en iyi annesi ol, babası çocuğunu görmek istemezse görmeyecek,konuşmayacak ve bakmayacak, icra yoluyla anca nafakalarını tahsil edebilirsin o da çocuk üni. okumazsa 18inde biter, velayet hakkını alırken bunları da düşünmek gerekiyor, yani kısaca bol şanslar ve psikiyatrik tedavi almayı unutmayın

Sizin derdiniz nafakadan da öte de bence kafanız tamamen miras vs bu işlerde. Hem de kocanızi kiskaniyorsunuz. Çünkü düşündüğünüz seu çocuğunuz olsaydı evlenip çocuk sahibi olduktan sonra paradan önce eşim yeni cocuguyla benim çocuğumdan daha mı az ilgilenecek diye endişe edebilirdiniz. Çocuğumun hakkını arıyorum diyorsunuz bu bahsettiğin hakta evlenince hem karisinin hem de ilerde olacak çocuğun mirası ve parayı bölmesi tamamen. Yani senin ki çocukta o kadın doğuruncs yine o adamın çocuğu olacak. Daha şimdiden kendinizi doldurup çocuğa yaklasirsan çocuğunuz babadan soğuyacak. Ben mi çok geniş düşünüyorum bilmiyorum ama eşimle ayrılsam ve medeni şekilde çocuktan dolayı görüşmeye devam etsem ( artık bir şey hissetmiyorsam) evlenmesine sevinirim . Hep kotu düşünmeye gerek yok belki evleneceği kadın iyi biridir. Allah korusun bana bir seu olsa eşim evli en azından bir aile düzeni olur kardeşi olur diye sevinirim .kocamı cocuk mu desen koxa hep bulunur çocuk her zaman daha önemli benim için. Eğer kocanjzin karisiyla iyi anlaşırsa çocuğunuz çokta güzel.olur çocuğunuz da babasıyla gezebilir yani. Ben mi çok anaç ruhluyum bilmiyorum ama çocuklar günahsız Çocuğumun başka bir kadından kardeşi olsa bosanmisken ben kardeşini de arada kendi evime çağırır vakit gecirmesini isterim annesi izin verdiği sürece .bilmiyorum bence ülke olarak da bunları asmamiz lazım o filmlerdeki üvey anne şeylerini düşünmeyin ayrıca esinize çocuğunuz konusunda guveniyorsaniz yani koruyup kollayacagindan ben bir sorun göremedim dediğim gibi aksine Çocuğumun babasinin bekar bekar bir orda sevgilisi olup her sene başka bir kadınla gezecegine düzgün bir hayat kurmasını isterim bence çocuk psikolojisi için daha saglikli

Yazdıklarınızı okudum tek tek cevap veremedim ama hep beni suçluyorsunuz. ben adamın mirası peşinde değilim benim bir hakkım olamaz zaten ben çocuğumun dışlanacağından endişeliyim ona güzel bir miras bırakacak durumum yok, iyi bir okulda okutamam var olan hakkı da gitmesn istiyorum tek derdim o. ayrıca kadının çocuksuz olmasını niye kıskanayım ben sadece çocuklu biriyle evlenmek istemesi mantıklı gelmiyor adamın durumu iyi olmasa evlenmeyecekti belki de. daha önce de evlense evlenirdi hem çocuk onun için şimdi sorun değil belki, belki öyle der sonra istemiyorum derse ne olacak bunları düşünüyorum. tek başıma iyi bir gelecek kurmak için çabalıyorum kendime de bakıyorum ama elimden daha fazlası gelmiyor.
eski konularımda evet yanlış yaptığım yerler de oldu kolay değil ben çok aşıktım hep beni sevsin istedim hiçbir zaman o kadar sevmedi beğenmedi, belki vazgeçer diye bile bekledim ama boşandıktan sonra çok kolay hayatına baktı. ben zor zamanlarında yanında oldm şimdi gayet güzel hayatı var olan bana oluyor. çocuğum çekmesin en azından diyorum ama başka birinin evine gitmesi, ondan kardeşinin olması fikri hepsi onu çok üzecek gibi geliyor. ne olsa isteyecek bekleyecek belki ben o imkanı sunamayacağım tek başıma. onlarla da bir yere gitsinler istemiyorum yabancı bir kadınla tatile gitmesini, birlikte yemek yemesini istemiyorum kimsenin de kolay kolay isteyeceğini sanmıyorum onun annesi benim başkasıyla evcilik oynayıp mutlu aile pozları mı kesecekler bence başınıza gelmeyince yorum yapması kolay oluyr kimse evladını paylaşmaz bu şekilde

Yazdıklarınızı okudum tek tek cevap veremedim ama hep beni suçluyorsunuz. ben adamın mirası peşinde değilim benim bir hakkım olamaz zaten ben çocuğumun dışlanacağından endişeliyim ona güzel bir miras bırakacak durumum yok, iyi bir okulda okutamam var olan hakkı da gitmesn istiyorum tek derdim o. ayrıca kadının çocuksuz olmasını niye kıskanayım ben sadece çocuklu biriyle evlenmek istemesi mantıklı gelmiyor adamın durumu iyi olmasa evlenmeyecekti belki de. daha önce de evlense evlenirdi hem çocuk onun için şimdi sorun değil belki, belki öyle der sonra istemiyorum derse ne olacak bunları düşünüyorum. tek başıma iyi bir gelecek kurmak için çabalıyorum kendime de bakıyorum ama elimden daha fazlası gelmiyor.
eski konularımda evet yanlış yaptığım yerler de oldu kolay değil ben çok aşıktım hep beni sevsin istedim hiçbir zaman o kadar sevmedi beğenmedi, belki vazgeçer diye bile bekledim ama boşandıktan sonra çok kolay hayatına baktı. ben zor zamanlarında yanında oldm şimdi gayet güzel hayatı var olan bana oluyor. çocuğum çekmesin en azından diyorum ama başka birinin evine gitmesi, ondan kardeşinin olması fikri hepsi onu çok üzecek gibi geliyor. ne olsa isteyecek bekleyecek belki ben o imkanı sunamayacağım tek başıma. onlarla da bir yere gitsinler istemiyorum yabancı bir kadınla tatile gitmesini, birlikte yemek yemesini istemiyorum kimsenin de kolay kolay isteyeceğini sanmıyorum onun annesi benim başkasıyla evcilik oynayıp mutlu aile pozları mı kesecekler bence başınıza gelmeyince yorum yapması kolay oluyr kimse evladını paylaşmaz bu şekilde
Bence hala eski eşini seviyorsun. Yanılıyor muyum?

İyi de sizi ilgilendirmez ki bu. Eski kocanız şuan bekar, çocuklu bir bekar. Ve genç de. Tabiki tekrar yuva kurmak isterse kurabilir. Siz de kurabilirsiniz siz de gençsiniz. Bekar bir kadın boşanmış bekar da tercih edebilir boşanmış çocuklu bekar da kabul edebilir. Herkesin kendi kriteri ile ilgili bir durum. Bunlar tamamen tercih meselesi. Etik düzeyde ise kimsenin tercihlerini sorgulayamayız. Kaldı ki kadın boşanmış ve onun da çocuğu olsa siz yine bir kulp bulurdunuz.
Başlarda size zor gelebilir ama çocuğunuzu zor durumda bırakırsanız baba ve eşi faktörüne karşı doldurursanız ilerde çocuğunuzla uzaklaşması olası. Ve bu sizin yüzünüzden olmuş olur. Akışına bırakın.

Bosverin evlenirse evlensin cocugu olursa olsun.Sizde evlenebilirdiniz sonucta bu surecte ondan once.
Ayrica niye sehir degistirmesini bekliyodunuz ki.valla bazen gormemeleri daha iyi sanki ya.
Bizimkide cocuga takti kafayi nafaka istiyor birde keske cocugun bari düşse yakasindan.Ben babadir dedim gorsun dedim bu surecte cocuk etkilenmesin dedim ama adam bir dilekce yazmis .sanirsin cocuk perisan .birde hicbir destegi olmadigi kendinin velayeti kendisine verilirse nafaka talep etmis.cocuk kimdeyse karsi taraf nafaka odemelidir diyerekten ozamn kendi neden bir kurus destek olmadi:) iletisimi kestim direk.simdi mahkemede anlatsin derdini.

Adam ömür boyu bekar mı kalsın sizden ayrıldı diye. Eski konularına hata demişsin okey ama bu konuda da kardeşi olursa kardeş dedirtmem dedin.

Kadının kendi tasarrufu ister çocuklu ile olur ister çocuksuz ile, ister zenginle evlenir ister fakir ile. Alan memnun veren memnun olduktan sonra kimseyi ilgilendirmez.

Eski eşin bir daha evlat sahibi olamayacak mı yani sırf senle evlendi çocuk yaptı diye.

Tedavi almanı öneriyoruz. Üzülmen yasak kimse üzülmez demiyoruz zaten ama çocuğu öne sürmen evine gidemez kardeş dedirtmem demen yanlış.

Boşanan bi daha yuva kuramasın o zaman sizin mantığınıza göre.

Ayrıca evcilik oynamıyorlar sizinle de oynamadıkları gibi.

Koca koca iki insan evlenecek gerçek bir evlilik yaşayacak siz kabul etseniz de etmeseniz de.

Herkes bana yükleniyor ama kolay bir şey değil ben tek başıma uğraşıyorum çocuğumu düşünerek hareket ediyorum o keyfine bakıyor. durumu iyi zaten kadının da iyi belli ki. geziyorlar tatillere gidiyorlar, ben de geziyorum ama evlenmiyorum bir çocuğum var sonuçta. onun bu kadar hızlı hayatına devam edebilmesi her şeyi unutabilmesi beni şaşırtıyor ama birini bulunca kolay oluyor demek ki. benim için tek önemli şey çocuğum onun da geleceğini düşünmek zorundayım. hakkını bir başkasnın gasp etmesini de istemiyorum en azından mevcut düzenine devam etsin istiyorum. yabancı bir kadının evine gitmesini, onun yemeğini yemesini istemiyorum. yine gitsin kendi ailesiyle baksın onlar da ilgileniyorlar zaten şart değil illa evlenip kendi evine götürmesi.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Boşanmayı isteyen taraf siz olmadığınız için ayrılmak zor gelmiş ve hazmedememişsiniz. Olabilir, insani bir duygu, çocuğunuzun durumunu elbet önemsiyorsunzu ancak eski eşin evlenecek olması sizi yaralamış..

Boşanmanız gerçekleşmiş ve ardından 3 yıl geçmiş, iki tarafın da yeniden başkalarıyla evlenmesine mani durumlar ortadan kalkmış..

Bu duyguları barındırdığınız takdirde hayat sizin çok yorucu olur. 2 yolunuz var; ya eski eşinizin evliliğini kabullenemeyecek ve her şartta bunu çocuğunuza ve karşı tarafa belli edecek ya da bu evliliği kabullenip çocuğunuzun daha sağlıklı bir yaşam sürmesi için onu destekleyeceksiniz..

Çocuğunuzu bu yeni duruma alıştırarak, babasının yeni düzenine ve evliliğine olumlu bakmasını sağlayacak her adımınız çocuğunuz lehine olacaktır. Babasının evine gitmeli, zamanı geldiğinde kardeşiyle ve hatta onun yeni eşiyle bağ kurmalı ki kabul görsün , o evde mutlu olsun, çocuğunuza yapacağınız en büyük iyilik bu olur..Babasıyla çocuğunuzun arasına mesafe koyacak hamlelerden uzak durmalısınız. İyi bir anne olmanin koşullarını gerçekleştirin ki sizin de içiniz iyi olsun. Hazmedemiyor durumda iseniz lütfen bir uzmandan destek alın. Size ve çocuğunuza iyi gelecektir, zaman herşeyin ilacı ♥️

Eski konunuza baktım da eski eşiniz sürekli hareket ve aşağılayıcı tutum ve tavirlardaymis zaten.Böyle birinden kurtulduğunuza mutlu olmalısınız.Birakin ne yapıyorsa yapsın.. Okudum davranışları çok cirkinmis . Evleneceği kişi de yüzünü elbette görecek.

İnanılmaz negatif, sabit fikirli ve yorucu bir insansınız ya. Dışlanacak da dışlanacak, üzülecek de üzülecek, acı çekecek de çekecek... Nerden biliyorsunuz böyle olacağını?
Belki çok güzel bağ kuracaklar.
Bence siz böyle olsun istiyorsunuz içten içe. Eski eşinize olan öfkeniz o kadar gözünüzü döndürmüş ki. Haklı çıkmak ve eski eşinize bak gördün mü ben sana söylemiştim, senin yüzünden çocuğumuzun psikolojisi bozuldu demek istiyorsunuz.
Çocuğunuzu paylaşmak istemeseniz de iyi bir anne çocuğunun babasının eşi ve olası kardeşi ile sağlıklı bir ilişki geliştirmesi için çaba gösterir.

Eski eşinizle meselenizi kendi içinizde bitirin, yoksa çocuğunuza esas sizin yüzünüzden yazık olacak.

Çocuğun bişey çekmiyor, sen saçma sapan bir şey yapmadığın sürece de çekmeyecek. Çocuğu düşünüyorsan evladımı paylaşamam triplerine girme, verirler eline bi daha yüzüne bakmazlar sırf senle uğraşmamak için, o zaman hiç kimse ile paylaşmamış olursun.

İmkan imkan diyorsun sürekli eski eşiniz ne kadar zengin çok merak ettim cidden? Bana göre siz bu imkanın başkalarıyla paylaşılmasını hazmedemiyorsunuz.

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Boşanmayı isteyen taraf siz olmadığınız için ayrılmak zor gelmiş ve hazmedememişsiniz. Olabilir, insani bir duygu, çocuğunuzun durumunu elbet önemsiyorsunzu ancak eski eşin evlenecek olması sizi yaralamış..

Boşanmanız gerçekleşmiş ve ardından 3 yıl geçmiş, iki tarafın da yeniden başkalarıyla evlenmesine mani durumlar ortadan kalkmış..

Bu duyguları barındırdığınız takdirde hayat sizin çok yorucu olur. 2 yolunuz var; ya eski eşinizin evliliğini kabullenemeyecek ve her şartta bunu çocuğunuza ve karşı tarafa belli edecek ya da bu evliliği kabullenip çocuğunuzun daha sağlıklı bir yaşam sürmesi için onu destekleyeceksiniz..

Çocuğunuzu bu yeni duruma alıştırarak, babasının yeni düzenine ve evliliğine olumlu bakmasını sağlayacak her adımınız çocuğunuz lehine olacaktır. Babasının evine gitmeli, zamanı geldiğinde kardeşiyle ve hatta onun yeni eşiyle bağ kurmalı ki kabul görsün , o evde mutlu olsun, çocuğunuza yapacağınız en büyük iyilik bu olur..Babasıyla çocuğunuzun arasına mesafe koyacak hamlelerden uzak durmalısınız. İyi bir anne olmanin koşullarını gerçekleştirin ki sizin de içiniz iyi olsun. Hazmedemiyor durumda iseniz lütfen bir uzmandan destek alın. Size ve çocuğunuza iyi gelecektir, zaman herşeyin ilacı ♥️
Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet başta çok fazla zorlandım toparlarız sandım olmadı, kafayı yeme noktasına gelmiştim ilk zamanlar ama dava devam edince kabullenmiştim sonrasında da öyle böyle geçti 3 yıl. bir hayat mahvoluyor hayaller yıkılıyor diğer tarafta yıkan kişi hiçbişey olmaışçasına hayatına devam ediyor bu da zoruma gidiyor. çockla yine ilgileniyor o konuda bir şey diyemem ama ileride hiç bu kadar gelip gitmez gibi geliyor. zaman her şeyin ilacı gerçekten sağolun

Back
X