ESKİ EŞİM GERİ DÖNER Mİ

advan74

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2020
317
128
23
EŞİMLE ÇOK SEVEREK EVLENDİK.İKİ YIL KADARDA TABİ EVLİ KALDIK. AMA BU SÜRE ZARFINDA OTTAN BOKTAN SEBEPLERDEN KAVGA EDERDİK EŞİM ÇOK SAKİN ÖRNEĞİN KAVGA ETTİĞİMİZDE O HEP SESSİZ KALIRDI.BEN OLAYLARI ABARTIRDIM VE SÜREKLİ BAĞIRIRDIM O SUSTIKÇA DAHA ÇOK KAVGA EDERDİM ELBİSELERİNİ ORTAYA ATARDIM SİNİRDEN BARDAKLAR ÇANKALAR HAVADA UÇUŞURDUK VE EVDEN KOVARDIM.NEYSE BU İKİ SENE KAVGALARIMIZ HEP BÖYLE DEVAM ETTİ.TABİ BÖYLE KENDİMİ SUÇLUYORUM AMA ODA BANA SAHİP ÇIKMAZDI YANİ HEP ANNEM,AKRABALARIM DERDİ.KAVGALARIMIZDA HEP BUNUN YÜZÜNDENDİ AKRABALARIN MI BEN Mİ SORUSUNA BİLE CEVAP VEREMEYEN BİR ADAMDI.ÇOK FAZLA UZATMAYIM SON OLARAK ALIŞVERİŞ YÜZÜNDEN KAVGA ETTİK EVDEN KOVDUM.TABİ GERİ GELDİ.SONRA YİNE FARKLI ŞEYLERDEN KAVGA ETTİK BEN YİNE KOVDUM AMA ADAM ANNESİNİN EVİNDEN GELMEDİ.BOŞANMA DAVASI AÇTI BİR AY SONRASINDA HERYERDEN ENGELLEDİ.KONUŞMADI BİLE VE BOŞANDIK.ARKADAŞLAR NASIL BİR YORUM YAPARSINIZ BU DURUMA

Küçük problemler yüzünden neden bu kadar olayı büyüttünüz. Sakince konuşmak size çok mu zor geliyor. Hadi yaptınız böyle birşey neden evden kovuyorsunuz çocuk oyuncağı mı bu evlilik. Bence yine iyi dayanmış. Adam napsın gel deyince gelip git deyince daha ne kadar gidecekti. Sabrıda bu kadarmış. Konuşmayı denediniz mi peki. Hiç mi sizle iletişimde bulunmadı bu boşanma süresinde.

Adam dogru olani yapmis ve naparsan yap bu adam artik geri gelmez cunku sessiz kalarak sindire sindire bitirmis sizi icinde bi anlik öfkeyle degil.Evden kovmussunuz kac kez bu cok onur kirici sizi kovsaydi herseferinde geri gelirmiydiniz 2 yil cok bile dayanmis cok uzgunum ama yazdilarinizdan dolayi bunalri soyluyorm

EVET O KADAR DOĞRU Kİ AMA HANGİ PSİKOLOJİ İLE YAPTIM İNANIN BENDE BİLMİYORUM O KADAR PİŞMAN OLDUM Kİ SON BİR ŞANS İSTEDİM.YALVARDIM HALA YAZIYORUM MESELA KESİNLİKLE BİR CEVAP BİLE VERMİYORUM.AMA AŞIRI ÜZÜLÜYORUM.YANİ GÜL GİBİ YUVA SAÇMA SAPAN NEDENLERDFEN BİTTİ ONA İÇİM ÇOK ACIYOR SİZCE YAZMAYA DEVAM ETMELİMİYİM

ÇOK BULUNDU İLETİŞİME GEÇTİ AMA BEN BU AŞAMADA HER SEFERİNDE BİR ŞANS VERSİN İSTEDİM VERMEDİ.GÜVENMEDİ.PEKİ UNUTMUŞMUDUR BENİ

AMA YAŞADIKLARIMIZ GÜZEL ANILARIMIZ PEKİ BU KADAR KOLAY MI SİZCE

yani sonuç olarak pişmanlığınla öl diosunuz..gerçektende öle o kadarda güzeldi ki evliliğimiz anlatamam

ÇOK BULUNDU İLETİŞİME GEÇTİ AMA BEN BU AŞAMADA HER SEFERİNDE BİR ŞANS VERSİN İSTEDİM VERMEDİ.GÜVENMEDİ.PEKİ UNUTMUŞMUDUR BENİ

Bitirmiş kafasında demekki hemen boşanma davası açıp ayrılmış sizden. Geri dönmesi çok zor. Sizde önünüze bakın artık derim. Neden bu kadar şiddet dolusunuz. Bence bu arada psikologa falan gidin derim.

aslında böyle biri değildim..bir küfür bile bilmezdim evlenmeden önce.böyle anlatıyorum ama ilk evlendiğimiz ilk yıllarda yani eşim psikiolojik çok yaptı üzerime geldi derken ben böyle oldum.geri kazanmak için sizce yazmalımıyım yazıyorumda aslında ama cevap vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…