• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşim evleniyo

Annemle babam boşanmış babam yeniden evlenmiş anneme eltisi olacak şahıs görsen çok mutlular çok mutlular demiş tabi o zamanlar bu internet felan yok. Sonuç nemi oldu babam öldü gitti amcamlar sulalecek kadından yaka silkiyor.
O resimlere aldanma ikincisi hep tatlı olur zaten erkek milleti böyle işte ilkine yapmadığını ikinciye yapar buda beni bırakıp gitmesin diye. Eski eşini en iyi sen tanırsın neden ayrıldığını hep aklında tut. Aslinda bosvermek en guzeli ama işte karşına çıkmış birkere.

Annemle babam boşanmış babam yeniden evlenmiş anneme eltisi olacak şahıs görsen çok mutlular çok mutlular demiş tabi o zamanlar bu internet felan yok. Sonuç nemi oldu babam öldü gitti amcamlar sulalecek kadından yaka silkiyor.
O resimlere aldanma ikincisi hep tatlı olur zaten erkek milleti böyle işte ilkine yapmadığını ikinciye yapar buda beni bırakıp gitmesin diye. Eski eşini en iyi sen tanırsın neden ayrıldığını hep aklında tut. Aslinda bosvermek en guzeli ama işte karşına çıkmış birkere.
Bu kız aileden o yüzden hiçbir şekilde kötü davranamicak hep korunup kollanscak ki kendi de o hataları yapmicak benim zoruma giden bu

Belki kız onu üzecek tekmeyi basacak? Bilemeyiz. Çıkar illaki acısı ondan üzülmeyin. Gün gelir devran döner diye boşa dememişler.
Elbette fotoğraflarını görüp üzülürsünüz yıllarca sizi mutsuz edip başkasıyla mutluluk pozları vermesi can acıtır ama geçmez değil geçecek elbet
Dış cekimimde bile beliydi mutsuzluğu bu kızınkinde öyle pozlar vermiş ki belli yani mutlu

Yaşadıklarınıza bakılırsa nefretiniz bitmemiş. Şunu da unutmayın insanlar değişmez size nasıl davrandıysa bundan sonrakilere de öyle davranacaktır. Before- After olayını görmek lazım.
Evet hala nefret ediyorum çünkü kandırdı beni evlendi sonra da beni gönderdi çok agrima gidiyo

Kızlar bı derdim var . Bu akşam eski eşim evleniyo. Bir buçuk yıl önce boşandık çocuk yok. Benim hayatımda kimse olmadı . Onun mutlu pozlarını gördükçe kötü oldum şu gelinlik sayfaları oluyor ya orda gördüm kesfetime düştü tanıdık gelince girip baktım onlarmis. Canım çok sıkıldı tabi baktikca bakasim geldi. Bana yapmadigi ne varsa o kıza yapmış. Mesele eskisinin evlenip evlenememesi değil. Mesele ben neden kötü oldum. Neden bunca zaman sonra bugün ayrılmisim gibi kötü oldum benim gibi yaşayan var mı ?
Emin olun siz de evlenirken öyle mutlu gözüküyorsunuzdur. Ama sonrası malum...
Ve bana yapılandan fazlasını ona yapmış diye düşünmeyin. Sonuçta şu an dul bir adam. Size yaptığı gibi davransa onunla evlenecek birini bulma ihtimali düşük. Hiçbir şeyden kaçınmaması lazım. Genelde erkekler ikinci evliliklerinde hiçbir şeyden kaçınmayarak karşı tarafı ikna ediyor. Yoksa her kadının aklında şu soru vardır: bu adam neden boşandı? Erkeklerin şu konulara duygusal bakmadığını bir türlü kabul edemiyoruz kadınlar olarak🙃Ne kötü olmanıza ne de evlendiğine bakın. Kötü olduysanız oldunuz. Bu suç değil günah değil. Herkes de olurdu ayrıca. Onunla bir bağınız yok, kendi hayalleriniz daha değerli bunlardan. Vakit kaybetmeye değmez

aslında eski eşinizi sevdiğiniz özlediğiniz için değil bu duygular
hayal kırıklığınızı hatırladınız ,herkes mutlu olmak için bir ömür sürsün diye evlenir genelde de kadınlar çok emek ve sabır gösterir, haksızlığa da uğramışsınız ...Üzüntü sebebiniz keşke bunları yaşamasaydım benimde mutlu evliliğim olsa keşke üzüntüsü bu, çok normal ve geçici bir süreç

inşallah mutlu olursunuz :KK68:

Gelinlik sayfasında gördün de eşininin o sayfada ne işi vardı? Hadi gördün engelli falan olması lazım sizde yani size yapmadıklarını ona yaptığını nasıl gördünüz onu da anlamadım erkekler kızlar gibi evini eşyasını takısını sosyal medyaya da koymaz? Kızı da tanımadığınıza göre ne biliyorsunuz? Kaldı ki boşanmışsınız artık ne önemi var ki..

Eninde sonunda gerçek yüzünü ona da gösterecek. 25 yaşından sonra insanların tamamen değiştiğine inanmıyorum, değişse bile temelde yine bir şeyler kalıyor.

Ama farz edelim bu adam değişti ya da istemese de bu sefer ki karısına hep iyi davranmak zorunda. Ne fark eder ki? Sizi mutlu edemiyordu. Tekrar onunla aynı şeyleri yaşamak istemeyeceğinize göre ne yaparsa yapsın bir önemi yok. Ayrıca 27 yaşındaymışsınız daha yaşınız kaç ki? Benim de yaşım size yakın. Evlenmedim, hayatımda gayet güzel. İlla birileri girecek hayatınıza. Bu sürecin de keyfini çıkarmaya bakın. Ya hala evli olsaydınız? Boşa geçecekti seneleriniz. Bir de ben akraba diye ona kötü davranamayacağına inanmıyorum, burda kaç tane konu gördük. Tam tersi adam kötü davranıyor, akrabayız diye kadının bunları sineye çekmesi bekleniyor. Zaten bu yüzyılda akraba evliliğine müsade eden bi sülale ne kadar modern olacak ki kadını korusun? Kesin boşanma, yuva kolay kurulmuyor diyen zihniyettedir akrabaları da.

Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı deyip kocakariligimi da yapayım:D ama cok severim bu sözü. Hayal kırıklığı yaşaman çok normal ama kafaya takma, kimsenin gerçekte ne yaşadığını, yaşayacağını bilemezsin. Kendi hayatına ve mutluluğuna odaklan.

Benim içimde eski eşime karşı ne sevgi ne nefret kırıntısı kaldı ama evlendiğini duysam, fotoğraflarını görsem ben de kötü olurum. Bu çok insani bi duygu kendine yüklenme. Neticede yaşananlar var, bi geçmiş var. Şimdi yeni biriyle bi hayat kurduğuna şahit oluyorsun. Buna üzülmemek normal olmazdı.

Lütfen bi daha bakma, görebileceğin her sayfayı engelle. Biraz Zaman geçince sindireceksin ama sakın kendinle o kızı kıyaslama. Bu seni sürekli başa döndürür

Kızlar bı derdim var . Bu akşam eski eşim evleniyo. Bir buçuk yıl önce boşandık çocuk yok. Benim hayatımda kimse olmadı . Onun mutlu pozlarını gördükçe kötü oldum şu gelinlik sayfaları oluyor ya orda gördüm kesfetime düştü tanıdık gelince girip baktım onlarmis. Canım çok sıkıldı tabi baktikca bakasim geldi. Bana yapmadigi ne varsa o kıza yapmış. Mesele eskisinin evlenip evlenememesi değil. Mesele ben neden kötü oldum. Neden bunca zaman sonra bugün ayrılmisim gibi kötü oldum benim gibi yaşayan var mı ?
Stalk yapma .Durdur kendını .Bılıorum çok zor ama .Uzulme .Olan oluyor .Bız hıc bır sey yapamıyoruz .Iyılere denk gelelım bence .En guzelı bu .Iyılere denk gelmek .İşe gırın .Yenı ınsanlarla tamışın yeni şeyler ıyı gelıcektır sıze ınsallah

Kötü hissetmeniz normal yaşanmışlıklar var ne de olsa ama bosverin ne hali varsa görsün

Stalk yapma .Durdur kendını .Bılıorum çok zor ama .Uzulme .Olan oluyor .Bız hıc bır sey yapamıyoruz .Iyılere denk gelelım bence .En guzelı bu .Iyılere denk gelmek .İşe gırın .Yenı ınsanlarla tamışın yeni şeyler ıyı gelıcektır sıze ınsallah
Hiç bir iyi yanım olmadı aileden çektm çevreden çektim maddi olarak çok yıprandım şu an hala çekiyorum. Sanki ayrılık ona yaradı her açıdanm zoruma gidiyo onun mutlulugu malesef mutsuzluugimu da görünce deliriyorum

Back
X