eski eşim kafamı karıştırdı yardım edin kızlarrrrr.....

zar_zor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
235
4
96
Trabzon
merhaba arkadaşlar kısaca şöyle özetleyeyim 1.5 yıl önce eşimden boşandım 5.5 yaşındada bir oğlum var hayatımı yeni düzene soktum yeni yeni toparlandım hatta hayatıma başka biri girmek üzereydi ama bu sabah babası oğlumu almaya geldi görmek için ve o sırada bana ilan-ı aşk etti çok şaşırdım böyle birşeyi bekliyodum ama bu kadar çabuk değil bizim boşanmamızada annesi sebep olmuştu şimdi çok pişmanmış bir söz vardır en iyi erkek pişman olan erkektir diye şimdi ne yapacağımı şaşırdım onu seviyomuyum nefretmi ediyorum anlıyamıyorum kafam çok karıştı bişeyler söyleyin lütfen ne yapmam gerekir sizcee...

Aynı hata iki kere yapılmaz diyede bir şey var
İnsanların değişebileceğine inanmam.Sizi boşanmaya götüren problemlerin değişebileceğine inanıyor musunuz.?
Artık anne etkeni ortadan kalktı mı?Tek sebep anne miydi?

neden boşandıgınız tam açmamışsınız ama aynı hatayı iki kere yapma derim düzenini kurmuşsun annesi yüzünden demişsin anne gene aynı anne aynı yolardan bidaha geçmek daha yıpratıcı olabilir 1 bucuk sene az degil

Eşinize dönmeniz mümkün değil tabi sizi sadece resmi olarak boşadıysa orası ayrı .Eğer sadece resmi olarak boşadıysa ve kavga gürültüleriniz sadece ailesinden sebepse barışmanız evladınız için güzel olur..

Son düzenleme:
Sırf annesi yüzünden mi boşandınız..biraz daha detaya girerseniz daha çok fikir sunulabilir size..

evt anneydi ben kayınvalidemle yaşadım hep evliliğim boyunca burnumdan getirdi eşim hiç orali olmamıştı şimdi ise neyi nasıl istersen öyle yaparım

evt anneydi ben kayınvalidemle yaşadım hep evliliğim boyunca burnumdan getirdi eşim hiç orali olmamıştı şimdi ise neyi nasıl istersen öyle yaparım

Şimdi değişen ne olacak.Cümleyi tamamlayamadın sanırım "neyi nasıl istersen öyle yaparım" dedi eski eşin.

Niçin evliyken yapmamış.Pişman erkek diye bir şey yok.Lütfen kendizi kandırmayın kafa aynıysa 1 ay iyi 2 ay iyi sonra hoop eski adam.

Sırf annesi yüzünden mi boşandınız..biraz daha detaya girerseniz daha çok fikir sunulabilir size..

evet en büyük etken annesiydi aynı evde yaşıyoduk kayın kaynana ayrı ev istedim açmadı yıprandık tartıştık hep bu yüzden soğukluk girdi araya anlaşmalı olarak boşandık şimdi nasıl istersen öyle yapacak çok pişmanmış kafam çok karıştı ((

yerınızde olsaydım o şansı ona vermezdım .

evet pısman olmus erkek ıyıdır ama neye gore

pısman oldugu cok onemlıdır .yanı soyle acıklayayım ;

sızın kıymetınızı mı anlayıp pısman oldu? yoksa onu

cekecek bır baska bırını bulamadıgı ıcın mı pısman oldu ?

ona sorarsan ;sızın kıymetınızı anladıda pısman oldu

pardonda 1.5 yıl neredeymıs aklı ? 3ay 5 ay sonra gelse

bu teklıf bır yerde dusunulurde ,1.5 yıl sonra onurlu

gururlu adam karşına cıkmaya bıle utanır .1.5 yıl da neler

olur neler degısmez kı ,belkı de senın hayatında bırısı bıle olabılırdı .

1.5 yıl sonra karsına cıkması bıle gercekten cok terbıyesızlık

bencıllık baska da bırsey degıl .adamda kı ozguvene bak yaa !

sız o teklıfı kabul edersenız ,1.5 yıl onu bekledıgınızı bıle dusunur .

Son düzenleme:
En iyi erkek; pişman olan erkek değil. Pişman olacak şeyler yapmayan erkektir canım ! Çıtayı yüksek tut yani
İnsanların değişeceğine inanmıyorum. Bence bırak, sürünsün şimdi ...
Aklında karışmasın ayrıca, hayatına alacağın adamı al...
Ne demişler ? DENENMİŞİ DENEME ...

tamda hayatıma yeni biri girmek üzereydi aslında ama hayatımı bu sabah alt üst etti

tamda hayatıma yeni biri girmek üzereydi aslında ama hayatımı bu sabah alt üst etti

canım bence hayatına gırecek olan kısıyı degerlendır kesınlıkle .

yaa evet sans verılır elbette ama 1.5 yıl sonra mı olmalıydı bu ?

kım bılır o ayrılık donemınde ne acılar ne sıkıntılar cektınız

belkı de bır ozur bır kelıme bırseyler bekledınız

ama o ne sızın yanınızdaydı nede o surecte bır kere bıle

ozur dıledı .sımdı de adam pişkin pişkın cıkarak ;" özür dılerım pısman oldum"

dıyor .ne kadar ayıp yaa ! ne hakkı var kı sızın hayatınızı alt ust etmeye

bu ozguven nereden gelıyor onuda anlamıs degılım .1.5 yılda kım ole kım kala

1.5 yıl sonra karsınıza cıkmaya ınsan olan utanır yaa .

Evliyken niye yapmamış, aklı nerdeymiş ?
1,5 yıl sonra mı aklı başına gelmiş ?
Bu erkek milletinin kafasına sonradan hep çok geç dank ediyor, ama o zaman da iş işten geçmiş oluyor.
Ayrıca 1,5 yılda ne değişmiş de böyle diyor, bi insan 7sinde neyse 70inde de odur.

Son düzenleme:
Ben insanların değişebileceğine inanıyorum.Değişen çok insan gördüm. Ama bu değişimler durup dururken olmaz, çok kötü bir olay yaşar kendi yaptığı hatalar yüzünden ve oturup düşünür, sonunda da doğru kararı verebilir.Eski eşiniz gerçekten değişti mi bilemeyiz tabiki.Ama sizin kafanızı karıştırdığına göre demek ki sizde onu tamamen kafanızdan atmamışsınız.Eğer tamamen bitirmiş olsaydınız bana ne der geçerdiniz.İsterseniz gerçekten değişip değişmediğini anlamak için ona bir şans ya da zaman verin isterseniz de yeni biriyle tamamen yeni bir yol çizin kendinize.Ama bence kimse değişmez gibi olumsuz bir düşünceye kaptırmayın kendinizi.Hepimiz insanız.Büyük ya da küçük hatalar yapabiliriz her zaman ve o zaman geldiğinde biz de başkalarından değiştiğimize inanmalarını ve affedilmeyi bekleyebiliriz.O yüzden bu kadar katı olmamakta fayda vardır her zaman.Hakkınızda hayırlısı olsun.

kalbini dinle gerçekten seviyorsan ve çok büyük sorunlar yaşamadıysanız, ikinci bir şans verebilirsin. çocuğun babası ve annesiyle büyümüş olur.

anak sevmiyorsan sırf çocuk için falan bir araya geleyim deme mutsuz olursun.

KK'da okumuş olduğum konulardan ve genel anlamda duyduklarımdan yola çıkarsam : PİŞMAN OLURSUN BARIŞMA diyorum.
Çünkü, bu adamlar hep böyledir, barışmak için herşeyi yaparlar, bakarsın kapında da yatar, sonra yine aynı sorunlar.
Seni annesine karşı koruyacak mı artık?
Ailesi ile mi küsecek?

Bence inanma yeni bir başlangıç her zaman daha iyidir bence de.

Çünkü insanların değişmesi çok zor.

merhabalar
neden ayrıldın önce onu düşün? bu eski şahış sana çok değer verseydi başda yapardı yuvasını yıkmadan önce.farzedelimki heriki tarafda hatalı davrandı başda boşanmadan anlaşıp bir şans daha diyerek kendinize çeki düzen vererek huylarınızdan vazgeçtinizmi.demek geçilmediki bu evlilik bitti.eğer erkek bu ilişkide çok hatalı davrandıysa evliliği bitmesie neden engel olamadı.o yüzden akıllı olmak gerek.artıları eksileri düşün hangisi ağır basıyor karar ver.
birde şu var sevgili arkadaşım biz bayanlar nedense hep erkek ailesinini dert ederiz ya bayanların kendi aileleri herzaman mükemmelde hep erkek ailelerimi kötü düşüncesiz.biraz aileleri için az şikayetçi davrasak belki yuvamızda daha huzurlu oluruz.lütfen kendi ailelerinizinde yanlışlarını görün.hoşçakalın

Annesi yüzünden diyorsunuz ama onu dinleyen ve size sahip çıkmayan kocanız.
İnsanlar kolay kolay değişmez çocuğa rağmen boşanacak kadar sorunlar yaşamışsınız demek ki
Diğer yandan her ne kadar da hayatınıza biri girmek üzere ise de çocuğunuz için önceliği eşinize vermeniz doğru olur bence.
Fakat duygusallığa kapılmadan, acele etmeden, biraz eski eşinizle zaman geçirin ve gerekirse bir şans verin derim.
Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…