ESKİ EŞİM GERİ DÖNER Mİ

Sizin durumlar çok karışık, seven adam boşanmak yerine 3 ay 5 ay her neyse uzak kalırdı yine boşanmazdı. He madem evliliği bitirdi e o kadar uzun ne konuştunuz. E hadi konuştunuz o zaman neden her yerden engellisin. Bu arada tamamen meraktan yaş kaç?

orası öle ama bir adamda neden evinden kovunca gider onda otoriterlik yoktu

nasıl güzel konuştunuz valla helal olsun.sürekli kendimi suçlamaktan ölücem artık..resmen cehannemi burda yaşıyorum öle diyim.çok doğru seven adam ciddi bırakmazmı ben karıma sahip çıkıyorum der son bir şans verirdi.ben 31 eşim 37 yaşında idi

Hani yaşlar çok genç de değil, gayet olgun düşünüp net karar verebilecek durumda. Eşinin dolduruşa gelmiş olma durumu da var. Çok uzatmak istemem kesinlikle yüz yüze gelmenizden yanayım. Telefonda bir saat konuşan adam bi zahmet yüz yüze de konuşsun.

annesinde boşanmadan önce bir ay kaldığı için onlarda istemiyorız demiş olabilirler.tel konuşması şöyle oldu anlatıyorum.beni bu engelleyince bende gittim benzinlikte bir kişinin telinden aradım bunu.tabi sesini duyunca bende kem küm.dedim nasılsın rüyalarımda seni görüyorum kötü görüyorum dedim.tabi bu nasıl gördün demelere başladı falan sonra dedim aradığımı ailene söyleme buda ben hiçbir zaaman söylemiyordum dedim.sonra beni unuttun mu dedim oda sende unutmuşsundur laflarına girdi beni sordu direk sonra biri varmı gibsinden sordum buda sen inanmazsın ama işte yok falan demelere başladı.bende seni hala seviyorum diyince tamam bir şey diyomusunda diyip kapattı teli yani saatlercede konuşmadık ama benim sesimi duyuncada teli kapatabilirdi değilmi

Bak bende senin gibi evlenince bi an sinir öfkesi yaşıyordum saçma sapan sebebden dolayı resim çerçeve atardım kırılır o temizlerdi hatta çık evden defol derdim sonra bak zoruma gidiyor giderim daha gelmem dedi orda dank etdi kafam bidaha da asla demedim anladım ve bidaha kavga etmedim aylardır da etmiyoruz çok şükür adam seviyordur seni ama şimdi boşanınca ailesine geri evleniyoruz nasıl derim diye uzak duruyordur bence senden. Yinede git konuş yüz yüze lütfen affet suçluyum evet sinirime hakim olacam bi şans ver de elimden geleni tap eğer çok seviyorsan. Bol şans inşallah düzelir herşey. Cidden üzüldüm

boşanalı üç ay oldu sevgisi ağır basarsa kısa sürede dönmez değilmi
Uzun zaman lazım yaşanmışlıkları unutabilirse sevgisi ağır basarsa elbet dönecektir. Ama siz yazmaya devam ederseniz döneceği varsa da dönmez. Kendi haline bırakın sizde o arada psikolojik destek alın öfke kontrolünüz yok gibime geldi .Her şey gönlünüzce olsun☘

çok doğru fakat beni heryerden engelledi.yani nerde bulucam ve nerde konuşacam onu bilmiyorumn kaldığımız evde kalıyor ama güvenlik görevlisi olduğu için gece vardiyalarında hadi takip ettim diyelim nasıl olcak onu bilmiyorum.dediğiniz gibi ailesinden dolayıda korkuyor şimdi babası yok annesi ve ablası var ee onlarda istemiyorum diyosa geri dönmez dediğiniz gibi ama o kadar aldım ki dersimi anlatamam inş düzelir düzelirse size yazıcam tekrar inş ama

Böyle sakin ve aşırı sabırlı birini bulup kaçırmak daha doğrusu kaçırtmak...
yazık olmuş, Geçmiş olsun...

Yüz yüze geliiiin

nasıl güzel konuştunuz.seviyorsa geri gelir heralde herkes diyor ki git konuş ne yapacağımı bilemedim sizde iletişimi kesin diyosunuz.bende öfke kontrolü yoktu ama bu evlenince oldu anlamadım şuan iim aslında ama çok doğru

valla sağolun kötüydüm iice kötü oldum
Ya özür dilerim sizi üzmek için yazmadım ne bilim siz öyle yazınca kendi evlilik hayatımı gözümün önünden geçirdimde, eşim hani sizin anlatımlarınıza göre sabır yönünden sizin eşinizin Tırnağı bile olamazdı. Ona birakIn bagirmayi rahatca fikrimi bile söyleyemezdim aman kizacak aman bağıracak diye...

Adamı siz hep düşürmüşsünüz bir kere kaldırmamışsınız şimdi eş düştüğünde diğeri kaldırmaz mı dıyorsunuz. Valla yazdıklarından ben bıle hala o negatıflığı hıssedıyorum adam hiç değiştiğine inanmaz. Adam böyle bir evlilikten kurtulmuş. Önünüze bakın ve bir psikoloğa görünün

herkes aynı şeyi söylüyo ama oda çok sesssiz kalıyordu her konuda bende anlamadım

herkeste diyoki üstene gitme geleceği varsada gelmez diyolar gidiyim mi bi cesaret koavarsada napıyım kaderim diycem
Üstüne gidecek birşey kalmamış ki, neticede boşanmadınız mı? Üstüne gitsen ne olacak. En mantıklı olan yüz yüze konuşmanız, diğer türlü böyle hayatı kendinize zehir edersiniz işte.

Annesi ablasıyla konuşmadın mı hiç?onlatı bi arasan aran nasıl onlarla ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…