ÇOK BULUNDU İLETİŞİME GEÇTİ AMA BEN BU AŞAMADA HER SEFERİNDE BİR ŞANS VERSİN İSTEDİM VERMEDİ.GÜVENMEDİ.PEKİ UNUTMUŞMUDUR BENİKüçük problemler yüzünden neden bu kadar olayı büyüttünüz. Sakince konuşmak size çok mu zor geliyor. Hadi yaptınız böyle birşey neden evden kovuyorsunuz çocuk oyuncağı mı bu evlilik. Bence yine iyi dayanmış. Adam napsın gel deyince gelip git deyince daha ne kadar gidecekti. Sabrıda bu kadarmış. Konuşmayı denediniz mi peki. Hiç mi sizle iletişimde bulunmadı bu boşanma süresinde.
AMA YAŞADIKLARIMIZ GÜZEL ANILARIMIZ PEKİ BU KADAR KOLAY MI SİZCEAdam dogru olani yapmis ve naparsan yap bu adam artik geri gelmez cunku sessiz kalarak sindire sindire bitirmis sizi icinde bi anlik öfkeyle degil.Evden kovmussunuz kac kez bu cok onur kirici sizi kovsaydi herseferinde geri gelirmiydiniz 2 yil cok bile dayanmis cok uzgunum ama yazdilarinizdan dolayi bunalri soyluyorm
Reis neden bu kadar sinirlisinELBİSELERİNİ ORTAYA ATARDIM SİNİRDEN BARDAKLAR ÇANKALAR HAVADA UÇUŞURDUK VE EVDEN KOVARDIM
PEKİ ONU KAZANMAK İÇİN BİR YOL VARMIDIR SİZCEAdamın kendisine saygısı varmış. Siz de ders çıkarır ona göre bakarsınız yolunuza artık.
ama kötüde olsa bir sevgi yokmudur sonuçta oda yalnız kaldı artık bunu düşünerek aramaz mı hiçLütfen büyük harfle yazmayın.
Adamı bıktırmışsınız. Huzur bulamadığı yere neden dönsün
Sevgi tükenmeyen bir şey değildir. Açıkçası onun yerinde olsam huzursuz eden biriyle ömür geçireceğime yalnız kalmayı tercih ederim.ama kötüde olsa bir sevgi yokmudur sonuçta oda yalnız kaldı artık bunu düşünerek aramaz mı hiç
yeminle aynı lafı oda söyledi.ama ben çok pişmanım yani bir şans olsa heralde sesim bile çıkmazSevgi tükenmeyen bir şey değildir. Açıkçası onun yerinde olsam huzursuz eden biriyle ömür geçireceğime yalnız kalmayı tercih ederim.
ÇOK BULUNDU İLETİŞİME GEÇTİ AMA BEN BU AŞAMADA HER SEFERİNDE BİR ŞANS VERSİN İSTEDİM VERMEDİ.GÜVENMEDİ.PEKİ UNUTMUŞMUDUR BENİ
Biz yaşadıklarınızı sadece sizin ağzınızdan dinliyoruz. Demekki yaşadıklarınız adamı asla değişmeyeceğinize ikna etmiş. İşiniz zor.yeminle aynı lafı oda söyledi.ama ben çok pişmanım yani bir şans olsa heralde sesim bile çıkmaz
aslında böyle biri değildim..bir küfür bile bilmezdim evlenmeden önce.böyle anlatıyorum ama ilk evlendiğimiz ilk yıllarda yani eşim psikiolojik çok yaptı üzerime geldi derken ben böyle oldum.geri kazanmak için sizce yazmalımıyım yazıyorumda aslında ama cevap vermiyorBitirmiş kafasında demekki hemen boşanma davası açıp ayrılmış sizden. Geri dönmesi çok zor. Sizde önünüze bakın artık derim. Neden bu kadar şiddet dolusunuz. Bence bu arada psikologa falan gidin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?