• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşim evlenecekmiş

Eski konularinizi okudum, surekli eski esinizin hem sevgililik hem evlilik surecinde oturmasini kalkmasini bilmemeniz, ne konustugunuzu bilmediginiz, giyim kusam vs onu utandirdiginizdan dert yanmis. Eski kayin ailede benzer seyler soylemis. Calistiginiz yerlerde de bir turlu tutunamayan birisiniz. Yorumlarinizi da okuyunca acikcazi uzulerekte olsa eski es ve is cevrenizdekileri hakli bulmaya basladim. Buradaki soylemleriniz bile korkunc, cevremde bu zihniyette biri olsun istemez arkadaslik yapmazdim. Acilen psikolojik destek almaniz sart. Babasinin evlenmesinden daha buyuk problemi var cocugunuzun. Malesef mutsuz ve takintili bir annesi var. Once bunu cozmelisiniz.
Ayni pamukpamugun kafasnda.
Ne derseniz deyin nafile :)

bir de ek olarak nolur cocugunuzu isin icine sokup yok benim cocugumu tanisiramaz edemez diye laf kalabaligi yapmayin , acik acik kiskandim diyin biz de ona gecmis olmus hayatiniza devam edin diyelim ya amaan

Bu kadına ne söylerseniz söyleyin bu kadın değişmez arkadaşlar ayrıca eski eşini kıskandığı falan da yok yaa derdi çok başka mal mülk sadece ona kalacağını düşündüğü ev o kadar çoçuğunu falan da düşündüğü yok bi anne çoçugunu böyle mi düşünür yaa akıl var mantık var yaa

Back
X