- Konu Sahibi Bernalaasl
-
Bu kız aileden o yüzden hiçbir şekilde kötü davranamicak hep korunup kollanscak ki kendi de o hataları yapmicak benim zoruma giden buAnnemle babam boşanmış babam yeniden evlenmiş anneme eltisi olacak şahıs görsen çok mutlular çok mutlular demiş tabi o zamanlar bu internet felan yok. Sonuç nemi oldu babam öldü gitti amcamlar sulalecek kadından yaka silkiyor.
O resimlere aldanma ikincisi hep tatlı olur zaten erkek milleti böyle işte ilkine yapmadığını ikinciye yapar buda beni bırakıp gitmesin diye. Eski eşini en iyi sen tanırsın neden ayrıldığını hep aklında tut. Aslinda bosvermek en guzeli ama işte karşına çıkmış birkere.
Dış cekimimde bile beliydi mutsuzluğu bu kızınkinde öyle pozlar vermiş ki belli yani mutluBelki kız onu üzecek tekmeyi basacak? Bilemeyiz. Çıkar illaki acısı ondan üzülmeyin. Gün gelir devran döner diye boşa dememişler.
Elbette fotoğraflarını görüp üzülürsünüz yıllarca sizi mutsuz edip başkasıyla mutluluk pozları vermesi can acıtır ama geçmez değil geçecek elbet
Evet hala nefret ediyorum çünkü kandırdı beni evlendi sonra da beni gönderdi çok agrima gidiyoYaşadıklarınıza bakılırsa nefretiniz bitmemiş. Şunu da unutmayın insanlar değişmez size nasıl davrandıysa bundan sonrakilere de öyle davranacaktır. Before- After olayını görmek lazım.
Emin olun siz de evlenirken öyle mutlu gözüküyorsunuzdur. Ama sonrası malum...Kızlar bı derdim var . Bu akşam eski eşim evleniyo. Bir buçuk yıl önce boşandık çocuk yok. Benim hayatımda kimse olmadı . Onun mutlu pozlarını gördükçe kötü oldum şu gelinlik sayfaları oluyor ya orda gördüm kesfetime düştü tanıdık gelince girip baktım onlarmis. Canım çok sıkıldı tabi baktikca bakasim geldi. Bana yapmadigi ne varsa o kıza yapmış. Mesele eskisinin evlenip evlenememesi değil. Mesele ben neden kötü oldum. Neden bunca zaman sonra bugün ayrılmisim gibi kötü oldum benim gibi yaşayan var mı ?
Stalk yapma .Durdur kendını .Bılıorum çok zor ama .Uzulme .Olan oluyor .Bız hıc bır sey yapamıyoruz .Iyılere denk gelelım bence .En guzelı bu .Iyılere denk gelmek .İşe gırın .Yenı ınsanlarla tamışın yeni şeyler ıyı gelıcektır sıze ınsallahKızlar bı derdim var . Bu akşam eski eşim evleniyo. Bir buçuk yıl önce boşandık çocuk yok. Benim hayatımda kimse olmadı . Onun mutlu pozlarını gördükçe kötü oldum şu gelinlik sayfaları oluyor ya orda gördüm kesfetime düştü tanıdık gelince girip baktım onlarmis. Canım çok sıkıldı tabi baktikca bakasim geldi. Bana yapmadigi ne varsa o kıza yapmış. Mesele eskisinin evlenip evlenememesi değil. Mesele ben neden kötü oldum. Neden bunca zaman sonra bugün ayrılmisim gibi kötü oldum benim gibi yaşayan var mı ?
Kötü hissetmeniz normal yaşanmışlıklar var ne de olsa ama bosverin ne hali varsa görsünKızlar bı derdim var . Bu akşam eski eşim evleniyo. Bir buçuk yıl önce boşandık çocuk yok. Benim hayatımda kimse olmadı . Onun mutlu pozlarını gördükçe kötü oldum şu gelinlik sayfaları oluyor ya orda gördüm kesfetime düştü tanıdık gelince girip baktım onlarmis. Canım çok sıkıldı tabi baktikca bakasim geldi. Bana yapmadigi ne varsa o kıza yapmış. Mesele eskisinin evlenip evlenememesi değil. Mesele ben neden kötü oldum. Neden bunca zaman sonra bugün ayrılmisim gibi kötü oldum benim gibi yaşayan var mı ?
Hiç bir iyi yanım olmadı aileden çektm çevreden çektim maddi olarak çok yıprandım şu an hala çekiyorum. Sanki ayrılık ona yaradı her açıdanm zoruma gidiyo onun mutlulugu malesef mutsuzluugimu da görünce deliriyorumStalk yapma .Durdur kendını .Bılıorum çok zor ama .Uzulme .Olan oluyor .Bız hıc bır sey yapamıyoruz .Iyılere denk gelelım bence .En guzelı bu .Iyılere denk gelmek .İşe gırın .Yenı ınsanlarla tamışın yeni şeyler ıyı gelıcektır sıze ınsallah
İnsan bosvermiyo piskolojimi alt üst eden hayatımı mahveden adam şu an kendi duzeninde mutlu gün he gün nefret duygum daha da güçleniyorKötü hissetmeniz normal yaşanmışlıklar var ne de olsa ama bosverin ne hali varsa görsün
İnsan değişmez. Size ne yasatmissa aynısı bu evlilikte de yapacak. Bana güvenin.İnsan bosvermiyo piskolojimi alt üst eden hayatımı mahveden adam şu an kendi duzeninde mutlu gün he gün nefret duygum daha da güçleniyor
İnşallah dediginiz gibi olurİnsan değişmez. Size ne yasatmissa aynısı bu evlilikte de yapacak. Bana güvenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?