- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
- Konu Sahibi Bernalaasl
Tabi ki olacak. Kişi değişmez. Siz değiştinz mi??İnşallah dediginiz gibi olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki olacak. Kişi değişmez. Siz değiştinz mi??İnşallah dediginiz gibi olur
Tercih edildiğine göre mi:) suan onla evlenen kız sana ne yasattgınu ne bilsin ona toz pembe harika erkek modeli cizmştir zavallı kızda tercih etmiştir dogal olarak. Birde su oluyor bir evlilik yasayınca adamda kadında artık texrube sahıbı oluyor bosandıklarında birdaha sunu yapmayım karsımdaki sevmiyor Boyle yapayım vs derken önceden temkinli oluyolar diger evlilşkte de zarar verecek seyleri yapmıyorlar dikkatli oluyolar.kıza da sımdı öyle davranır onuda elden kacırmamak için.mutlu olsunlar veya olmasınlar ne farkeder ki sizin hayatınızdam cıkmks gitmiş sizde ondan. Onu dusunmek yerine sizde kendinize yeni baslangıclar yapın.jerseye cok duygu anlam yüklemeyin .duygusal davranıyorsunuz .bugun olmasa ilerde evlenecekti ömrü billah oturup onu mu takıp edeceksiniz.bakmayın gormeyın bitmiş gitmiş evlenms sizde yakında evlenirsinşz inşalalh karsınısa iyi birii cıkarsa o zaman suan hissettiklerinis size sacma gelecekAynen beynim sürekli onu tekrarliyo bak tercih edildiğine göre mutlu edebilirmis falan diye
Tabi ki olacak. Kişi değişmez. Siz değiştinz mi
Benim hayatım a malesef kimse girmedi çünkü bosanmisim. Korkuyo insanlar yaklasamiyo. O yüzdendir ki bu kadar yalnız kaldım . Yoksa mesleğim var düzgün bı kızım ama yok yaniTercih edildiğine göre mi:) suan onla evlenen kız sana ne yasattgınu ne bilsin ona toz pembe harika erkek modeli cizmştir zavallı kızda tercih etmiştir dogal olarak. Birde su oluyor bir evlilik yasayınca adamda kadında artık texrube sahıbı oluyor bosandıklarında birdaha sunu yapmayım karsımdaki sevmiyor Boyle yapayım vs derken önceden temkinli oluyolar diger evlilşkte de zarar verecek seyleri yapmıyorlar dikkatli oluyolar.kıza da sımdı öyle davranır onuda elden kacırmamak için.mutlu olsunlar veya olmasınlar ne farkeder ki sizin hayatınızdam cıkmks gitmiş sizde ondan. Onu dusunmek yerine sizde kendinize yeni baslangıclar yapın.jerseye cok duygu anlam yüklemeyin .duygusal davranıyorsunuz .bugun olmasa ilerde evlenecekti ömrü billah oturup onu mu takıp edeceksiniz.bakmayın gormeyın bitmiş gitmiş evlenms sizde yakında evlenirsinşz inşalalh karsınısa iyi birii cıkarsa o zaman suan hissettiklerinis size sacma gelecek
İşte tam da bahsettiğim bu kötülük eden adamın mutlu olması benim de hala çekmem ağrıma gidiyoBende eşimden ayrılsam ondan önce ben mutluluğu bulayım isterim, gayet insani birşey bu. Sizin hayatınızda biri yokken onun evlenmesini sindirememeniz sizi hazımsız falan yapmaz benim gözümde. Herkes ona kötülüğü dokunmuş birinden daha iyi durumda olmak ister. Ama bu durumu devamlı hale getirmeyin, sinirlenin, küfredin devam edin sonra hayatınıza.
Tamam insan bir sure üzülür hayal kirikligi yasayabilir ama bu düşünce sekli benim hoşuma gitmedi. Ikinizin kurduğu ilişki öyle gitmemiş olabilir. Ancak bir yerde hata ve kötülüklerin olmamasi seçeneği nasil bir insanin zoruna gidebiliyor bu kısma hiç empati yapamadim.Bu kız aileden o yüzden hiçbir şekilde kötü davranamicak hep korunup kollanscak ki kendi de o hataları yapmicak benim zoruma giden bu
Neden boşamışlar o kadınlar bu adamı neydi dayanılmayacak olan merak ettimİki kere boşanmis birinin üçüncü eşi oldum.Sen farklısın o yüzden onlarla olmamış olabilir ama senle olabilir dedi bana,bir ton vaatler verdi.İlk yıl iyiydik fena değildik ama çok geçmeden gerçek kişiliği çıktı işte ortaya.Kimse değişmez merak etmeyin.
Annesinin söylediğine göre ikisini de terk edip ayrı eve çıkmış.Dogrudur.Adam çabuk sıkılıyor,beni de evden kovup duruyordu, oturduğumuz ev lojman olmasaydı ya da borçlu olmasaydı beni de terk ederdi ki zaten söylemişti, beni evde parasızlık tutuyor,30 binim olsa ilk iş şu evi terk etmek olurdu dedi, kavgada filan da değil ha, sohbet arasındaNeden boşamışlar o kadınlar bu adamı neydi dayanılmayacak olan merak ettim
Yok artkk. Sen ne cevap verdin? Adam ruh hastasıAnnesinin söylediğine göre ikisini de terk edip ayrı eve çıkmış.Dogrudur.Adam çabuk sıkılıyor,beni de evden kovup duruyordu, oturduğumuz ev lojman olmasaydı ya da borçlu olmasaydı beni de terk ederdi ki zaten söylemişti, beni evde parasızlık tutuyor,30 binim olsa ilk iş şu evi terk etmek olurdu dedi, kavgada filan da değil ha, sohbet arasında
Öylece kaldım,tutuldum resmen.Zaten onu asla sorgulama hakkı vermiyordu bana,ne diyorsun sen nasıl yani desem kavga çıkarır küslük başlatır ayrı yatar ayrı yemelere fln başlardı yine.Bunlari göze alamadigimdan çoğu yerde tuttum kendimiYok artkk. Sen ne cevap verdin? Adam ruh hastası
Cok şükür kurtulmuşsnÖylece kaldım,tutuldum resmen.Zaten onu asla sorgulama hakkı vermiyordu bana,ne diyorsun sen nasıl yani desem kavga çıkarır küslük başlatır ayrı yatar ayrı yemelere fln başlardı yine.Bunlari göze alamadigimdan çoğu yerde tuttum kendimi