• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşim evleniyo

Burukluk hissetmeniz normal kendinizi üzmeyin lütfen, şükredin çocuk olmadan kurtulmuşsunuz.

Çocuk olsaydi hep görüşmek zorunda kalacaktiniz bir de
Kendi hayatiniza bakın takip etmeyi bırakın.

İnşallah en yakın zamanda sizi dünyanın en mutlu kadını hissettirecek bir adamla birbirinizi sever ve tanışırsınız.

Ha bu arada mutluluğunuz bir ilişkiniz olmasına ya da evlenmenize bağlı değil, hayatı akışına göre yaşayın, kendinizi mutlu edin, her şey olacağına varıyor nasıl olsa...

Kızlar bı derdim var . Bu akşam eski eşim evleniyo. Bir buçuk yıl önce boşandık çocuk yok. Benim hayatımda kimse olmadı . Onun mutlu pozlarını gördükçe kötü oldum şu gelinlik sayfaları oluyor ya orda gördüm kesfetime düştü tanıdık gelince girip baktım onlarmis. Canım çok sıkıldı tabi baktikca bakasim geldi. Bana yapmadigi ne varsa o kıza yapmış. Mesele eskisinin evlenip evlenememesi değil. Mesele ben neden kötü oldum. Neden bunca zaman sonra bugün ayrılmisim gibi kötü oldum benim gibi yaşayan var mı ?
Hislerin çok doğal.ama belki böylesi daha iyidir.evlenince hayatından kesin olarak çıkıyor.sen de kendi hayatına bakarsin

Kesinlikle kurtulduğuma inanıyorum ama bu kıza aynısını yapmicak çünkü kuzeni aile bunu mahveder
Belki kız onu üzecek tekmeyi basacak? Bilemeyiz. Çıkar illaki acısı ondan üzülmeyin. Gün gelir devran döner diye boşa dememişler.
Elbette fotoğraflarını görüp üzülürsünüz yıllarca sizi mutsuz edip başkasıyla mutluluk pozları vermesi can acıtır ama geçmez değil geçecek elbet

İnşallah o kadar çok istiyorum ki biri çıksın karşıma onun bana yaşattığı kötülükleri unutursun
İnşallah hayırlısıyla biri çıkar karşınıza
Ne malum belki de onla da anlaşamayacak
Yani sorunlu bir adamsa bir kadını mutlu etme ihtimali çok zayıf
Sıkmayın canınızı

Size yapmadığını başkasına isteyerek yapması. Sizi üzen bu durum. Ben de sürekli kendimi sorguluyorum ben haketmiyor muydum diye düşünerek eski sevgilimin konuştuğu kişiyle kendimi kıyaslıyorum ama yapacak bir şey yok. Kabullenip yolumuza bakmamız gerek.

Adam olsaydı sen boşamazdın ablacım, gördüğüm kadarıyla adam şiddet dolu ve kafadan sakat bir tip. Şimdi canım cicim yapar diğer kıza yaranmak için evlenince ona da aynılarını yapar. Diğer kıza da yazık burda 100 kez yazdık boşanmış adamların dava dosyalarına bakın diye.

Valla benim eski eşimde evlenmiş. Boşandıktan 3 sene sonra bir fuarda yeni karısıyla beraber gördüm. Öpüşüyorlar, koklaşıyorlar. Zerre bir şey hissetmedim. Verilmiş sadakam varmış o ruh hastası, psikopattan kurtuldum. Ne hayrı varda tepe tepe kullansın.
İnsan kötüyse herkese kötüdür. İlla ki bir yerde patlar verir bir gün.

Back
X