• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşim evleniyo

ben de gecen gün eski sevgilimin nisan fotografini gördüm tesadüfen, reddeden ben oldugum halde 2 gündür ona takildim, garip garip düsünceler geldi aklima :KK70: , gecici bir duygudur emin ol..

1-)Tamam da zaten bi insanla boşanıyorsan onun başkasıyla evlenmesine okey vermiş olmuyor musun zaten, yoksa neden boşanasın ki nikah durur o istediğini yapar ( öyle insanlar var)

2-) aklı başında bir kadın boşanmış erkekle evlenmez kendi boşansa bile gider en kötü karısı ölmüş epey zaman geçmiş biriyle olmadı yaşı büyük hiç evlenmemiş biriyle evlenir. Hep diyorum Ortadoğu da bi kadın kolay kolay boşanmaz. Sevgililik değil bu. Ben misal çok rest çekerim anında kapıya koyarım erkekleri ama evlensem sevmesem bile boşanmak istemem, bu yüzden sanmıyorum ki eski eşin yeni eşine mutluluk verecek.

Bende eşimden ayrılsam ondan önce ben mutluluğu bulayım isterim, gayet insani birşey bu. Sizin hayatınızda biri yokken onun evlenmesini sindirememeniz sizi hazımsız falan yapmaz benim gözümde. Herkes ona kötülüğü dokunmuş birinden daha iyi durumda olmak ister. Ama bu durumu devamlı hale getirmeyin, sinirlenin, küfredin devam edin sonra hayatınıza.

Aynen beynim sürekli onu tekrarliyo bak tercih edildiğine göre mutlu edebilirmis falan diye
Tercih edildiğine göre mi:) suan onla evlenen kız sana ne yasattgınu ne bilsin ona toz pembe harika erkek modeli cizmştir zavallı kızda tercih etmiştir dogal olarak. Birde su oluyor bir evlilik yasayınca adamda kadında artık texrube sahıbı oluyor bosandıklarında birdaha sunu yapmayım karsımdaki sevmiyor Boyle yapayım vs derken önceden temkinli oluyolar diger evlilşkte de zarar verecek seyleri yapmıyorlar dikkatli oluyolar.kıza da sımdı öyle davranır onuda elden kacırmamak için.mutlu olsunlar veya olmasınlar ne farkeder ki sizin hayatınızdam cıkmks gitmiş sizde ondan. Onu dusunmek yerine sizde kendinize yeni baslangıclar yapın.jerseye cok duygu anlam yüklemeyin .duygusal davranıyorsunuz .bugun olmasa ilerde evlenecekti ömrü billah oturup onu mu takıp edeceksiniz.bakmayın gormeyın bitmiş gitmiş evlenms sizde yakında evlenirsinşz inşalalh karsınısa iyi birii cıkarsa o zaman suan hissettiklerinis size sacma gelecek

Tabi ki olacak. Kişi değişmez. Siz değiştinz mi

Tercih edildiğine göre mi:) suan onla evlenen kız sana ne yasattgınu ne bilsin ona toz pembe harika erkek modeli cizmştir zavallı kızda tercih etmiştir dogal olarak. Birde su oluyor bir evlilik yasayınca adamda kadında artık texrube sahıbı oluyor bosandıklarında birdaha sunu yapmayım karsımdaki sevmiyor Boyle yapayım vs derken önceden temkinli oluyolar diger evlilşkte de zarar verecek seyleri yapmıyorlar dikkatli oluyolar.kıza da sımdı öyle davranır onuda elden kacırmamak için.mutlu olsunlar veya olmasınlar ne farkeder ki sizin hayatınızdam cıkmks gitmiş sizde ondan. Onu dusunmek yerine sizde kendinize yeni baslangıclar yapın.jerseye cok duygu anlam yüklemeyin .duygusal davranıyorsunuz .bugun olmasa ilerde evlenecekti ömrü billah oturup onu mu takıp edeceksiniz.bakmayın gormeyın bitmiş gitmiş evlenms sizde yakında evlenirsinşz inşalalh karsınısa iyi birii cıkarsa o zaman suan hissettiklerinis size sacma gelecek
Benim hayatım a malesef kimse girmedi çünkü bosanmisim. Korkuyo insanlar yaklasamiyo. O yüzdendir ki bu kadar yalnız kaldım . Yoksa mesleğim var düzgün bı kızım ama yok yani

Bende eşimden ayrılsam ondan önce ben mutluluğu bulayım isterim, gayet insani birşey bu. Sizin hayatınızda biri yokken onun evlenmesini sindirememeniz sizi hazımsız falan yapmaz benim gözümde. Herkes ona kötülüğü dokunmuş birinden daha iyi durumda olmak ister. Ama bu durumu devamlı hale getirmeyin, sinirlenin, küfredin devam edin sonra hayatınıza.
İşte tam da bahsettiğim bu kötülük eden adamın mutlu olması benim de hala çekmem ağrıma gidiyo

Bu kız aileden o yüzden hiçbir şekilde kötü davranamicak hep korunup kollanscak ki kendi de o hataları yapmicak benim zoruma giden bu
Tamam insan bir sure üzülür hayal kirikligi yasayabilir ama bu düşünce sekli benim hoşuma gitmedi. Ikinizin kurduğu ilişki öyle gitmemiş olabilir. Ancak bir yerde hata ve kötülüklerin olmamasi seçeneği nasil bir insanin zoruna gidebiliyor bu kısma hiç empati yapamadim.

İki kere boşanmis birinin üçüncü eşi oldum.Sen farklısın o yüzden onlarla olmamış olabilir ama senle olabilir dedi bana,bir ton vaatler verdi.İlk yıl iyiydik fena değildik ama çok geçmeden gerçek kişiliği çıktı işte ortaya.Kimse değişmez merak etmeyin.

Şu konuya beğenmiyorum atanlar olmuş çok ilginç geldi bana.
Duygularımız var bizim .Biz insanız hissettiğimiz her türlü duygu gayet olağan .Kıskançlık ,haksızlık ,üzüntü sevinç mutluluk duyguları ...Hepsi insanın doğasında var olan şeyler .
Üzülmüş şuraya yazmış konu sahibi.Ben okurken yaşamış gibi üzüldüm mesela .Bu beğenmeyenler çok güçlü kadın imajı mı çizmiş oldu şimdi.
Güçlü kadın olmayı yanlış anlamışlar .

İki kere boşanmis birinin üçüncü eşi oldum.Sen farklısın o yüzden onlarla olmamış olabilir ama senle olabilir dedi bana,bir ton vaatler verdi.İlk yıl iyiydik fena değildik ama çok geçmeden gerçek kişiliği çıktı işte ortaya.Kimse değişmez merak etmeyin.
Neden boşamışlar o kadınlar bu adamı neydi dayanılmayacak olan merak ettim

Ya amacım yargılamak değil cidden bana değişik geldiği için söylüyorum ben de 26 yaşındayım ve henüz evlenmedim siz nasıl evlenip bir de boşanmayı 26 yıllık hayatınıza sıkıştırabildiniz :) zaten üniversite iş arama filan derken ömrümün yarısı gitti benim...

Hissettiğiniz o kadar insani bir duygu ki… Sevgiyle alakası yok bence. Boşanma sonunda siz olduğunuz yerde o ise hayatına devam etmiş. Takibini yapmak sadece size zarar verir. O kadına daha çok kıymet veriyor da olabilir ya da görünürde öyle davranıyor ve mutsuz bir evlilik yaşayacak da olabilir. İkisinin de size faydası yok. Burada sevgilisinden ayrılan insanlar bile sevgilisi başkasını bulduğunda buruklaşıyor. Hissinizi yaşayın ama takip etmeyin.

Neden boşamışlar o kadınlar bu adamı neydi dayanılmayacak olan merak ettim
Annesinin söylediğine göre ikisini de terk edip ayrı eve çıkmış.Dogrudur.Adam çabuk sıkılıyor,beni de evden kovup duruyordu, oturduğumuz ev lojman olmasaydı ya da borçlu olmasaydı beni de terk ederdi ki zaten söylemişti, beni evde parasızlık tutuyor,30 binim olsa ilk iş şu evi terk etmek olurdu dedi, kavgada filan da değil ha, sohbet arasında

Annesinin söylediğine göre ikisini de terk edip ayrı eve çıkmış.Dogrudur.Adam çabuk sıkılıyor,beni de evden kovup duruyordu, oturduğumuz ev lojman olmasaydı ya da borçlu olmasaydı beni de terk ederdi ki zaten söylemişti, beni evde parasızlık tutuyor,30 binim olsa ilk iş şu evi terk etmek olurdu dedi, kavgada filan da değil ha, sohbet arasında
Yok artkk. Sen ne cevap verdin? Adam ruh hastası

İlk msj'ım bu forumda, aynı duyguları yaşamış bir kadın olarak size yazmak istedim.Umarım bu duygulardan bir an önce kurtulursunuz ve çok mutlu olursunuz.

Yok artkk. Sen ne cevap verdin? Adam ruh hastası
Öylece kaldım,tutuldum resmen.Zaten onu asla sorgulama hakkı vermiyordu bana,ne diyorsun sen nasıl yani desem kavga çıkarır küslük başlatır ayrı yatar ayrı yemelere fln başlardı yine.Bunlari göze alamadigimdan çoğu yerde tuttum kendimi

Öylece kaldım,tutuldum resmen.Zaten onu asla sorgulama hakkı vermiyordu bana,ne diyorsun sen nasıl yani desem kavga çıkarır küslük başlatır ayrı yatar ayrı yemelere fln başlardı yine.Bunlari göze alamadigimdan çoğu yerde tuttum kendimi
Cok şükür kurtulmuşsn

Back
X