- 4 Eylül 2021
- 200
- 63
- 28
- 29
- Konu Sahibi Bernalaasl
-
Kaderiniz böyleymiş üzmeyin kendinizi görmemeye çalışınKızlar bı derdim var . Bu akşam eski eşim evleniyo. Bir buçuk yıl önce boşandık çocuk yok. Benim hayatımda kimse olmadı . Onun mutlu pozlarını gördükçe kötü oldum şu gelinlik sayfaları oluyor ya orda gördüm kesfetime düştü tanıdık gelince girip baktım onlarmis. Canım çok sıkıldı tabi baktikca bakasim geldi. Bana yapmadigi ne varsa o kıza yapmış. Mesele eskisinin evlenip evlenememesi değil. Mesele ben neden kötü oldum. Neden bunca zaman sonra bugün ayrılmisim gibi kötü oldum benim gibi yaşayan var mı ?
Aynen beynim sürekli onu tekrarliyo bak tercih edildiğine göre mutlu edebilirmis falan diyeÖncelikle mutsuz anlar yaşamışsınız . Aradan zaman geçince zihin mutlu olur muyduk barışır mıydık şeklinde oyun oynuyor. Birlikte yapabilseydiniz zaten devam ederdi. Herkes kendi yolunda mutlu olmalı . Umarım bir an önce siz de mutluluğu yakalrsınız. Bana yapmadıklarını yapmış demişsiniz. Her ilişkinin dinamikleri farklı neler yaşadıklarını bilemezsiniz
İnşallah o kadar çok istiyorum ki biri çıksın karşıma onun bana yaşattığı kötülükleri unutursunBazen şer olarak gördüğümüz şeyler bizim için daha hayırlı oluyor. İnanın kısa bir zaman sonra içiniz soğuyacak karşınıza biri çıkacak ve iyiki de gitmiş bitmiş diyeceksiniz
Boşanmanızın üstünden çok zaman geçmediği için kötü hissetmeniz çok normal ama kendinizi bu duygulara kaptırmayın. Asla stalk yapıp kendinizle kıyaslamayın. Bırakın geçmiş geçmişte kalsın
Sürekli evde olmak psikolojinizi kötü etkiliyordur. Çok gençsiniz, eğer fırsatınız varsa işe girin veya kurslara gidin. Yeni insanlarla tanışın. Sosyal çevreniz olsunEminim çok iyi gelecektir
Benim hayatım yolunda sayıyo o yüzden herhalde üzgün olmam çünkü beni bıraktığı yerde yım halaBoşanmanızın üstünden çok zaman geçmediği için kötü hissetmeniz çok normal ama kendinizi bu duygulara kaptırmayın. Asla stalk yapıp kendinizle kıyaslamayın. Bırakın geçmiş geçmişte kalsın
Sürekli evde olmak psikolojinizi kötü etkiliyordur. Çok gençsiniz, eğer fırsatınız varsa işe girin veya kurslara gidin. Yeni insanlarla tanışın. Sosyal çevreniz olsunEminim çok iyi gelecektir.
Bence güzel bir değişikliğe ihtiyacınız var.Benim hayatım yolunda sayıyo o yüzden herhalde üzgün olmam çünkü beni bıraktığı yerde yım hala
İnanın çıkacak. O gün beni burada yazdığım yorumu hatırlayın. Ve iyikide onunla bitmiş diyeceksinizİnşallah o kadar çok istiyorum ki biri çıksın karşıma onun bana yaşattığı kötülükleri unutursun
Eğer biri çıkarsa umut olmak istiyorim insanlar ilk de buraya yazacamİnanın çıkacak. O gün beni burada yazdığım yorumu hatırlayın. Ve iyikide onunla bitmiş diyeceksiniz
Kusura bakmayın ama ibretlik konu. Bu konu üzerinden genele konuşacağım, o ben yapmaam etmeem diyen, ne gerek var diyen, burnundan kıl aldırmayan paşalar sevdikleri kadınlara neler neler yapıyor, nelere layık görüyor. Ömrünüzü çürüttürmeyin kadınlar, basın tekmeyi yıllarınızı yedirmeden. 10 yıl da evli kalsanız sonuç bu olacaktı sevgili konu sahibi, şükredin erken kurtuldunuz.Kızlar bı derdim var . Bu akşam eski eşim evleniyo. Bir buçuk yıl önce boşandık çocuk yok. Benim hayatımda kimse olmadı . Onun mutlu pozlarını gördükçe kötü oldum şu gelinlik sayfaları oluyor ya orda gördüm kesfetime düştü tanıdık gelince girip baktım onlarmis. Canım çok sıkıldı tabi baktikca bakasim geldi. Bana yapmadigi ne varsa o kıza yapmış. Mesele eskisinin evlenip evlenememesi değil. Mesele ben neden kötü oldum. Neden bunca zaman sonra bugün ayrılmisim gibi kötü oldum benim gibi yaşayan var mı ?
Kesinlikle kurtulduğuma inanıyorum ama bu kıza aynısını yapmicak çünkü kuzeni aile bunu mahvederKusura bakmayın ama ibretlik konu. Bu konu üzerinden genele konuşacağım, o ben yapmaam etmeem diyen, ne gerek var diyen, burnundan kıl aldırmayan paşalar sevdikleri kadınlara neler neler yapıyor, nelere layık görüyor. Ömrünüzü çürüttürmeyin kadınlar, basın tekmeyi yıllarınızı yedirmeden. 10 yıl da evli kalsanız sonuç bu olacaktı sevgili konu sahibi, şükredin erken kurtuldunuz.
Sevmiş ama o yüzden yapmayacak. Asıl kuzen olduğu için daha çok eziyet ederdi, çünkü böyle durumlarda boşansalar bile akraba kalacaklar, sülale faciası çıkmasın diye evli kalmak zorunda kalan da çok oluyor. Bir şey olunca hemen örtbas ediliyor, çünkü akrabalar, çünkü olay çıkar.Kesinlikle kurtulduğuma inanıyorum ama bu kıza aynısını yapmicak çünkü kuzeni aile bunu mahveder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?