ESKİ EŞİM GERİ DÖNER Mİ

Biz yaşadıklarınızı sadece sizin ağzınızdan dinliyoruz. Demekki yaşadıklarınız adamı asla değişmeyeceğinize ikna etmiş. İşiniz zor.
evet doğru bende katılıyorum.mesela boşandık ama o beni heryerden engelledi.bende farklı bnumaradan aradım mesela şunu hiç demedi bitti seni istemiyorum.bak bu lafı etmiyor sadece konuşuyoruz konuşuyoruz.sonra diyceğin başka bir şey varmı diyo ve kapatıyor yani sesimi duyar duymazda kaptmıyo teli

Benim anladığım kadarıyla sizde sinirlerine hakim olamama durumu var, eşiniz de karşınızda tepkisiz kalınca daha da öfkelenmişsiniz. Ama severek evlenip sonrasında bu duruma gelenlere çok üzülüyorum ben. Ortada aldatma yok ihanet yok ne bileyim şiddet yok, bide evden kovmak çok gurur incitici. Şimdi şöyle düşün gitmiş annesinin yanınaa yani tam da yerine gitmiş. İlla ki anlattı bu olanları, sence annesi yada babası bilemiyorum işte, oğlum bişey olmaz karındır dön evine mi dedi? Asla. Ben yürümeyen problemli evliliklerin bitmesinden yanayım. Çünkü sonrasında çok daha kötü şeyler olabilirdi. Evlilik bu anlattıklarınız değil çünkü, çocuğunuz olunca da mı bardaklar havada uçuşacak? Siz yalnız kalın ve evlenmeyin çok uzun bir süre bence.

Sizi üzmek istemiyor yine de... Acaba biraz sessiz kalsanız ? Üstünde düştükçe eski yasadiklariniz aklına geliyordur her şey çok yeni galiba. Öfke probleminizi çözmek için birçok yol var aslında keşke onları deneseydiniz.

büyük ihtimal annesi evine dön demedi ki bu durum yaşandı.çünkü oğlumun kararı dediler.evet bunların hepsinin bende farkındayım gerçekten çok doğru tespitler kovulmamalı.o kadar pişmanım ki ama ben böyle biri değilken nasıl böyle oldu bende şaşırıyorum kendime..sadece onsuz bir hayat nasıl olcak onu bilmiyorum hala yazıyorum mesela ama cevap bile vermiyor.ölmüş taklidi yapıyor resmen...evlilikte bir eş düştüğünde diğeri kaldırmaz mı neden boşanmak işte bende bunu anlamıyorum

öyle mi diyorsunuz yazmayım değil mi hiç iletişime geçmeyim yani

Siz son asamaya gelmişsiniz
Bosanma enson halidir evliligin
Kurtarabilir yani kalmamis

öyle mi diyorsunuz yazmayım değil mi hiç iletişime geçmeyim yani
Bilemiyorum, siz üstüne düştükçe kaçacak gibi bir de eski günleri Hatrina belki de size cevap veriyor.
Çok üzülüyorum inanın böyle kavga etmeye değer şeyler olmadan çıkan Eften puften sebeplerle eşlerin ayrılmasına. Maddi durumunuz nedir?

Şimdi şöyle, adam bıkmış artık. Yani sağlam bıkmış. Bunu seni kırmak için söylemiyorum gerçek olan bu. Genelde boşanma davaları kadın tarafından açılır, erkek boşanmak istiyorsa net olarak evliliği kafasında bitirmiştir. Bak bazı kadınlar sırf kocasına inat olsun daha da pişman olsun diye dava açıp adam pişman olunca da davayı geri çekerler, çekmezler bile duruşma gününe gelmezler :) gereksiz bir bilgi bu belki ama eşinizin psikolojisi üzerinden gidiyorum. Gözü korkmuş. Yerinde olsam, bu kadar pişmansan aramak mesaj atmak yerine karşısına çıkarım, son kez dahi olsa konuşurum.

Adam haklı ve bitirmis sizde vazgeçin şu durumda en doğrusu bu .Çünkü iliskiyi çok yıpratmışsınız ve bana göre dönüşü yok .üzmeyin kendinizi ama bundan sonra karşınıza çıkan kişilere nasıl davranmanız gerektiği konusunda kendinizi geliştirin .
Bence yazmayı bırakın çünkü sürekli yazdıkça daha da boğarsınız onu kendi haline bırakın dönerse ne ala dönmezse sizde yolunuza bakın

ben ölüyorum sanki nefes almak bile zor artık.maddi durumda iyi öle bir sorunumuz yoktu.böyle biri beni unutmuştur değilmi

Siz bence nasıl olsa beni bırakmaz diye düşünmüşsünüz bunları yaparken. Evlendik artık okadar kolay değil sanmışsınız. Ki gerçekten de kolay değildir Bi insanın yuvasından vazgeçmesi. Siz adamı o raddeye getirmişsiniz düşünün. Şimdi bu adam aynı şeyleri yaşamayacağına nasıl güvenip geri dönsün. Hala sizi seviyo olabilir ama sevgi her zaman yeterli değil. Saygı daha önemli. Huzur daha önemli...

karşısına çıkmak istedim ama heryerden engelli olduğu için nerde ne zaman kalıyo bilmiyorum

evet herseferinde beni bırakmaz sandım daha çok üstüne gittim.oda kaçtı resmen o güvenide kolay kolay alamaz sanırım

karşısına çıkmak istedim ama heryerden engelli olduğu için nerde ne zaman kalıyo bilmiyorum
Bu engelleme işi de bana çok komik geliyor ya, yeni moda oldu sanırım. Haklısın iletişim kurmadan nasıl ulaşacaksın? Ama son kez konuşup sen de durumu geri dönüşü var mı yok mu diye netleştirip artık önüne bakardın.

boşanalı üç ay oldu sevgisi ağır basarsa kısa sürede dönmez değilmi

telefon konuşması oldu bir ay öncesinde bayağa konuştuk en sonunda ben hala seni seviyorum diyince tamam diycek başka bişi varmı dedi bende yok dedim kapattık gibi bu tarz şeyler yani ona sorsan geri dönüşü yok ama sevgisi olduğunu biliyorum

Bacım 1kov 2kov 3kov onunkide can sabır kovmak nedir ya variz suçlusun git özür dile kaynanan yabancı değil ya kendinide düzelt artık adam be güzel hep susuyormuş ben herife bağırsam bana geri bağırır şanslısın vallah ama kiymet bilmemişsin bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…