• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşim evleniyo

Bernalaasl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
200
63
28
29
Kızlar bı derdim var . Bu akşam eski eşim evleniyo. Bir buçuk yıl önce boşandık çocuk yok. Benim hayatımda kimse olmadı . Onun mutlu pozlarını gördükçe kötü oldum şu gelinlik sayfaları oluyor ya orda gördüm kesfetime düştü tanıdık gelince girip baktım onlarmis. Canım çok sıkıldı tabi baktikca bakasim geldi. Bana yapmadigi ne varsa o kıza yapmış. Mesele eskisinin evlenip evlenememesi değil. Mesele ben neden kötü oldum. Neden bunca zaman sonra bugün ayrılmisim gibi kötü oldum benim gibi yaşayan var mı ?

Kızlar bı derdim var . Bu akşam eski eşim evleniyo. Bir buçuk yıl önce boşandık çocuk yok. Benim hayatımda kimse olmadı . Onun mutlu pozlarını gördükçe kötü oldum şu gelinlik sayfaları oluyor ya orda gördüm kesfetime düştü tanıdık gelince girip baktım onlarmis. Canım çok sıkıldı tabi baktikca bakasim geldi. Bana yapmadigi ne varsa o kıza yapmış. Mesele eskisinin evlenip evlenememesi değil. Mesele ben neden kötü oldum. Neden bunca zaman sonra bugün ayrılmisim gibi kötü oldum benim gibi yaşayan var mı ?
Kaderiniz böyleymiş üzmeyin kendinizi görmemeye çalışın

Boşanmanızın üstünden çok zaman geçmediği için kötü hissetmeniz çok normal ama kendinizi bu duygulara kaptırmayın. Asla stalk yapıp kendinizle kıyaslamayın. Bırakın geçmiş geçmişte kalsın❤️

Sürekli evde olmak psikolojinizi kötü etkiliyordur. Çok gençsiniz, eğer fırsatınız varsa işe girin veya kurslara gidin. Yeni insanlarla tanışın. Sosyal çevreniz olsun:KK50: Eminim çok iyi gelecektir.

Öncelikle mutsuz anlar yaşamışsınız . Aradan zaman geçince zihin mutlu olur muyduk barışır mıydık şeklinde oyun oynuyor. Birlikte yapabilseydiniz zaten devam ederdi. Herkes kendi yolunda mutlu olmalı . Umarım bir an önce siz de mutluluğu yakalrsınız. Bana yapmadıklarını yapmış demişsiniz. Her ilişkinin dinamikleri farklı neler yaşadıklarını bilemezsiniz

Öncelikle mutsuz anlar yaşamışsınız . Aradan zaman geçince zihin mutlu olur muyduk barışır mıydık şeklinde oyun oynuyor. Birlikte yapabilseydiniz zaten devam ederdi. Herkes kendi yolunda mutlu olmalı . Umarım bir an önce siz de mutluluğu yakalrsınız. Bana yapmadıklarını yapmış demişsiniz. Her ilişkinin dinamikleri farklı neler yaşadıklarını bilemezsiniz
Aynen beynim sürekli onu tekrarliyo bak tercih edildiğine göre mutlu edebilirmis falan diye

Bazen şer olarak gördüğümüz şeyler bizim için daha hayırlı oluyor. İnanın kısa bir zaman sonra içiniz soğuyacak karşınıza biri çıkacak ve iyiki de gitmiş bitmiş diyeceksiniz
İnşallah o kadar çok istiyorum ki biri çıksın karşıma onun bana yaşattığı kötülükleri unutursun

Kolay değil böyle hissetmen normal
Siz neden ayrıldınız peki?
Eski sevgilimiz bile evlense bi buruluyoruz haliyle o insan artık ölmüş bütün ihtimaller yok olmuş gibi hisseder insan
Zor biliyorum ama geçiyor

Boşanmanızın üstünden çok zaman geçmediği için kötü hissetmeniz çok normal ama kendinizi bu duygulara kaptırmayın. Asla stalk yapıp kendinizle kıyaslamayın. Bırakın geçmiş geçmişte kalsın❤️

Sürekli evde olmak psikolojinizi kötü etkiliyordur. Çok gençsiniz, eğer fırsatınız varsa işe girin veya kurslara gidin. Yeni insanlarla tanışın. Sosyal çevreniz olsun:KK50: Eminim çok iyi gelecektir

Sürekli evde olmak psikolojinizi kötü etkiliyordur. Çok gençsiniz, eğer fırsatınız varsa işe girin veya kurslara gidin. Yeni insanlarla tanışın. Sosyal çevreniz olsun:KK50: Eminim çok iyi gelecektir.
Benim hayatım yolunda sayıyo o yüzden herhalde üzgün olmam çünkü beni bıraktığı yerde yım hala

Sizi önceki konularınızdan da biliyorum. Haksızlığa uğradığınız, eziyet gördüğünüz için sindiremiyorsunuz. Bu da sürekli size yapılanları anlatıp rahatlamanızla sonuçlanıyor. Biliyorum çünkü yaşadım. Bir anormal şerefsiz yüzünden, psikolojim bozuldu, elalemin lafı sözü bitmedi, o kadar yapayalnız hissettiğim zamanlar oldu ki, kendi doğum günümde diğer aile üyelerine gösterilen özenin 3te1i bana gösterilmediği için bile ağladım. Hep de kendime ağladım, aksayan hayallerime, büyükler iyisini bilir mottosuna güvenip aldığım yanlış kararlara vs. Neyse işte. Şimdi bildiğimi okuyup yanlışsa da benim yanlışım diyorum.
Konunuza gelirsek, eski eşinizin yaptıkları yanına kalmayacak. İstediğini yapsın, bu dünyada yok öyle ben yaparım yanıma da kalır.
Artık bırakmalısınız takip etmeyi, ben dava sürecinde delil toplamak için gizli takip ediyordum dava bitince engelledim karaktersiz pisliği. Siz de engelleyin, bakmazsanız görmezsiniz. Sürekli bi beni isteyen yok, çocuk hayalim suya düştü vs yazıyorsunuz daha 27 yaşındasınız Bismillah. Sidik yarıştırmak için evlenmeye sakın kalkmayın derim. Hele çocuk asla. Akışa bırakın biraz hayatı.
Eğri belasını öyle ya da böyle buluyor.

öyle olur zaten benim eski eşimde evine bir ekmek almazdı kumarda kaybetmekden kızı yaşında kadını evlenecem diye tanıttı herkese ev tutmalar yaşamalar hayatında birkere kira vermemiş adam bu eee noldu kadın yedi bunu gitti başkasıyla evlendi kimsenin ahı kimsede kalmaz inanın size yaşatmadığı huzuru hiçbizaman bulamıcaktır o yüzden hiç üzülmeyin değmez çünkü 🙋🏼‍♀️

Kusura bakmayın ama ibretlik konu. Bu konu üzerinden genele konuşacağım, o ben yapmaam etmeem diyen, ne gerek var diyen, burnundan kıl aldırmayan paşalar sevdikleri kadınlara neler neler yapıyor, nelere layık görüyor. Ömrünüzü çürüttürmeyin kadınlar, basın tekmeyi yıllarınızı yedirmeden. 10 yıl da evli kalsanız sonuç bu olacaktı sevgili konu sahibi, şükredin erken kurtuldunuz.

Kusura bakmayın ama ibretlik konu. Bu konu üzerinden genele konuşacağım, o ben yapmaam etmeem diyen, ne gerek var diyen, burnundan kıl aldırmayan paşalar sevdikleri kadınlara neler neler yapıyor, nelere layık görüyor. Ömrünüzü çürüttürmeyin kadınlar, basın tekmeyi yıllarınızı yedirmeden. 10 yıl da evli kalsanız sonuç bu olacaktı sevgili konu sahibi, şükredin erken kurtuldunuz.
Kesinlikle kurtulduğuma inanıyorum ama bu kıza aynısını yapmicak çünkü kuzeni aile bunu mahveder

Kesinlikle kurtulduğuma inanıyorum ama bu kıza aynısını yapmicak çünkü kuzeni aile bunu mahveder
Sevmiş ama o yüzden yapmayacak. Asıl kuzen olduğu için daha çok eziyet ederdi, çünkü böyle durumlarda boşansalar bile akraba kalacaklar, sülale faciası çıkmasın diye evli kalmak zorunda kalan da çok oluyor. Bir şey olunca hemen örtbas ediliyor, çünkü akrabalar, çünkü olay çıkar.

Back
X